Kız Dediqin ;)

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Altın Üye
Reaction score
0
ARTIK YETTİ...
2. el bir cep telefonuyla kendini eş tutan, ondan ona bundan buna ortam güLü olup, ileride sözde Türk Anası(!) olacak şahsiyetlere;
SELAMLAR OLSUN...

»»» Bazılarınıza ters gelebilir.. Görmezlikten gelin.. «««

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤- - - - - - - - - ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
bunu artık kimseye anlatamazsın çok geç kalındı avrupa ve dinsizlik örnek alınıyor
Amaç: NESLİ TÜKENMEKTE OLAN, SAF GÜZELLİĞE SAHİP, ONURU İÇİN YAŞAYAN TÜRK KIZLARINA DEĞER VERDİĞİMİZİ GÖSTERMEK..
(Allah sahiplerine bağışlasın.. )

Msj: 2. El kızlarla evlenmeyi düşünmüyoruz.. sorunu kendinizde arayın..
Çünkü her erkeğe kanmak gibi bir beceriye sahipsiniz

10 N 1 K

1- Neden BEYAZ gelinliğe YAKIŞIR bi kız olarak duramıyorsunuz ?

2- Neden sevgilinizden ayrıldığınızda GÖZ YAŞLARINIZ diğerini bulana kadar sürüyor ?

3- Neden KARA geçmişinizle HALA saf kalabilmiş bir gencin KALBİNİ burkuyorsunuz ? Size yapılanları başkasına yapmadığı için mi ?

4- Neden erkeklerin HEPSİ böyle yalanına sığınıp çok süper KUSURSUZ mahlukatlar ayağına yatıyorsunuz?

5- Neden aşk aşk deyip b..'unu çıkara KADAR uğraşıyorsunuz ?

6- Neden LİSEDEN başlayıp ÜNİVERSİTEYE kadar uzanan özgürlük planlarınız var? özgürlükten kasıt, CİNSEL fantezilerinizi babanızdan uzakta rahatça yaşayabilmek mi,bu mudur yani ?

7- Neden BİKİNİ giyince göster ama elletme yada ellet ama HASAR bıraktırma moduna geçiyorsunuz ?

8- Neden FRİKİK verdiğinizde çok normal bir şeymiş gibi kılınızı kıpırdatmıyorsunuz ?

9- Neden her erkeğe ''ANNEM BABAM bana güveniyor'' gibi GÜVENSİZ bir laf söylüyorsunuz ?

10- Neden MİNİ ETEK giyip otobüse binme ihtiyacı duyuyorsunuz? FERRARİSİ olan çocuk orda aranmaz +mini etekliye de hayırlı bir yolculuk yapma fırsatı çıkmaz otobüste... (denemek isteyen kızlar test yaptırabiliriz..)

11- KİM olduğunuzu biliyor musunuz ?
Buna BEN cevap vereyim, (sözde) ilerde TÜRK ANASI ..

" BİR KIZIN KOCASINA GÖTÜRECEĞİ EN BÜYÜK ÇEYİZ,
O GÜNE KADAR ÖPÜLMEMİŞ DUDAKLARIDIR... "​

güzel olmuş kardeşim eline sağlık

Yanlız bu sadece kız için geçerli değil erkek içinde aynı olay olmalı bence. erkek herşeyi yapsın kız evde otursun dışarı çıkmasın doğru değil bence.

tabikde o haklı

Yanlız bu sadece kız için geçerli değil erkek içinde aynı olay olmalı bence. erkek herşeyi yapsın kız evde otursun dışarı çıkmasın doğru değil bence.

aynen bu tür seyler olacaksa dediğin sekilde olmalı cok hassas bi yere değinmişsin ama dediklerin %100 doğru

hepsi kişilsel düşünceler olsada doğrusun kardeş . iyi okuyun millet

ama ben ''ANNEM BABAM bana güveniyor'' dediklerini neyi kastettiklerini anlamadım. bu neden erkeğe söylenir ??? :(

nedeni, bu seslendiğin hatunların işin bilincinde olması, ellerindeki gücü biliyorlar, ilişkiyi aslında kadının yönettiğinin farkındalar, iki üç erkeği parmağına takıp oynamasınıda bilirler, çok güçlüler, kadınlar üstün bir ırk,

ne yaparsa yapsın herşeyi hakkediyorlar,
beyaz gelinliğide, parayıda, aşkıda....

Aynen öyle walla. hele sonda yazdığın "öpülmemiş dudaklar" bu çok önemli yaa. bırakın dudakları tutulmamış el istiyorum ben. benim karımın benden önce başka birinin elini tuttuğunu bile düşünmek beni deli etmeye yeter. bu da bu zaman da biraz imkânsız galiba. evde kaldım lan!

emeğine sağlık kardeşim.%100 haklısın.ayrıca otobüsle ilgili dediğinde çok doğru bir tespit.helal olsun

nedeni, bu seslendiğin hatunların işin bilincinde olması, ellerindeki gücü biliyorlar, ilişkiyi aslında kadının yönettiğinin farkındalar, iki üç erkeği parmağına takıp oynamasınıda bilirler, çok güçlüler, kadınlar üstün bir ırk,

senin tarif ettiğin kız tipi bizim burdatek birşeyi hakeder.ama çok iyi bir yorum gerçekten. :goz:ALLAH KADININ ŞERRİNDEN TÜM TÜRK ERKEKLERİNİ KORUSUN demek kalıyo bize....

Aynen öyle walla. hele sonda yazdığın "öpülmemiş dudaklar" bu çok önemli yaa. bırakın dudakları tutulmamış el istiyorum ben. benim karımın benden önce başka birinin elini tuttuğunu bile düşünmek beni deli etmeye yeter. bu da bu zaman da biraz imkânsız galiba. evde kaldım lan!

kardesim olmazsa evde kalanlar klubü kurarız.senin dediklerin bir cok gencimizde var.eminim bu yazıya mesaj yazacak kızlarda cıkacak ve erkekleri kötülemeye kalkacaklar.onlarda unutmamalıki kisi kendinden sorumludur.

ortaokula giderken dün kültürü hocamız anlatmıstı.temsili bir hikaye biliyorum ama hemen hemen gercegi anlatıyor."eskiden bircok ülke avrupaya ögrenci göndermisler.bunların icinde Türkiye ve Japonya da var tabi.Türkiyeden giden 5 öğrenci de dönmüs hepsi medeniyet diye moda,gece hayatı v.b ile.Japonyadan giden 5 öğrencinin 4ü dönmüs,yanında bilim ve teknoloji ile birlikte.digeri harakiri yapmış.gece hayatına falan daldım ülkeme layık olamadım diye."iste ne yazıkki genclerimiz medeniyeti bu yazdıklarımdan ibaret sanıyor.halbuki bilmiyorlar ki bu kadar abartarak bazı kisilere koz veriyorlar...yazık yazık:vur

Ayrıca cennet anaların ayakları altındadır evet.ancak ana olmak kolay degildir!!!!

arkadaş üstün bir varlık değiller halkımız hep böyle düşünüyor.valla ben 4 kızıla birlikte çıkanı gördüm.bu nedenle öle bişi için üstün değil. sadece ve sadece doğurgan oldukları için üstünler.

doğrudur bilader acaip asimile oluyo kızlarımız da erkeklerimizde herkes bacakarasının peşinde koşuyo insanlığı sevgiyi dupduru aşkı unuttuk artık

Dürüst Olmak Lazım Amaa

Neymiş, Erkekler Kadınları Ikiye Ayırır Bilirsiniz

Eğlenilecek Kadınlar
Evlenilecek Kadınlar

Sayılanları Yapmasını Istediğimiz Kız çıkmadımı Karşımıza Hiç?
Yapmayacağını Anlayınca Uzaklaşmadıkmı
Eğlenmenin ötesine Geçmeyeceğiniz Zamanlarda....

TEŞEKKÜRLER
EĞER KIZMAZSAN BENDENDE BİR KATKI OLSUN
AŞAĞIDA Kİ ŞİİR BANA AİTTİR .

Hayatta bir şeyin değeri kalmamış
Namus üç kuruş yolsuzluk artmış
Vicdanı bir tutam ot ile tartmış
Şikâyetim sana hacı Bektaşi veli

Sevmek suç olmuş aşk ölüm
İnsanı ayırdılar bölüm bölüm
İnsanların amacı sadece zulüm
Şikâyetim sana hacı Bektaşi veli

İnsanlık ayrılmaz birdir din