Kırmızı YanakLı, ParLak Çocuk...

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Seni de biliyoruz Rooney efendi. Sen hindi ile ilgili yakıştırma yapmaya çalışmışsın. Bizde sana birkaç konuyu hatırlatalım istersen..

Gwayne_rooney_united.jpg

10 çocuklu ve 16 yaşında torun sahibi olan 52 yaşındaki hayat kadını Patricia Tierney ile genelevde birlikte olup eşini yalvar yakar 30 bin euroluk yüzükle ikna eden kılıbıklığı ben yapmadım..

rooney1.jpg

40 yaşındaki sarışın kovboy kıyafetleri giyen hayat kadını ile birlikte ben olmadım sanırım.. ardından EVET HAYAT KADINLARI İLE BİRLİKTE OLDUM APTALLIK ETTİM demiştin..

rooneeyyy2.jpg

Şimdi yaptığın başka bir APTALLIĞA değinmek istiyorum, 100 bin euroluk benzinli Range Rover marka jipe dizel yakıt ile deposunu doldurmak gibi aptallığı yapıp jipin arızalanması sonucu İngiltere’nin en işlek otobanında 22 kilometrelik kuyruğa sebep olan ben değilim....

Ben hiçbir Beşiktaş’lı futbolcunun gol sevinci yaşarken dudaktan dudağa öpüşürken hatırlamıyorum. Everton’da forma giyerken gol sevinci yaşarken takım arkadaşı ile dudaktan dudağa öpüşmek gibi karaktersizliğide ben yapmadım....

ronneyopucuk.jpg

Rooney keşke çocukluğunda Everton taraftarı olduğun süre içinde 2 sezon Everton forması giymiş Daniel Amokachi’den adamlığı öğrenseydin ..

Daha hatırlatacak çok şey var, Barcelona`da çok havalı gelmişti İstanbul`a, giderken 3-0 verdiği acıyla döndüler ülkelerine,

barcelona.jpg

Londra`da Chelsea maçı öncesi aynı senin gibi dalga geçiyordu hemşerilerin, maç sonunda Rus sahipleriyle birlikte pancar gibiydi suratları, tabelada 2-0 yazıyordu.

chelsea.jpg

Ya Liverpool`lu dostların tribünleri seyrederken 2 tokat atmıştı, o dalga geçtiğin Beşiktaş...

bjllivtabela.jpg

Aynı muamele şimdi Manu`ya, hindiyle Kartalı sakın karıştırma kırmızı yanaklı, parlak çocuk...

Gökhan ArsLan
Kaynak

hindiyle Kartalı sakın karıştırma kırmızı yanaklı, parlak çocuk...

toynağına şeyettiğimin beygiri sıfata bak.. güzel sürprizler bekliyor gel sen hele buaray o maç dirilişimiz olacak zaten.. hem tribün show hem de rooney köpeğine ders vericez.. bazı kesimlere de beşiktaş ın ölmediğini ölümüzün yeterliliğini göstericez

bu zürriyetsize cevabı sadece futbolcular verir sahada bizim yapabileceğimiz bir şey yok

Gelsinler gelsinler. zamanında atalarının arkalarına bakmadan. ayakları kıçlarına vura vura kaçtıkları yere bi gelsinler bakalım. tarih nasıl tekerrür edecek görürler

Geri