Kızı Eve Atmanın Yolları

STencore*

New member
Reaction score
0
hadi herkez bi kızı eve götürmek için ne derdi diye düşünsün ve bi tane yazsın xD

Mesela bi tane klasik gel sana pul koleksiyonumu gösterem...

Hasta Numarası Filan Yaparım Sanırım xD Yada Gel Prezervatif Koleksiyonumu Gösteriim Sana Derdim xD:durdurun

Ben bısı demem walla kanında varsa gelır olur o ıs dırek gotururum bısı demeden :D acık yureklıyımdır

evde sana çok seweceğin bişi göstercem ama süpriz:D

Validelerin evde olmadıgını ve gidip film izlememizi öneririm:
örnek olarak en damardan girecek film requiem for a dream...
yada böyle içinizi kemirecek yada aşırı romantik bir film zaten arada öpüşmelerle falan iş gelir gider

seninle çok romantik anlar geçirecez diye kandırır.götürür mala vururdum

yemek yapın ; ) dısarda yemekteyken bı sekılde konuya gırersınız ben guzel yemek yaparım hesabı kızların ılgısını ceker ınanmazlarda zaten gelmek ıcın onlar az bıraz daha ısrar ederler yapda gorelim filan diye ;) bıde ozellikle special ınız olsun bı tane hanı onu cok ıyı yapıyom hesabı ozel sos mos takılın kafanıza göre ; )) gerisii size kalmıs.... eve geldikten sonra zaten yemegı kıvırırsınız onceden yaptım sudur budur anlamıosanız ... ben anlıyorum ama :p

samimiyete bağlı olarak bir sürü bahane bulunabilir. mesela bizimkileri uzun zamandır evde yoklar. evi temezlemek gerek. yemek kalamdı hiç yemek yapamam bana yardımcı ol falan.

Kimsenin Olmadığı Bir Yerde Açar Gösterirdim Ya çeker Gider Yada üstüme Atlar Varmı ötesi;)

Geri