Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı örgütçü çıktı!

İηvictus

Banned
Reaction score
0
Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı örgütçü çıktı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni MYK listesine aldığı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Gündüz TKP/ML'ci çıktı. Gündüz kod adı bile kullanmış: Mustafa. Şimdi CHP'de gençliğin başında.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni MYK listesine aldığı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Gündüz'ün yasa dışı örgüt üyesi olduğu, bu suçtan hapis yattığı ortaya çıktı. Milletvekili olmayan Gündüz, CHP kurultayında Parti Meclisi üyeliğine seçilmişti. Ardından da Kılıçdaroğlu tarafından Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Yeni Akit'in edindiği bilgilere göre, bugün CHP'nin 15 kişilik MYK üyesinden biri olan Gündüz, 90'lı yıların ortalarına kadar TKP/ML örgütü içerisinde faaliyet gösterdi. CHP'li Gündüz'ün TKP/ML örgütünde kullandığı kod adı bile vardı: "Mustafa".

KARAKOL İSTİHBARATINDA YAKALANDI
Gündüz, 1988'de İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binasını basan öğrencilerin arasındaydı. 1990'da TKP/ML örgütünün Ankara İl Sekreteri oldu. 1990'da Ankara Tuzluçayır Yavuz Selim Polis Karakolu etrafında eylem amaçlı istihbarat çalışması yaparken yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinde eylem hazırlığı kapsamında istihbarat çalışması yaptıklarını kabul etti. Ankara'da DGM'de yargılanarak, 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mayıs 1991'de yatmakta olduğu Ankara Cezaevi'nden tahliye oldu.

EŞİ DE TKP/ML'DEN YAKALANDI
Sabah Yazarı Meliha Okur'un “Gandi'nin hard diski” diye takdim ettiği CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Gündüz'ün eşi Günüy Yıldız da TKP/ML üyesi olmaktan 1993'te gözaltına alınmış bir isim.

KILIÇDAROĞLU O'NU GENÇLİĞİN BAŞINA GETİRDİ
Edindiğimiz bilgilere göre, CHP'li Mehmet Zeki Gündüz'ün adı birçok TKP/ML örgüt üyesinin ifadelerinde geçti. Birçok örgüt mensubu bu ifadelerde kendilerinin Mehmet Zeki Gündüz tarafından örgüte kazandırıldıklarını söylüyordu. Mehmet Zeki Gündüz'ün örgütçü geçmişi, örgütsel faaliyetleri ve temsilcisi olduğu ideolojik yaklaşım göz önünde bulundurulduğunda Kılıçdaroğlu tarafından CHP'nin Gençlik Örgütlenmesi ve Gençlik Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilmiş olması hayli anlamlı bulunuyor.

Kaynak

ŞOK!!Akpnin kurduğu seyyar mahkemelerce "dağdan inenler" haburda davullu zurnalı karşılandı...

.
ŞOK!!Akp hükümeti imralı canisi ile ile protokol yaptı...

Böyle iktidara böyle muhalefet:)))))
.

.

not.....akpnin şok listesi bitmez,aklıma ilk gelenleri yzdım..

her doğruya yamanacak 2 satır sataşma bulunur nasılsa, cevappp ? yokkk ,!!!
pkk ya tuncelide genel af bile çıkarttı referandumda, nasıl olsa bir gelsin cümbür cemaat el birlik ..seçimede ortak... kim tutar seni .. :)

e kılıçdaroğlu da söyledi ya... sağlam bir örgütlenmeye gideceğiz... chp eski chp olmayacak diye..:)

bence pkk yı da kapsayan sağlam bir ÖRGÜTlenmeye gidiliyor...

bir takım arkadaşlar da İRTİCA DİYE TUTTURUYOR... ne alıp veremedikleri varsa inançlı insanlarla...!

Nedense bu üLkenin başbakanının hapiste yatıp çıkmış biri oLduğunu,geçmişte nasıL şeriat yanLısı oLduğunu,bugün bu faaLiyetLerini icraata dönüştürmeye başLadığını;

BüLent arınç'ın menemen katLiam'ının başmimarı,kubiLay'ı şehit eden Derviş Mehmet'in öz be öz torunu oLduğunu,

Bugünkü iktidar içerisinde yasadışı irticai faaLiyet içerisinde oLanLar,kaLpazanLar,hakkında yüzLerce soruşturma açıLmış,dokunuLmazLık zırhıyLa kapLı miLLetvekiLLeri,bakanLarın oLduğunu herkesin beğeniyLe okuduğu son derece tarafsız,güzide gazetemiz vakit unutmuş.Ne kadar ayıp..

MaLzeme arama yarışı gençLik koLLarı başkan yardımcısının geçmişini sorguLamaya kadar varmış..=)

Bunlara para veriyorlar herhalde bana öyle gözüküyor hala akp için ak parti imajı yaratmaya çalışıyorlar.okumasını bilmeyipte sizin gibilerin safsatalarını dinleyen cahilleri anca inandırırsınız siz onlarda sizde kalsın.hep beraber yaşayın kendi çöplüğünüzde birbirinize bayağı bir yararınız olur hep ileri gidersiniz siz bu kafayla Allahtan bu güne kadar yetişmiş insanlarda az değilde cumhuriyet sağolsun sadece dalga geçiyoruz biz sizlerle :)))

Googleye başbakanın gayri meşru ilişkileri olan danışmanları diye yazın bak üç eşli olanımı, dolandırcılıktan hükümlü olanımı, yaahu bu ülkenin bir maliye bakanı vardı ya şimdilerde adı sanı unutturuluyor, hani eşi rahatsızlığında istişareye yatmıştıda Rabbim Clevland dedi diye ...........ya neyse ben yazarken sıkılıyorum. şu AKP liler kendi gözlerindeki merteği görmeden başkasının gözündeki çöpe bakmaktan ne zaman vaz geçecekler.

rte nin bilmem kaçtane danışmanı ya kendisinden yada akrabalarından dolayı kayıtlı değilmiydi yaw... pkk dan ötürü... ben mi yanlış hatırlıyorum 2-3 sene önce hackhell de böyle bi haber yokmuydu? 13 mü 11 miydi neydi?... cvp yok diyen bi arkadaş varda ona ben hatırlatiim istedim...

Arkadaşlar rte ve saz ekibinin de örgütçüleri vs varsa bu durum Kılıçdaroğlunun yardımcısını masum yapmaz. Eğer böyle bişey varsa onu da yargılayalım. Bu ülke ne tayyibin nede Kılıçdaroğlunundur bu ülkeye bizim sahip çıkmamız gerekir. Artık atışmayı bırakın türk milleti böyle olduğu için asıl seçilmesi gerekenlerin isimleri dahi bilinmiyor.
Şu anki partilerin çoğu aynı şeye hizmet ediyor farkında değilsiniz. İktidarıyla muhalefetiyle.
Türkiye Türk insanı bilinçlendiği zaman uygar bir ülke olacaktır. Gerisi hikaye 2+2 = 4

SSK'ya PKKlı doldurdan Kılıçdaroğlu ve onun mantığı ile
giden terörist af eden Sezer.. 3 maymun oynamaya devam!

SSK'ya PKKlı doldurdan Kılıçdaroğlu ve onun mantığı ile
giden terörist af eden Sezer.. 3 maymun oynamaya devam!

sizin anlamakla ilgili bir probleminiz var galiba.

sezer affetme yetkisini kullanıd ama bu affedilecek kişilerin listesini akp li adalet bakanı verdi sezere.

yani affedilmelerini akp'li adalet bakanı istedi.

kısacası aff olayını bakan gündeme getirir listeyi hazırlar cumhurbaşkanına gönderir ve cumhurbaşkanı bundan sonra akp'li adalet bakanının gönderdiği listeyi onaylar ya da onaylamaz.

yani teröristlerin affedilmesini sağlayan sezer değil akp'li adalet bakanıdır.

olay bu kadar.

you understand?

Konu CHP..konuya döndüğümüzde..ilk aklıma gelen Mehmet Moğultay'ın partisinin bir kongresinde yaptığı konuşmada ''Bakanlığımız döneminde 5 bin kadar kadro açtık. ... Öyle yapmayacaktık da MHP'li, ülkücü gençleri mi atayacaktık'' lafı aklımageliverdi...o yüzden hep derim kadrolaşma olayında kimse kimseyi eleştirmemeli..

ya bu forumun serbest kürsüsüne aylarca uğramadığı halde, sanki bir yerlerden haber alıp gelmiş gibi,girdiği gibi gelip ilk önce benim mesajlarıma başvuran onca isim varki artık, kendimi kendi şeytanımı kabartmasından ,nefsimi pohpohlamasından bıktım haa.. direk bana gelenlere burdan özellikle bir selam etmeyi uygun gördüm. konuya yorumum yukarda izaha muhtaç değil açıklıktadır. birisinin akıncılar- üst başlıklı grupları topyekün terörist tikkocu-devyolcularla aynı ölçüde tutmasını,siyasi yapılanmadan habersiz olmasına bağlıyorum.. akıncılar tıpkı ülkücüler gibi bir üst tanımdır,illa bir anarşist durum çıkartmak için bu grupları terör ile eş tutana ben ne diye burda cevap veriyorum onuda anlmadım.. devletimin derinleri tikkoyu devsolu bilmiyor bu arkadaş biliyor.. vay ki vay..

sizin anlamakla ilgili bir probleminiz var galiba.

sezer affetme yetkisini kullanıd ama bu affedilecek kişilerin listesini akp li adalet bakanı verdi sezere.

yani affedilmelerini akp'li adalet bakanı istedi.

kısacası aff olayını bakan gündeme getirir listeyi hazırlar cumhurbaşkanına gönderir ve cumhurbaşkanı bundan sonra akp'li adalet bakanının gönderdiği listeyi onaylar ya da onaylamaz.

yani teröristlerin affedilmesini sağlayan sezer değil akp'li adalet bakanıdır.

olay bu kadar.

you understand?

Çok basit bir sorum var cevap yazmana da gerek yok
polemik arayışında değilim..

Ak Parti'nin getirdiği tüm yasa tekliflerini veto eden
bir insan bunu onaylamama yetkisini neden kullanmadı?

Abdullah Gülün güler zereyi serbest bırakması ile aynı sebepten olabilir mi? Güle suç atmak istemiyorum demek istediğim liste cumhurbaşkanına geliyorsa cumhurbaşkanının çok fazla şansı olmuyor..

Kendisi örgütcü yardımcısı olmuş çok mu

ya bu forumun serbest kürsüsüne aylarca uğramadığı halde, sanki bir yerlerden haber alıp gelmiş gibi,girdiği gibi gelip ilk önce benim mesajlarıma başvuran onca isim varki artık, kendimi kendi şeytanımı kabartmasından ,nefsimi pohpohlamasından bıktım haa.. direk bana gelenlere burdan özellikle bir selam etmeyi uygun gördüm. konuya yorumum yukarda izaha muhtaç değil açıklıktadır. birisinin akıncılar- üst başlıklı grupları topyekün terörist tikkocu-devyolcularla aynı ölçüde tutmasını,siyasi yapılanmadan habersiz olmasına bağlıyorum.. akıncılar tıpkı ülkücüler gibi bir üst tanımdır,illa bir anarşist durum çıkartmak için bu grupları terör ile eş tutana ben ne diye burda cevap veriyorum onuda anlmadım.. devletimin derinleri tikkoyu devsolu bilmiyor bu arkadaş biliyor.. vay ki vay..

teker teker cevap verceğim.

akıncıların bir üst başlık olarka gören zihniyete soruyorum.

kayseri'deki silahlı akıncı kampında çıkan çatışmada silahlı nöbet tutan akınıcı mensubunun öldüğünü ve bir çoğunun yaralandığını ve hatta bu silahlı eğitim veren, bomba yapmayı öğreten, silah yaralanması başta olmak üzere acil müdahale eğitimi veren bu kamplar ve bu kamparda eğitim gören insanlar ne kadar masumdur?

neden ellerinde silah kırsal bölgelerde eğitim görmüşlerdir?

“Kar, bora, fırtına sükûn bulacak
Sana siyonistler, sana komünistler selam duracak
Toplarıyla tanklarıyla gelseler dahi
Evelallah Müslüman kalacak Türk’ün ülkesi...”

bu marşı başbakan erdoğan nerden bilmektedir?

katılıdığı akıncı kampalrında öğrenmiş olabilir mi?

peki adalet ve kalkınma partisinin ısrarla akparti diye telaffuz edilmesini isteyen erdoğan'ın bu ısrarının nedenini Akıncı Gençler Derneği (AK-GENÇ)' e bir vefa borcu ya da geçmişi yad etme olduğunu söyleyebilir miyiz?

ve diğer bir akıncı marşında zikredilen

ve dev-genç marşından araklama olan

"al silahı vur beline" lafı ne kadar masumdur.

sizin "devrimci" denen senin deyiminle üst grubu tüm fertleriyle terörist ilan edip "akıncı" denen örgütü masum ilan etmeniz nalıncı keserliğinin türevlerinden biridir.

benim cehaletime laf söyleyen kişinin önce kendi cehaletine bakması lazımdır.

yoksa söylediklerinin gemişte olduğu gibi gelecekte de hep ve daima yüzüne çarpılacağını unutur.

ve kaf dağındaki anka kuşu olmaktan vazgeçmediğini görmek zamanın insana hiç bir şey katamayacağının göstergesidir.

affedilen kişilerin örgütlerini biliyorsunuz da neden affedildiklerini neden araştırmıyorsunuz?

türkiyede yargılaması yeni başlanan bir olay yaşandı.

"hayata dönüş operasyonu"

bu operasyon f tipi ceza evlerinin ve tecridi protesto etmek için ölüm orucuna yatan cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlülerin bu eylemini bitirmek maksatlı yapıldı.

adı hayata dönüş operasyonu ama hayata dönüş değil ölüme varış oldu operasyon.

çünkü 32 kişi yaşamını yitirdi.

ve bir çok insan aldığı yaralar ve ya yanıklar neticesinde ömür boyu sakat kaldı.

affedilen tutuklu ve hükümlülerin hemen hepsi ölüm orucu nedeniyle vücudunda onarılmaz ve geriye dönülmez izler ve yaralar olan insanlardı.
bir kısmı kas erimesi nedeniyle hareket edemeyen insnalar bir kısmı görme yeteneğini kaybenden ir kısmı da Wernicke Korsakoff sendromu olarak bilinen hastalığa yakalanmış insanlardı.

devlet ölüm orucundaki tutuklu ve hükümlülerin 30 tanesinin ölümüne neden oldu. ölüm orucu nedeniyle hastalananlar da akp'li bakanın verdiği teklifle cumhurbaşkanı sezer tarafından affedildi.

affetmese nolurdu?

şu olurdu. o mahkum ve tutuklular hastalıkları nedeniyle cezaevinde bakıma muhtaç olurdu. devlet ya o insanları kadarlerine terkeder cezaevinde tutar ya da tedavi edilmeleri için hastaneye yatmasını sağlardı.

cezaevinde kalmalarınakarar verirse bu insanlar tek başlarına hayatlarını devam ettiremeyeceği için diğer mahkum ve tutuklular için de ceza olurdu.

ve şimdi birisi çıkıp "yahu affedilen kişilerden bir kısmı tekrar dağa çıkıp faaliyetlerine devam ediyor, madem hastaydı nasıl oluyor. ya da sağlam adamı sezer neden affediyor" diye sorabilir.

işte bu da başta akp'li bakan olmak üzere bu af listesini hazırlayan diğer kişilerin sorumsuzluğu ya da işbilmezliği denilebilir.

çünkü bir cumhurbaşkanının cezaevine gidip bu listedeki adamlar gerçekten hastamı diye bakma şansı ve gereği yoktur. çünkü bu af listesi hazırlanırken mahkum ve tutukluların sağlık raporları ve af gerekçeleri ayrıntılı olarak sunulur. cumhurbaşkanı ve danışmanları da bu rapor ve gerekçeleri inceleyerek affedilmesi gereken kişilere karar verirler.

aynen cumhurbaşkanı abdullah gül'ün dhkp-c militanı güler zere'yi affetmesi olayında yaşanan olaylar silsilesi gibi.

yani af olayında suçu sezer'de aramak abesle iştigaldir.

birader uzun uzadıya cevap yazmayın da bizde okuyalım... ne bu yauv destan gibi....!

Geri