Kız kaçıran,torpil,füze ve kızan komşular

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Kız kaçıran,torpil,füze ve kızan komşular

Çocukluğumuzun nostaljisidir bunlar
yakarsın bi heyecanla kaçarsın sonra patlar bağırırsın veya için içine sığmayan bir duygu kaplar içini =)
Sonra komşular ahmet mehmet veya hüseyin annene sölicem derler
Bazı anılarımda var bir gün füze yaktık ve kaçtık füze yukarı uçması gerekirken komşunun camına patttttt cam kırılmadı ama simsiyah silsen çıkmaz o lekeler tabi hemen topuk kim yaşamamıştırki böyle anılar kimse yapmadık demesin =)

jktwneukh7.jpg

b4z5a1arwm.jpg

508nrvd0gw.jpg

çocukluğumuzda ortalık savaş alanı gibi olurdu her yerde ya torpil patlar ya füze uçar ya da kıskaçıranlar ateşlenirdi...... bir gün de torpil patlatacaktık yaktık fitili kaçtık patlayacak diye ama fitil bitti patlamadı bizim arkadaş da eline aldı niye patlamadı diye nasıl olduysa elinde patlamıştı :):):)..... vay beee güzel nostalji oldu.... teşekkürler....

aynen yaaa kızkaçıranın barutu elime dökülmüştü elim kabarmıştı o geldi aklıma

Çocukken sadece patlatmak ve uçurmak ile kalmaz aynı zaman da da satardım toptancılar kutu ile alır % 100 kar ile satardım.
Hey gidi günler. .. :D
Yaşlanıyorum galiba.

bi kere ben fişek atmıştım apartmanın bodrumuna komşular deprem oluyo sanmıştı :D:D:D:D hatırlayınca hep gülerim :D:D

Bayramda olur genelde hep yasak derler ama satarlardı,son zamanlarda göremiyorum büyük cezaları var galiba şimdiki zibidiler yüzüne atıyolar direkt...Kurban bayramında büyük baş hayvan keserken yanlışlıkla bahçeye düştü,biz kaçtık ama arkadan haberleri geldi işkembenin içine düşmüş etraf bombok..O bayram çikolata gezmedim korkudan....

evet arkadaşlr eskiden sizlerin deidği gibi bende çocukluğumda helede kurban bayramlarında arkadalarla torp,l patlatırdık birde füze uçururduk çok güzel günlerdi ama bu son zamanlarda artık pek yok cezası olduğu için...

vaayyy be ne günlerdi tuğla ve şişe patlatırdık o torpillerle :D

biz farklıydık =)
kızkaçıranın tozlarını bi araya getirip sonrada tozun ucuna fitili koyup ateşlerdik :D

bizde parkta yakar bekçilerin oraya atar kaçardık:D

birgün de kibrit bitmiş torpili anması düşük ihtimal olsada kutunun kenarına sürttüm yanmış bi baktım ahanda elde patlıycak attım etrafıma bakmadan ve yazık yaşlı bi teyzenin yanına düşmüş kadın bir korktu valla o günden beri yakmadım.

bizde pvc boruları dik duracak şekilde yere saplardık..torpili yakıp içine atardık..çok net ve güzel bir ses çıkarırdı tüfekten daha iyi:)

Bizim çocukluk nerdeee şimdiki çocukluk nerde
ŞİMDİKİ ÇOCUKLAR İNANIN DIŞARIDA OYUN OYNAMASINI BİLMİYOR
hepsi bilgisayar başında sanal alemde
Bilmem kaç yıldır yolda misket oynayan çocuk görmedim
Hatta biz kendi oyuncağımızı bile kendimiz yapardık
Telden araba, rulmandan tornet falannn
Ahh ah maziye gittik geldik
Tşk.ler kent55

tüm paramızı onlara harcardık ne garip şeylerdi yaw :) kendi füzemizi yapmıştık küçük füzelerin içlerini boşaltıp daha büyük birşeydi oldukça yükselmişti hiç unutamam özellikle çıkardığı seste süperdi :)

Geri