Kısa Bi Kahve Molası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solariz

Administration
Reaction score
0
15 20 dakika içersinde Kısa bir kahve molası vericez sunucularla ilgili çalışmalarımız sürmekte daha hızlı bir hackhell için beklemede kalın..

fazla bekletmeyin bizLeri :=)

sorun yaşıyan arkadaşlar cevresinde giremeyen edemeyen olabilir bu kişiler ne sorun yaşıyorsa burdan bize iletirlerse sevinicem.

suan da hh jet gibi =)

kolay gelsin :goz:

yapmayın abi biz daha ayrı kalamayız özledim Hackhell ı özlem gideriyorum şu an ama daha iyi hizmet için yapacağız diyorsanız eyvallah :D :D :D :D :D

gidip gelmeler yaşanıcaktır bugün içersinde sorunu tam anlamıyla çözmek istiyoruz bidaha başımız agrımasın optimizasyonları en iyi şekilde yapmak için ugraş vermekteyiz. anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Evet Şimdi Gayet Hızlı..

KOlay GElsin ;)

dün akşamdan beridir tekrardan bağlanamıyordum. şimdi normal gibi görünüyor ve oldukça da hızlı... çalışmalarınız için teşekkürler.

abi sitede sorun mu var bağlanıyorum bağlanmıyo ancak bi yarım saat arka arkaya girince açıyo bu bende kaynaklandığını sanmıyorumda çok mu yoğun site acaba ondan mı
cvb verrseniz sevinirim şimdiden saolun

gece yoktu. bu gün de saat 3 gibi girmeye çalıştım yoktu. ancak şimdi girebildim. umarım her şey düzelmiştir.

hh olmayınca zaman geçmiyor. :D

emeklerinize sağlık. inşallah bir daha sorun yaşanmaz.

Umarım tekrar sorun yaşamayız

Solariz şu anda sitede sayfalar normalden 5-6 sn. geç açılıyor.GErçi önceden alışmıştık sayfa aralarında kahve yapmaya ama düzelmişti geçenlerde :).Yine geçenlerdeki gibi olsun lütfen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri