Kızılay Trabzonspor ve Milli Takımı bekliyor!

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Türk Kızılayı Beşiktaş'ın jesityle sevindi, Trabzonspor'dan söz aldı. Şimdi A Milli takımı bekliyor..
Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Turkcell Süper Lig takımlarından Başiktaş'ın formasında Türk Kızılayı'nın ambleminin yer almasından dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. Küçükali, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile daha önce de çeşitli yardım çalışmalarında birlikte hareket ettiklerini belirterek, ''Biz Beşiktaş ile yaklaşık 3 yıldır Türkiye genelinde kan kampanyası yapıyoruz. Beşiktaş'ın çok dinamik bir taraftarı var. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören benim çok sevdiğim, sempati duyduğum biri. Demirören otoriter bir insan. Kan kampanyalarında çok etkili rol aldı. Üstüne düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdi. ülkenin ihtiyacı olan bu konuda, Beşiktaş bize çok destek verdi'' dedi. Beşiktaş taraftarlarının siyah-beyazlı formada Türk Kızılayı'nın yer almasını çok arzuladığını vurgulayan Küçükali, ''Birçok Beşiktaş taraftarı 'Biz Beşiktaşız. Farklı bir iş yapmak istiyoruz. Dünyada bu işi yapan bir tek Barcelona ise biz de bu işi Türkiye de yapacağız' diye bizlere dosya gönderdiler. Biz de bu dosyaları başkan Yıldırım'a ilettik. Bu bir başlangıçtır. Ülkemiz adına da bir başlangıçtır. Bu başlangıcı Beşiktaş Yönetim Kurulu ilk görüşmede kabul etti. Ben Yıldırım beye, yöneticilere ve Beşiktaş Divan Kurulu'na çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir olayı ülkemize taşıdılar. Biz de bundan son derece mutlu olduk'' diye konuştu. Türk Kızılayı ile Beşiktaş arasında yapılan bu anlaşmaya bir çok insanın ilgi gösterdiğini dile getiren Tekin Küçükali, şöyle devam etti: ''Şu anda bizlere binlerce tebrik mesajları geliyor. Ancak bizim yaptığımız çok birşey yok. Ne yaptıysa Beşiktaş yaptı. Türk Kızılayı bu milletin ortak değeridir. Ortak değeri futbolcuların formalarında taşımaları bizleri çok mutlu ediyor. Bir spor kulübüyle, bir yardım kuruluşunun ortaklaşa çalışma yapması yakın zamana kadar olmadı. Bu nedenle ben bütün kulüplerin bu anlaşmaya ilgi duyacağını düşünüyorum.'' -SIRADA TRABZONSPOR VAR- Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Turkcell Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'dan da formasında Türk Kızılayı'nı taşımaya dair söz aldıklarını kaydetti. Bordo-mavili takımın en yakın zamanda Türk Kızılayı'na formasında yer vereceğine inandığını ifade eden Küçükali, şunları söyledi: ''Bizim sloganımız 'Türkiye iyilikte birleşiyor'. Spor bir iyiliktir. Futbolda da 'iyilikte' birleşmek istiyoruz. Bütün takımlarımıza duyuru yapıyoruz. 'Gelin bu iyilikte beraber olalım.' Futlbolda da ortak bir konumumuz, ortak bir duruşumuz olsun. Burada biz Türk Kızılayı olarak bu işe talibiz. Bütün kulüp başkanlarımıza, taraftarlarımıza, yöneticilere duyuruyoruz. Takımlarımız şu anda formalarına reklam almış olabilirler, ancak daha sonra o reklamların yeri boşaldıkça Türk Kızılayı'nı formalarında taşıyacaklarına inanıyorum. Türk Kızılayı Beşiktaş'ın formasına nasıl yakıştıysa, diğer takımların formasına da aynı ölçüde yakışır.'' -''(A) MİLLİ TAKIM'DA DA İSMİMİZİ GÖRMEK İSTİYORUZ''- Tekin Küçükali, öncelikli amacının Turkcell Süper Lig'deki bütün takımların Türk Kızılayı'nı formalarında taşımaları olduğunu vurgulayarak, ''Bu konuda ligdeki takımların gereken ilgiyi göstereceğine gönülden inanıyorum'' dedi. (A) Milli Futbol Takımı formasında Türk Kızılayı'nı görmeyi çok istediklerini kaydeden Küçükali, sözlerini şöyle tamamladı: ''Milli takımımıza da bu tür bir anlaşma yakışır. Çünkü biz de bir milli kuruluşuz. Milli bir kuruluşun milli bir formada yer alması herkesi mutlu eder. Biz Türk Kızılayı olarak bu konuda ne yapılması gerekiyorsa hepsini yerini getirmeye hazırız. Fatih Terim'in bu fikre iyi bakacağını düşünüyorum. Çünkü Fatih hocanın yüreği bu işle doludur. Herkes Fatih hocanın ne kadar yardımsever biri olduğunu bilir. Söz konusu olan 'insan ve yardım' olduğunda Fatih Terim'in her tür fikre açık olduğunu iyi biliyoruz. Fatih hocamıza da bu öneriyi sunacağız. Umarım iyi sonuçlar alırız.''

Kaynak:Haberbaz.com

Türk Kızılaylı Beşiktaş formaları geliyor..
Beşiktaş'ın, Türk Kızılayı yazılı formaları, 27 Ağustos Perşembe günü satışa çıkarılacak.

Turkcell Süper Lig'deki son Antalyaspor maçına sırtında ''Türk Kızılayı'' yazılı formalarla çıkan siyah-beyazlı takımın bu formalarının, Perşembe gününden itibaren Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulacağı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''106 yıllık tarihi boyunca birçok ilke imza atan Beşiktaşımız'ın, yine bir ilki gerçekleştirerek 'Türk Kızılayı' yazılı formalarla sahaya çıkması Türk spor camiasında büyük bir takdirle karşılandı. Türk Kızılayı yazılı formalarımız 27 Ağustos Perşembe gününden itibaren tüm Kartal Yuvası mağazalarımızda satışa çıkacak. Taraftarlarımızı Kartal Yuvası mağazalarımıza bekliyoruz'' ifadelerine yer verildi.

Geri