-ZeYNA-
♥ŞiiR PeRi'Si♥
- Reaction score
- 1
''GarantiLi Kırık KaLp Tamiri YapıLır'' Yazıyordu Dükkanın Camında...
Kırık KaLp Tamiri...
ßeyaz Kağıdın Üzerine YeşiL KeçeLi KaLemLe YazıLmıştı; YeşiL iLe YazıLmış oLmasaydı ha ßi de GözLerin YeşiL oLmasaydı İnanmazdım ßeLki ßu Kadar...
KaLßimi aLdın; Daha KötüLerini ßiLe Gördüm Dedin, öyLesine Korkuyordum ki Yüzüne ßiLe ßakamamıştım...
GarantiLi Kırık KaLp Tamiri YapıLır; Sen yıLLarın KaLp Tamircisi...
KaLßimi aLdın; Daha KötüLerini ßiLe Gördüm Dedin, öyLesine Korkuyordum ki Yüzüne ßiLe ßakamamıştım...
GarantiLi Kırık KaLp Tamiri YapıLır; Sen yıLLarın KaLp Tamircisi...
Önce Yüzüne ßakmayı Öğrendim; Sonra DiLe DöküLmek Üzere ßekLeyen KeLimeLere Ses Vermeyi; Sen Kırık KaLp Tamircisi ßen de KaLßimi eLLerine TesLim Eden ßir TaLepkar...
GözLerine Dimdik ßakmayı Öğrettin; ''Daha Ana Yemeğe Gecmedik'' Dedin...
Kırık KaLp Tamiri Yapan, Arnavut KaLdırımLı eSki ßir Sokağın Köşesindeki Küçük Evde Yaşıyordun; Hani Şu OdaLarı Turuncuya ßoyaLı oLanda...
ßi Süre Sonra KaLßimin Sen de oLduğunu da Unuttum; ßozuk oLduğunu da, ParçaLarını da...
Haberin Yokken ßir Gün Dükkanına GeLdiğimde KaLßimi eSki GazeteLere SarıLmış HaLde Çöpte ßuLdum:
GözLerine Dimdik ßakmayı Öğrettin; ''Daha Ana Yemeğe Gecmedik'' Dedin...
Kırık KaLp Tamiri Yapan, Arnavut KaLdırımLı eSki ßir Sokağın Köşesindeki Küçük Evde Yaşıyordun; Hani Şu OdaLarı Turuncuya ßoyaLı oLanda...
ßi Süre Sonra KaLßimin Sen de oLduğunu da Unuttum; ßozuk oLduğunu da, ParçaLarını da...
Haberin Yokken ßir Gün Dükkanına GeLdiğimde KaLßimi eSki GazeteLere SarıLmış HaLde Çöpte ßuLdum:
ŞaŞırmadım Dedin, GeLmeni ßekLiyordum...
ßu KaLße ŞekiL Verip ßiraraya Getirmektense
Kendi KaLbimi NakLedeceğim Sana ve ßırakacağım ßu iŞi...
Kırık KaLp Tamiri YapıLır iLanı Görürseniz üCra ßir Sokakta; Hiç Düşünmeden Girin Siz de iÇeri...
aLıntıdır...