Kırmızım bugün doğmuş İyi ki Doğmuş =))

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
nlxtzd.jpg

Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mulu yaslara cicim...

mna_ada_yagn_pastasi.jpg

bu da sana hediyem sana verdiğim zaman görürsün hediye neymiş merak et biraz :melek

hediye-paketi-052814274-buyuk.jpg

İyi ki Dogun Emino$ :hhmanD

Necoya varsa sanada var merak etme :p

Nice Senelere Kırmızı Dogum Günün KutLu oLSun..

Nice SeneLere Kırmızı :D Herşey Gönlünce oLur inş..

doğumgünün kutlu olsun canım..dilerim yeni yaşın bütün güzellikleride beraberinde getirir..
biz biraz erken kutladık ama baya ilginç bi kutlama oldu doğrusu unutulacak gibi değil :durdurun doğumgünü pastasını geri çeviren ilk insan olarak tarihe geçirilmeni talep edioyrum :durdurun bide yazının omuzunu kırdın unutmadım (anladın sen :hadiordan )

doğum günün kutlu olsun , nice mutlu huzurlu seneler

Uyuss e-mine. Geriye sayım vardı. Sordum ama cevap vermedi.. :p

Hayatının hep güzelliklerle geçmesi dileğiyle .........

nice seneLere.....

Dogum Gunun Kutlu Olsun KırmızıKız
Nice Saglıklı ve Mutlu Senelere

Bunlarda Ufak Tefek Hedıyelerın :melek

Converse Sever Diye Bılıyorum Senı

Buyur Bakalım Converse Set :durdurun

converse-bayan.jpg

Bu da Promosyon :victory

apple1.jpg

herkese çok tşk. ediorum arkadaşlar.. duygulandım :melek

öncelikle özenip konuyu açan biriciğim peluşuma jewelime,cuma günü beni şaşırtıp işyerime gelip doğum günümü kutlayan kardeşlerim kopuk dadı, şirine ve nicknur a , saat 12 olduğunda attığı o msjıyla hem gülmeme hemde gözlerimin yaşlanmasına sebep olan, sevgilim, canımın yarısı, herşeyim diebileceğim tek kişiye... sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..

seviyorum sizi..

doğumgünün kutlu olsun canım..dilerim yeni yaşın bütün güzellikleride beraberinde getirir..
biz biraz erken kutladık ama baya ilginç bi kutlama oldu doğrusu unutulacak gibi değil :durdurun doğumgünü pastasını geri çeviren ilk insan olarak tarihe geçirilmeni talep edioyrum :durdurun bide yazının omuzunu kırdın unutmadım (anladın sen :hadiordan )

ben napim ya. kurumda yasak aslında. ama yasakları geçtik =)) evet unutamayacağım bi doğum günü oldu :saskin ambulanslar,polisler :saskin sinir krisi geçiren bi kızın arkada fon sesleri :saskin

herşeye rağmen güzeldi. tekrar teşekkürler =)

bu arada yazının omzunu bilerek kırmadım tutarken kırıldı :melek ve ayriyetten nie pastada asi kız yazıodu anlam veremedim :hadiordan ne asiliğimi gördünüz kii :melek

ve son olarak.. yaşlanıyorumm:(

ben napim ya. kurumda yasak aslında. ama yasakları geçtik =)) evet unutamayacağım bi doğum günü oldu :saskin ambulanslar,polisler :saskin sinir krisi geçiren bi kızın arkada fon sesleri :saskin

herşeye rağmen güzeldi. tekrar teşekkürler =)

bu arada yazının omzunu bilerek kırmadım tutarken kırıldı :melek ve ayriyetten nie pastada asi kız yazıodu anlam veremedim :hadiordan ne asiliğimi gördünüz kii :melek

ve son olarak.. yaşlanıyorumm:(

2 saat kaldık psikolojim bozuldu valla :saskin

geber baston alayımmı :hhmanD

Geri