KıRmızıKıZ

Tanımıyorduk tanımış olduk :p

Güzel bir anın varmış,
ben böyle bir cezayı kaldıramazdım :)

eğlenmeyı sevdıgı resmınden bellı neselı poztıtıf bır ınsan ılk bakıstakı yorumumdur :D

tanımak mı :saskin cici mi :saskin

tanıdıım güne nalet olsn bea :p

nerden girdi hayatıma bilmemqi :durdurun

şimdiqi aqlım olsa böle bi yanlış yaparmıydım acep :p

p.s. çadırımı aldm yaqında sise qurucam o çadırı haberin ola :p bu arada çadır teq qişiliq ama sana yer yoq :hadiordan

:hhmanD :hhmanD :hhmanD

tanımak mı :saskin cici mi :saskin

tanıdıım güne nalet olsn bea :p

nerden girdi hayatıma bilmemqi :durdurun

şimdiqi aqlım olsa böle bi yanlış yaparmıydım acep :p

p.s. çadırımı aldm yaqında sise qurucam o çadırı haberin ola :p bu arada çadır teq qişiliq ama sana yer yoq :hadiordan

:hhmanD :hhmanD :hhmanD

valla aynı şeyleri bende senin için sölüorum aslında rukiş :p tanıdıım güne lanet olsun :p

onu bunu bırak ta sen bi daha benim odama ayak basabilcenmi acaba onu düşün :hadiordan

oda diorum bak dikkatini çekerim :) kapının önü, paspas üstü müsait :durdurun

emineye adres tarif etmeye kalkmayın sakın onunla bilmediği biyere gitmek işkencedir :)
bakırköydeki maceraya şaşırmadım o yüzden :p

tanımıyorduk ii oldu :hhdil buarada kırmızıkız benm şebnem ferah konularımı sabite alsak bi ara :durdurun

Güzel sorular net cevaplar , içten ve samimi bir röportaj olmuş ikinizede teşekkürler arkadaşlar.

:Z emine senınle aynı liseden mezun oldugum için coook gururluyum :W meydanda bagıran o kız sen miydin :W o gün bizler de koşarak uzaklaştık ordan =) şaka bir yana kuzum bazen cook duygusal oluorsun ama yüreğinn cook temiz iyi ki tanımışım seni enişten den once tanışma imkanımız vardı ama kaçırdık birbirimizi desene meral hocayı annu hocayı aynı dönemde cekmişiz =) haha:D kuzuuuu cok sevıorum senii

işte dedikodu dedikleri olay bu şekilde başlamış oluyor:)

sonuna kadar zevkle okudum güzel bir röportaj olmuş teşekkürler

Geri