Kıran BombaLadı!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Tahir Kıran, "F.Bahçe gelecek sezon Avrupa kupalarına katılamama durumuyla karşı karşıya" dedi.

130402.jpg

Fenerbahçe Kulübü üyeliğinden ihraç edilen Tahir Kıran, kendisine ait internet sitesinde yaptığı değerlendirmede, Aziz Yıldırım ve yönetime tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin önünde ciddi bir tehlike bulunduğunu kaydeden eski Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kıran, ''Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılamama durumuyla karşı karşıyayız. Kulübümüzün kağıt üzerindeki başkanı Aziz Yıldırım'ın politikası doğrultusunda işlerin bu noktaya geleceğini söylediğimizde bize kızanlar oldu. Herhalde biz çıkıp bu takımı yaratmadık, sahada da biz oynamadık. Biz sadece Fenerbahçeli olarak uyarılarda bulunurken sessiz kalmayı içimize sindiremedik'' şeklinde ifadeler kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında kendilerini üstü kapalı suçlarken 'bel altı vuruyorlar' ifadesini kullandığını kaydeden Kıran, hiç kimseye böyle bir politika kullanmadığını anlatarak, şöyle devam etti:
''Beni suçlarken adımı ağzına almadan 'eski bir federasyon yöneticisi' ifadesini kullanmakla yetinen Aziz Yıldırım'ı eleştirirken, ben medeni ve cesur şekilde adıyla yaklaşabiliyorum. Her zaman diyorum: Buyursun, istediği bir ortamda yüz yüze halkın önünde kendisinin Fenerbahçe'yi yönetme şeklini tartışalım. Buna her zaman varım. Ama onun dediği ve zamanında tercih ettiği bel altı işlerinde yokum. Bana yakışmaz. Suçlarken ifadelerine çok daha dikkat etmeli. Aziz Yıldırım'a karşı olduğum bilindiği için, bana kendisiyle ilgili birçok bilgi gelir. Söz konusu haber de bunlardan biriydi, başkaları da var. Ancak Fenerbahçe'yi ilgilendirmeyen noktalara girmem, girmeyeceğim de...''

Fenerbahçeli eski yöneticilerden Şadan Kalkavan'ın, başkan adaylığına hazırlanan bir isim olduğunu belirten Kıran, açıklamasında, ''Elbette toplantılar yapacak, görüşler alacak. Bunu Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapamayacağına göre doğal olarak ofisinde gerçekleştirecek. Açılsın Faruk Ilgaz'ın kapıları, orada da toplanılacağına eminim'' şeklinde ifadelere de yer verdi.

Futbol takımının bulunduğu durum nedeniyle elindeki yeni belgeleri açıklamak konusunda ara verdiğini bildiren Kıran, ''Beklentim Aziz Yıldırım'ın ve yönetimin sezon sonuna kadar sadece takıma kendilerini verip en iyi noktaya gelinmesini sağlamaları. Sonra da mayıs ayındaki kongrede artık bırakıp gitmeleri. Çünkü onların artık bu camiaya kişisel hırstan başka verecek bir şeyleri olmadığına inanıyorum. Gitmeliler ki Fenerbahçe'ye hizmet vermek isteyenlerin önü açılsın'' şeklinde açıklamasını noktaladı.

A.A.

Dogru söLemis . . .
BöyLe giderse iLk 4 e giremices. . .
Türkiye kupasınıda aLamazsak . . .
Seneye avrupa yok. . .

Bence haksızlık yapılıyor, bu takımı şampiyonlar liginde çeyrek final oynatan başka biri miydi? veya takımın bütçesini 20 milyan tl den 200 milyon tl ye çıkaran başka birimiydi? şu an takımın içinde olduğu durum tabiki iyi değil ama bu türlü inişler tüm takımlarda olabiliyor, biraz sabretmemiz gerekecek
HEP DESTEK TAM DESTEK

Geri