Kıskanç oLmayan Erkek..

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Arkadaşlar şimdi herkes türk erkeklerinin fazla kıskanç fazla tutucu ve kuralcı olmasından yakınıyor ve bu yüzden ilişkiler bozuluyor.

Peki bunun tam tersine nasıl yaklaşırsınız?

- Mesela sevgilinizle gezmeye gideceksiniz mini etek ya da dekolteli birşey giydiniz ve çıktınız sizi görünce ne güzel olmuşsun diyor ve hiç kıskanmıyor üstünü düzelt çekiştir demiyor...

- Mesela yazın tatilde plaja gittiniz ve siz; küçük incecik bir bikiniyi gösterip "şunu alalım" diyorsunuz o da "evet aşkım sana çok yakışır" diyor...

- Mesela bir gün sevgilinizi aradınız ve birkaç kız arkadaşlarınızla kız kıza gece disko/bara eğlenmeye gideceğinizi söylediniz siz tepki beklerken o size "git tatlım iyi eğlenceler seni seviyorum" diyor...

-Telefonunuza MSN'inize Facebookunuza karışmaması mesajları karıştırmaması şifreleri istememesi onu bunu niye ekledin niye kabul ettin dememesi kimle konuştun dememesi...

Şimdi bazılarınız diyecekki erkek dediğin biraz otoriter olsun bana sözünü geçirsin ben ataerkil topluma alıştım kadın başıma karar vermemem lazım erkeği dinlemem lazım ben mazoşistim... eee o zaman bende derim hani özgürlük istiyodunuz?

....

....

NOT: "seven kıskanır" demeyin güvenmeyen ve rahat olmayanlar kıskanır...
(A)

ÜLkemizdeki abaza erkek sayısı küçümsenemeyecek oranda fazLa oLduğu için Türkiye gibi bir üLkede kıskanç oLmayan erkek nesLi tükenmiş bir canLı türü gibidir..: )

Geri