Kırmadığı şifre yok Password Recovery

ya serial ı nereye yazıcaz bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Ya ArkadaŞim Serİalİ Nereye YazacaĞiz Bİrde Bu ProĞram Zİp Wİnrar Lari Kirmiyor BÖyle Lİnkİ Koy KaÇ KaÇmak Olurmu HİÇ Anlat Bİraz O Kadar ArkadaŞlar YazmiŞ Anlat Bİ Zahmet HİÇ Bİr Şey Anlatmiyorsun ArkadaŞlar Zİp Lerİ Kirmiyor BoŞuna İndİrmeyİn EĞer Kiriyorsa Anlat Bakalim Nasil Kiriyor Bİzde GÖrelİm Saygilar

Herkez teşekkür ediyo neye Teşekkür ediyosunuz analamdım! kim hangi şifreyi kırmış onu yazında görelim. fürükten programlar.

harbi yaa bunun serialini nereye yazacağız...

LİSTEDE "mail" var o neyi ifade ediyor? msn mynet nedir anlamadım?

korsan001' Alıntı:
BGDM2-VR43Y-BUZWB-AGFBQ-NCKARC

geçerli şifre budur arkadaşlar verilen çalışmıyor

öncelikle emeği gecen arkadasların ellerıne saglık tessekkuru borc bılırım :)

hepsi iyi güzelde arkadaşlar bu programın regıster ını nereye yazacagız bılen arkadaslardan yardımlarını beklıyoruz

ılgılenenlere tesekkurler :)

ya bu ne ya sıfreyı nereye yazcıaz nasıl kullanıcaz bunu herkes tesk. etmıste kımse yapmısmı yapmamısmı bellı deıl acıklama yapın ya

DeathMatch' Alıntı:
paylaşim için www.hemenpaylaş.com kullan rapid senin için kaişik gelebilir sonra yeni başlayanlar bölümü bir oku.

l paylaşim yapmadan önce forumda arama yaptir sonra konu amak icin acain konun bölümüne gir orda forum aracları var ordan yeni konuyu sec geri zaten kolay

Allah razı olsun valla öğrenmiş olduk saol tekrardan...

Emeğine sağlık...:clap

karseş serialli nereye yazıyoruz bulamadım saol

arkadaşlar bnm çok önemli bi sorunum var.. yaklaşık bi hafta önce msn adresim çalındı ve sitede yazan neredeyse herşeyi uyguladım ama alamıorum adresimi biri yardımvı olsun lütfen yaa:( kesinlikle almam lazım msnimi:( şimdiki adresim bu anlayan arkadaşlar eklerlerse çok sewinirim:(

mail adresini silersen burdan yardımcı oluruz

Geri