^^^^^^Kıvırcık Saç^^^^^^

kaqan

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR NE ÇEKTİYSEM SAÇLARIMDAN ÇEKTİM :vur BU KIVIRVIK SAÇLARIMDAN ÇEKTİM BU SAÇLARIMI DÜZELTMEK İÇİN ÖNERİLERİNİZ VAR IIIIIIIIIIIII

Saçın varsa kıymetini bil şükret derim.:)

arkadaşım uzun süreli düzleştirme sistemi var. adı: STRAIT THERAPY Termal Düzleştirme. eczacıbaşı-schwarzkopf işbirliği ile yapılıyor. bu linkte hangi ilde hangi salonda yapıldıgı var. http://www.igora.com.tr/page.aspx?PartID=21&FID=22 :durdurun yaptıran erkek arkadaşlarım oldu. kıvırkıvır oldugu için uzatıp arkadan bağlıyordu. düzleştirdikten sonra kısaltıp dikmeye başladı..

yaptıran ERKEK arKAdasların oldu öle mi ? :C

sağolun ya onu jöleyle yatıyor amma gel görki arkadasııı beni öldürüyor ya bi bakalım arkadaşımızın yazdıgı linklere herkese teşekkür ederim

yaaaaaa çok sağolll jiuzhaiGOu bayanlar için düzleştirici var sanırım erkeklerede olur :) çok makbule geçti ya

kvırcık saç ne güzel :D bonus gibi işte , bence hiç bişe yapma

ArkadaŞlar DeĞİŞtİrme Dİyosunuz Ama Çok Kabariyor Ya Hehe :))) Bonusİmo Oluyorum Valla :d Hele Arkasi Arkasi :mad: SaĞolun ArkadİŞler Önerİlerİnİz İÇİn..en Kisa Zamanda Bu Sİtede Daha Çok Olucam Çok Yararli Bİr Sİte BÖyle Sİte Yok En BÜyÜk Sİte Bİzİm Sİte Hackhell Sİte Hehe :)

kaqan' Alıntı:
ArkadaŞlar DeĞİŞtİrme Dİyosunuz Ama Çok Kabariyor Ya Hehe :))) Bonusİmo Oluyorum Valla :d Hele Arkasi Arkasi :mad: SaĞolun ArkadİŞler Önerİlerİnİz İÇİn..en Kisa Zamanda Bu Sİtede Daha Çok Olucam Çok Yararli Bİr Sİte BÖyle Sİte Yok En BÜyÜk Sİte Bİzİm Sİte Hackhell Sİte Hehe :)

Şimdi arkadas saçları düzeltir , arkadasları sorar nasıl düzelttin? diye , hackhell diye bir site var , konu açtım orada yazılanları yaptım düzeldi.
Sonra mahallede adımız kuaförlük sitesine çıkar:D

Hehehehe ;) Valla Haklisin Furkan HİÇ Aklima Gelmezdİ SaÇimin Sİtede Konu Olacagi Hackhell KuafÖr :)

Geri