Kılıçdaroğlu'nun mal varlığı

emekcii

New member
Reaction score
0
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, mal varlığını CHP'nin internet sitesinden duyurdu.
28 Mayıs 2010 / 17:08

Kemal Kılıçdaroğlu'nun mal varlığı arasında 4 daire, 1 arsa ve 3 kooperatifte hissesi bulunuyor. Kılıçdaroğlu'nun malvarlığı arasında aralarında ünlü ressamlar Fikret Otyam ve Nuri Abaç'ın da eserlerinden oluşan 8 parçalık minik bir resim kolleksiyonu da mevcut.

Mal bildirimi listesine göre Kemal Kılıçdaroğlu'nun 27 yaşındaki oğlu Kerem'in sahip olduğu tek şey, üzerine kayıtlı olan 2004 model otomobil. Eşi Sevil Kılıçdaroğlu'nun üzerine gözüten tek taşınabilir serveti ise 1983 yılında alınan bir pırlanta yüzük.

Kılıçdaroğlu ve ailesinin mal varlığı şöyle:

GAYRİMENKULLER: İstanbul İçerenköy'de 1993 yılında alınan daire: 25 bin lira. (Sevil Kılıçdaroglu üzerine)
Ankara Balgat'ta 2003 yılında alınan bir daire: 142 bin lira. (Sevil Kılıçdadoğlu üzerine)
Ankara Akyurt'a 2003 yılında alınan bir daire: 15 bin lira. (Kemal Kılıçdaroğlu)

İzmir Seferihisar İpekkum Konut Yapı Kooperatifi'nde bedeli yazılmamış bir hisse.

Ankara Beytepe'deki Akçalı Yapı Kooperatifi'nde hisse.

İli belli olmayan Gökyurt Konut Yapı Kooperatifi'nde bedeli yazılmamış bir hisse.

2009'da İpekkum Konut Yapı Kooperatifi'ne tahsis edilen 163 bin 500 bedelinde bir arsa.

SANATA PARA HARCIYOR

Kılıçdaroğlu'nun mal beyanında, Cumhuriyet döneminin ünlü ressamlarının tabloları dikkat çekiyor. Koleksiyonda Nuri Abaç, Hüseyin Yüce, Güler Çakır, Fikret Otyam ve Ayetullah Sümer'e ait 8 tablosu bulunuyor.

1982 Nuri Abaç, 6 lira

1996 Nuri Abaç, 8 lira

1998 Hüseyin Yüce, 160 lira

1998 Hüseyin Yüce, 150 lira

1997 Güler Çakır, 250 lira

1995 Fikret Otyam, 9 lira

2004 Fikret Otyam, 2 bin lira

2003 Ayetullah Sümer,150 lira

EVLERİN DEĞERi YAZILANDAN ÇOK FAZLA

Kemal Kılıçdaroğlu'nun mal beyanında ev fiyatlarının aldığı tarihteki fiyattan gösteriliyor. Ankara Akyurt'ta 2003 yılında alınan dairenin 15 bin lira gösterilen değerinin bugün 50-90 bin lira arasında değiştiği belirtiliyor. İstanbul İçerenköy'deki dairesinin ise 100-300 bin lira arasında olduğu ifade ediliyor. İpekkum Kooperatifi'ndeki evlerin de 100-150 bin lira civarında satıldığı vurgulanıyor. Bugünün parasıyla Kılıçdaroğlu'nun gayrimenkullerinin değeri 800 bin lirayı buluyor. Kılıçdaroğlu'nun ünlü ressamların el ürünü yağlıboya tabloların değeri olarak yazdığı fiyatların rakamları ise uzmanlar tarafından çok düşük görülüyor.

7 BİN LİRA ALACAĞI, 56 BİN LİRA BORCU VAR

Mal beyanına göre Kemal Kılıçdaroğu'nun, Ferudun Özgen'den 7 bin lira alacağı bulunuyor. Kılıçdaroğlu'nun İş Bankası'na 12 bin 500 lira, Yapı Kredi Bankası'na ise 44 bin lira kredi borcu olduğu kaydediliyor.
Kılıçdaroğlu mal varlığını açıkladı - Güncel - Politika

İnşallah seçilir..!! düzgün bir adam olur 5 sene sonra gene bakalım çok fazla artış varsa adam değildir tabi mal varlığı yok diye bu iyi bir yönetici olduğunu göstermez bundan daha kötü olacağını düşünmüyorum şans verilmeye değer

bende katılıom sana isbankasında trilyonları vardır bununda gizliyo iste biz inanırmıyız tayyip gibi acıklasın mal varlıgını tayyip kolundakı saatı bile kaça almış sölüyo dürustca
saklıyomu basbakan karısına aldıgı takıyı bile siz biliyonuz
kılıcdarogulunun malı o kadar azmıymış bizi kandırmaa çalısıo gülim bari

İşBankasıda triyonları varsa sen haklısın ama yoksa ........anladın sen onu.....:)

iyide bu fiyata bu ev var mı...bu kdar mal varsa nasıl 56 bin lira borcu var + - yaparsak çıkmıyor yani

Ya bizden fakirmis bu zavalli.
Ama sistem simdiye kadar onlarin ellerindeydi, ha unutmayayim Inönü Isvec´i cok severmis oraya baglantilari iyidir tarihten gelmesi gerek. Mallar orada sakliysa bu nasil milliyetcilik yav?
Insan birazda Isbankasina yatirir.

Eksik birsey buldum malvarliginda "gundi gömlegini" unutmuslar.

trafo sen bana gıcıkmısın abuk sabuk bişiler yazıyon neyi anladımı anlamadımki bak ben diyomki isbankasından resmi kağıt getirsin inanayım
ama isbankasının adamları olmasın bu adamlar savcılar tespit etsin olmadıgnı inanayım
eğer savcılar olmadıgını tespit edemezse o zaman senin dedigin saa osun emi

Ya bizden fakirmis bu zavalli.
Ama sistem simdiye kadar onlarin ellerindeydi, ha unutmayayim Inönü Isvec´i cok severmis oraya baglantilari iyidir tarihten gelmesi gerek. Mallar orada sakliysa bu nasil milliyetcilik yav?
Insan birazda Isbankasina yatirir.

Eksik birsey buldum malvarliginda "gundi gömlegini" unutmuslar.

Ustam benim dedigim gömlegin markasi var ;), " gundi gömlegi" esdeger " gucci gömlegi" ;)

Aynı anda yazmak istedim. Bu kadar dalga geçen insanlara sormak isterim. Başbakan açıklıyor diyorsunuz?

Hiç unutmam bir finans patronu çıkıp tayyip erdoğan'ın 1 milyar dolar parası var benim bankamda demişti. Bu o günden sonra hiç açıklığa kavuşmayan bir mevzu oldu.

Siz bunu açıklayında, ondan sonra çamur atın KEMAL BEY'e, zira haddinize düşmez zaten. Siz ne kadar çamur atarsanız atın, tertemiz pürüzsüz yeni yüzeylerde çamur tutmaz.

mal varlığını açıklasa kabahat, açıklamasa kabahat. önemli olan malın çokluğu değil o mala nasıl sahip olunduğudur.

zenginin parası zuuuurdun parmaklarını yoraramış
az olsa ne olcak cok olsa ne olcak görüşünmü değişcek

Adamın mal varlığı yada yokluğu onu ne iyi bir siyasetçi yapar nede kötü bir siyasetçi yapar tartışılması gereken konu bu olmaması gerek.

Mal varlığını açıklamış iyi güzel yapmış. Ve eklemiş bu mal varlığım asla 100 200 katına katlanmayacaktır. İşte burada durup düşünmek gerekir. Bu güne kadar gördüğümüz hangi siyaset adamının mal varlığı katlanmadı.

Önceleri fabrika önlerinde grev sözcülüğü yapanlar şimdi Tekel işçilerine biber gazı sıkıp, " Emine Hanım masaya jambon koymayı unuttunuz, jambon yemeyeceksek bu havuzlu villayı niye aldık? " diye veryansın edip mağdur rolu oynamaktalar.

Eşekler oldukça sırta semer vuranlar çok olur :)

SANATA PARA HARCIYOR

Kılıçdaroğlu'nun mal beyanında, Cumhuriyet döneminin ünlü ressamlarının tabloları dikkat çekiyor. Koleksiyonda Nuri Abaç, Hüseyin Yüce, Güler Çakır, Fikret Otyam ve Ayetullah Sümer'e ait 8 tablosu bulunuyor.

1982 Nuri Abaç, 6 lira

1996 Nuri Abaç, 8 lira

1998 Hüseyin Yüce, 160 lira

1998 Hüseyin Yüce, 150 lira

1997 Güler Çakır, 250 lira

1995 Fikret Otyam, 9 lira

2004 Fikret Otyam, 2 bin lira

2003 Ayetullah Sümer,150 lira

6 liraya 8 liraya sokak ressamı diye tabir edilen ressamların resimleri bile satılmıyor. acaba bin lira mı bunlar desek fikret otyam ın resmi 2 bin lira gösterilmiş. evler deseniz onlar da öyle.

bilgilerini bu günkü satış fiyatlarıyla verseydi de bakalım ne kadar mal varlığı varmış görseydik.

Bi Haftada Bunu İzleriz :thumbdown:

6 liraya 8 liraya sokak ressamı diye tabir edilen ressamların resimleri bile satılmıyor. acaba bin lira mı bunlar desek fikret otyam ın resmi 2 bin lira gösterilmiş. evler deseniz onlar da öyle.

bilgilerini bu günkü satış fiyatlarıyla verseydi de bakalım ne kadar mal varlığı varmış görseydik.

kαyıtsız;5026880' Alıntı:
O fiyatları bu günkü değeri üzerinden verseydiler o vakit ortaya gariban babası diye yutturmaya çaılştıkları Kılıçdaroğlu olmazdı mecburen malcarlığının 20 yıl önceki değerleri üzerinden vermişler

yani şuan ki mal varlığı eşittir en az 40 kat

Harikasınız. Bayıldım bu ikiliye. Sayenizde gülmekten kasıklarıma kramp girdi. Siz harika komedi ikilisi olun emi:durdurun

EVLERİN DEĞERi YAZILANDAN ÇOK FAZLA

Kemal Kılıçdaroğlu'nun mal beyanında ev fiyatlarının aldığı tarihteki fiyattan gösteriliyor. Ankara Akyurt'ta 2003 yılında alınan dairenin 15 bin lira gösterilen değerinin bugün 50-90 bin lira arasında değiştiği belirtiliyor. İstanbul İçerenköy'deki dairesinin ise 100-300 bin lira arasında olduğu ifade ediliyor. İpekkum Kooperatifi'ndeki evlerin de 100-150 bin lira civarında satıldığı vurgulanıyor. Bugünün parasıyla Kılıçdaroğlu'nun gayrimenkullerinin değeri 800 bin lirayı buluyor. Kılıçdaroğlu'nun ünlü ressamların el ürünü yağlıboya tabloların değeri olarak yazdığı fiyatların rakamları ise uzmanlar tarafından çok düşük görülüyor.

7 BİN LİRA ALACAĞI, 56 BİN LİRA BORCU VAR

Mal beyanına göre Kemal Kılıçdaroğu'nun, Ferudun Özgen'den 7 bin lira alacağı bulunuyor. Kılıçdaroğlu'nun İş Bankası'na 12 bin 500 lira, Yapı Kredi Bankası'na ise 44 bin lira kredi borcu olduğu kaydediliyor.
Kılıçdaroğlu mal varlığını açıkladı - Güncel - Politika

Abartıp kabarttılan rakam bu yani. İstiyorlarki adam çulsuz olsun, beş kuruş parası olmasın. Aç gezsin. İstedikleri gibi olsa da atacak çamur bulurlar. Bunlar çamur üretim tesisi gibi çalışıyor anlaşılan:durdurun
YÜREĞİ YETEN AKP ÜST DÜZEY YÖNETİCİ BEŞ ADAMIN VARLIĞINI AÇIKLASINLAR. BİRİ BİLE 800.000 TL DEN AZSA ÖZÜR DİLEYECEĞİM
AÇIKLAMAZLARSA 24 SAAT SONRA BU SAYFADA BEN VERECEĞİM:001_rolleyes:

Harikasınız. Bayıldım bu ikiliye. Sayenizde gülmekten kasıklarıma kramp girdi. Siz harika komedi ikilisi olun emi:durdurun

seni güldürdüğüme sevindim. insanları mutlu etmek güzeldir. yalnız yazdığımın komik yanını söyle de ben de güleyim. 6 liraya ünlü bir ressamın hangi tablosunu alıyorsun ve ya Ankara'da hangi evi 15 bin liraya alabiliyorsun söyler misin? ben bu günkü rayiç bedellerini merak ediyorum. gerçek mal varlığı da öyle çıkar ortaya. 20 yıl önce aldığın bir şeyi satmaya kalktığında o günkü fiyatıyla satmayacaksındır değil mi? bu günkü fiyatı geçerli olacaktır. :goz:

seni güldürdüğüme sevindim. insanları mutlu etmek güzeldir. yalnız yazdığımın komik yanını söyle de ben de güleyim. 6 liraya ünlü bir ressamın hangi tablosunu alıyorsun ve ya Ankara'da hangi evi 15 bin liraya alabiliyorsun söyler misin? ben bu günkü rayiç bedellerini merak ediyorum. gerçek mal varlığı da öyle çıkar ortaya. 20 yıl önce aldığın bir şeyi satmaya kalktığında o günkü fiyatıyla satmayacaksındır değil mi? bu günkü fiyatı geçerli olacaktır. :goz:

Hala 6da 15 desin. Verdiğin oylarla adamlar saltanat kurdular, paşazade gibi yaşıyorlar. Sen hala gömlekte kazaktasın uyuyan arkadaşım :)

Kardeşim olmaz Kılıçdaroğlu'nun gemicikleri yok ben oy vermem.başbakan dediğin Recep bey gibi olur 5 tane villa 60.000 dolarlık saat hanımın üstünde altın işmeli elbise , parmağında KDV si sıfır olan pırlanta Gucci takımlar olmazsa ben tutmam kılıçtaroğlunu, çünkü bende mozoşist eğilimler var.Oğulu ve damatlarına baksanıza beş paraları yok ama Recep beyinkiler gazate sahibi altın şirketlerine ortak dünya onların.
Bir ülkede ekmeğin,sütün KDV si var pırlanta,elmasın KDV si sıfırsa orada yanlış bir şeyler vardır.

Hala 6da 15 desin. Verdiğin oylarla adamlar saltanat kurdular, paşazade gibi yaşıyorlar. Sen hala gömlekte kazaktasın uyuyan arkadaşım :)

:durdurun bak buna da ben güldüm işte.

tek bir pencereden her şeye baktığınız ne kadar açık. benim kime oy verdiğimi ne güzel çözmüşsün. benim bahsettiğim ne senin anladığın ne. pencereni genişletip sorduğumu anlamaya çalışsan daha iyi olur. benim onun bunun mal varlığıyla işim yok sadece dürüstçe günümüz ölçülerine uysunlar diyorum. tabi hala 20 yıl öncesinde yaşıyorlarsa oradan buraya gelemedilerse o ayrı bir konu.

Acaba mazoşist bir topluluğuz adamlar ülkeyi batırdı,işsizlik üst safhada,ülkede her gün işyerleri ve fabrikalar kapanıyor ve bunlar Recep Tayyip Erdoğan ve akrabalarını dahasını ne kadar olur bilemem zengin etme peşinde.
Artık açlıktan bazı şeyleri kavrama yeteğinimi kaybetti millet anlamadım gitti.

Geri