Kız aRkadasım Cıkma teklıfımı kabul ettı

ExpeRt`

Counter Strıke
Reaction score
0
arkadaslar dun titlekacanla konusurken msnde eskıden sewdıqım we halen sewdıqım kız arkadasım senı sewıyorum dedı cıktı msnden ama bana okulda senı sewmıorum demıstı dunde senı sewıorum dedı sonra tekrar msnsını actı bende benımle cıkarmısn dedım oda ewet dedı bende senı sewıyorum askım dedım oda bende senı sewıyorum dedı yanı askımla cıkıyoruzz...
Adı = Dilara
:clap:biggrin:aşk

HayırLı oLsun :D Bu kadar uçyuğuna göre sen abayı yakmıssın:D

hayırlı olsun kardeşimm
benimde çıktığım bana teklif etmişti
onu çok seviyorum

hayırlı olsun lise demi okuyosun yoksa ortaokulda mı ?

eski günlerim aklıma geldi.. senın adına sevındım ama hanı bole konu acmasak daha ıyı olmaz mı her kız arkadası olan konu acsa ayrıldıgında acsa nası olur dımı ama anlıyabılıorum sevıncını ;) sana mutluluklar

eski günlerim aklıma geldi.. senın adına sevındım ama hanı bole konu acmasak daha ıyı olmaz mı her kız arkadası olan konu acsa ayrıldıgında acsa nası olur dımı ama anlıyabılıorum sevıncını ;) sana mutluluklar

oRta ispiK..!!

ispik e katılıyorum
konu açmana gerek yoktu o kadar daama yine de mutluluklar dilerim

aranıza beyaz kedi girsin

hade gözün aydın :D

yaw çocuğun hevesini kursağında bırakmayın ispik hiç yakışmıo abi olacan bide cıx cıx :D

bnce orta son biLe değiL ama..

Geri