KıZ ArKaDaŞıNıZıN SiZdEn ÖnCe sİzİn En YaKıN ArkADaŞıNıZLa BiRlİkTe OlDuĞuNu ÖğReNsEn

SeVgİLiMiN En YaKıN ArKaŞıMLA İLiŞkİyE GirDiĞiNi ÖrEnSeM;(sizle tanışmadan önce)

• Kullanılan toplam oy
    107
bizim arkadas ortamında cıddı ılıskıler dısında paylasımcı bı tavrımızvardır sorun olmaz:D

Bİr Kiz İÇİn Dostumdan Olamam Sallarim Ne Yapayim.ama İÇİmde Yikilirim Orasi Ayri!SORUYU YANLIŞ OKUMUŞUM ARKADAŞLAR!!

BU BENİM BAŞIMA GELSE İLK EN YAKIN ARKADAŞIMI DÖVERİM NEFSİN BUKADARMI DİYE ONDAN SONRA KIZA BİR TANE TOKAT YAPIŞTIRIRIM ASFALTA VE TEK BİR KELİME ŞEREF.....MİŞSİN DERİM..

duruma göre değişir kuzenim se kızdan ayrılmam yarım kalan işimi bitiririm

herkes soruyu yanLış anlamış vururum kırarım fLn..
ya kız arkadaşınız sizden önce (seni tanımadan önce) en yakın arkadaşınnLa çıkmış
bir gün de sen bunu öğreniyorsun naparsın demiş... : D millet abuk subuk cvp vermiş : D

ınsanlık halı hersey olabılır yapılacak en dogru sey her ıkısınden de ayrılmak olur.yanlıs bır sey yapmak kendı hayatını karartmak olur degermı dersenız kesınlıkle degmez degmedıgını anlamak ıcın de ıllakı kodeste olmak gerekmıyooo...

ınsanlık halı hersey olabılır yapılacak en dogru sey her ıkısınden de ayrılmak olur.yanlıs bır sey yapmak kendı hayatını karartmak olur degermı dersenız kesınlıkle degmez degmedıgını anlamak ıcın de ıllakı kodeste olmak gerekmıyooo...

yaptiklarini yüzüne vururur ayrilirim en yakin arkadasimlada artik mesafeli bi sekilde arkadasligimi sürdürürüm

bu ne böyle yaa yasılanları okudum ne biçim şeyler yasmışsınıs yaa ilişkilerinise bel altı olarak mı bakıosunus allam yaa ne kadar da açık bi şekilde yasmışsınıs hayret bişey yaa ben okurken kendimi kötü hissettim sis yasmaya çekinmemişsinis

ılk once cocugu doverım sopnrada kızla ayrılırım :D

tabiki kızdan ayrılırım arkadaşımdan önemli mi

Geri