Kısa Olur Ayrılık Sözleri

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
v6iwdw.png

Kısa olur ayrılık sözleri,
Bilirim...
ve bilirsin dilsiz olurum,
Son bakışta...

‘Konuşsana’ deme!
Görmüyor musun,
Nasıl da haykırıyor gözlerim...
Şart mı duyguların gelmesi dile?
Hem benim sevda lügatımda,
sözcük yok bu gidişe!

Sadece ağzımdan çıkacak sözler
caydıracaksa eğer seni yolundan;
Lanet olsun dönüşüne...

141361k.gif

tesekkürler kuzay:melek

ve bilirsin dilsiz olurum,
Son bakışta...

:melek :melek

qerÇeqden ya aşq sevipTe kaybetMeqmi???

yüreqine saqLık....

Yüreğine sağLık kuzay
gercekten coq güseL...

Son kıta muhteşem... buda bütünü güzel yapar... insan kendimize yakın buldugunu sever.. sevdim bu mısraları..

arkadaşalr ben daha yeniyim ne yapamm lazımbunu dahaca bilmiyorumyaaa

arkadaşlar benimrütbemde neden misafir yazıo ben onu anlamdım bu nemek oluyo benim burda biriyle konuşmam için ne yapamamlazım hemde burda bir iki yazı okudum süper ya

araakadaşlar ben burda daha yeni biliyorsunuz ben sizinlekonuşmakistiyorum ne yapmam gerek ya anlamadım :saskin ne yapcam ben bana azcıkta olsa biraz yardımcı olun lütfen
:melek:eek:ha:saskin:melek:eek:ha:clap:goz::saskin:hadiordan:help:çaliş:cool::mad::Sopa:hhsopa

arkadaşlar ben nasıl biraz daha çalışcam

arkadaşalr ben daha yeniyim ne yapamm lazımbunu dahaca bilmiyorumyaaa

arkadaşlar benimrütbemde neden misafir yazıo ben onu anlamdım bu nemek oluyo benim burda biriyle konuşmam için ne yapamamlazım hemde burda bir iki yazı okudum süper ya

araakadaşlar ben burda daha yeni biliyorsunuz ben sizinlekonuşmakistiyorum ne yapmam gerek ya anlamadım :saskin ne yapcam ben bana azcıkta olsa biraz yardımcı olun lütfen
:melek:eek:ha:saskin:melek:eek:ha:clap:goz::saskin:hadiordan:help:çaliş:cool::mad::Sopa:hhsopa

arkadaşlar ben nasıl biraz daha çalışcam

tş k ederim ya keyfim yerine geldi

sorunun neyse tek tek yazarsan arkadaşlar yardımcı olur çorba yapmışsın ne dediğin belli olmuyor

Geri