Kızıl: Demirören Pazarlık Yapmadan 8 Verdi Keşke 10 Deseydik !

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
.

gaziantepspor-baskani-ibrahim-kizil-futbol_o.jpg

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu ve Başkan İbrahim Kızıl'ın kardeşi Mehmet Kızıl önceki gün özel haber yaptırdığı Kanaltürk ve Bugün gazetesi muhabirlerine "Beşiktaş gibi iki takım olsa ağabeyim İbrahim Kızıl Türkiye'nin vergi rekortmeni olur. Beşiktaş gibi kapı zor bulunur. Gaziantepspor olarak Beşiktaş'a Tabata gibi oyuncu satmak kolay iş değil. İnşallah seneye iki oyuncu daha satarız. Beşiktaş'ın pardon Başkan Yıldırım Demirören'in parası o kadar çok ki Tabata için pazarlık bile yapmadı. 8 dedik 8 verdi. keşke 10 deseydik" diye hayıflanması şaşırttı.

Kaynak

Hiç öyle konuşur mu yaa? doğru olsa demirören-kızıl iş ortaklığı anında biter. Kızıl da kardeşini vurur.

ınanırım cunku transfer yapamadı bıran once kotu durum duzelsın dıe ama parayı o verseydı pazarlık yapardı nasıl olsa klupten cıkıor harca harcaya bıldıgn kadar

KARTALHABER klasiği.

hep muhalif hep muhalif nereye kadar surecek bakalım...

demirören şirketler grubunda çalışan bir bayan arkadaşım var kendisi ile konuştum senin bu patronun ne iş filan ? 2 yıldır zam vernio dedi bize.. paranın nereye gittiği belli dedim .. ayrıca bizim demirci ile kızıl kardeşler kankiymiş çok da krolarmış.. böyle çıkıp da zevzekçe bi açıklama yapması sıfır ihtimal bence.. insan bindiği dalı keser mi ? biz kazıkladım amaa kazığın sapı dışarda kaldı der mi insan yağlı müşteriye hiç ?

Köybaşı'nın parası ödenmemiş daha ve YıLdırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören kefiL oLmuş bu transfer için de..

Geri