Kılıçdaroğlu'nun lakabı belli oldu.

Nihilan

Banned
Reaction score
0

Kılıçdaroğlu Kars ziyaretinde bir eve uğradı. Karaoğlan ismini bulan Şehzade nine ona da lakap taktı.

Rahmetli Bülent Ecevit'e 'karaoğlan' lakabını takan nine, Kemal Kılıçdaroğlu'na da 'yiğitoğlan' dedi.

Referandum'da hayır oyu için yurt gezilerine çıkan Kılıçdaroğlu, Kars'ın Susuz ilçesinde yaşayan ve Bülent Ecevit'e 'karaoğlan ismini veren 90 yaşındaki Şehzade Şahin'i evinde ziyaret etti.

KARS ZİYARETİNDE ONU UNUTMADI.

Artivin üzerinden Kars'a geçen CHP lideri Kılıçdaroğlu Kars'ı ilçe ilçe gezererk halktan hayır oyu için destek istedi. Kılıçdaroğlu'nun uğradığı bir yer vardı ki Kars ziyaretine damasını vurdu.

"YİĞİTOĞLAN"

1970'li yıllarda Ecevit'in popüler olduğu yıllarda karaoğlan efsanesini başlatan isim olarak bilinen 90 yaşındaki Şehzade ninenin elini öpmeye gitti. Kendisinden destek manevi isteyen Kılıçdaroğlu'na da yaşlı kadın lakap takmayı unutmadı.. Şehzade nine Kılıçdaroğlu'na 'yiğitoğlan' diye hitap etti.

KILIÇDAROĞLU'NUN ECEVİT HAYRANLIĞI.

Bilindiği gibi Kılıçdaroğlu'nun Ecevit'e olan büyük saygısı sır değil. CHP'nin başına geçtiği kongrede onun şapkasını takmış, eşi Rahşan Ecevit'i de kürsüye çıkararak birlikte el ele poz vermişlerdi. Kılıçdaroğlu zaman zaman konuşmalarında Ecevit'in politikalarından hep övgüyle söz etmesiyle dikkat çekiyor.

KARAOĞLAN'I İLK O SÖYLEMİŞTİ.

Bülent Ecevit 1972 yılında genel seçim kampanyasında Kars’ta bulunurken Şehzade Şahin isimli yaşlı bir kadın konuşma alanına gelerek “Karaoğlan nerede, Karaoğlan’ı görmek istiyorum.” demişti. Karaoğlan lakabı önce CHP’liler ardından basın mensupları ve halk tarafından benimsenmişti.

Kılıçdaroğlu'nun lakabı belli oldu

Ne yiğit ne yiğit arkasında sav eline bir kağıt tutuşdurmuş onu okuyor.
Yazının dışına çıkıncada eliyle omzuna vurarark ikaz ediyor.
Bir dediğini ertesi gün inkar ediyor,yiğit oğlanmış valla güleceğim yokdu bugun.:)
Bu teyze yiğitliği ne zannediyor acaba?

Ne yiğit ne yiğit arkasında sav eline bir kağıt tutuşdurmuş onu okuyor.
Yazının dışına çıkıncada eliyle omzuna vurarark ikaz ediyor.
Bir dediğini ertesi gün inkar ediyor,yiğit oğlanmış valla güleceğim yokdu bugun.:)
Bu teyze yiğitliği ne zannediyor acaba?

Unutmuşuz ya. Sen de oradaydın dimi ? Yurtdışıdan geldin olanlara şahit oldun falan...

Şuan başbakanlık koltuğunda oturan Erdoğandan Eksiği yok fazlası var Kılıçtaroğlunun.
Fazlası ne derseniz. EDEP derim Daha kimseye ananı da al git demedi.

Karaoğlan,Gandi,Halkçı.... Daha Karakterine Uymayan Hangi Sıfatları Duyacağız Acaba ?
Dürüst (!) Namuslu (!) .... :)

Unutmuşuz ya. Sen de oradaydın dimi ? Yurtdışıdan geldin olanlara şahit oldun falan...

Sen nerede yasiyorsun sorabilirmiyim?
Afrikanin balta girmemis ormanlarindanmisin yoksa?
Televizyon,internet,uydu cihazlari,hackhell gibi paylasim forumlari vs vs.
icat edileli yarim asiri buldu.:)
Artik dunya parmaklarimizin ucunda!
Bir tikliyorsun indira gandiyi KARS`ta ninenin yaninda goruyorsun.
Hemde live yani canli.
Sen simdi bunada hadi canim inanmam dersin!!!!!:)

Sen nerede yasin sorabilirmiyim?
Afrikanin balta girmemis ormanlarindanmisin yoksa?
Televizyon,internet,uydu cihazlari,hackhell gibi paylasim forumlari vs vs.
icat edileli yarim asiri buldu.:)
Artik dunya parmaklarimizin ucunda!
Bir tikliyorsun indira gandiyi KARS`ta ninenin yaninda goruyorsun.
Hemde live yani canli.
Sen simdi bunada hadi canim inanmam dersin!!!!!:)

Yine diyorum , yaşamak farklıdır izlemek okumak farklıdır. Uzaktan uzaktan izlemek çok daha farklıdır. Bilmiyorum hangi ülkedesin fakat buradaki siyasi olayların zerresinin sana faydası da yok zararı da yok. Birçok akrabam yaşıyor yurtdışının çeşitli ülkelerinde. Fakat geldiklerinde boş boş konuşup gidiyorlar yaşadığı ülkelere.

Evet Kendini Çok Sevdiren Kılıçdaroğlu Karadeniz'de Halkın Recep Tayyip Erdoğan'ın inlettiği seslerde buluyor.. :) Ya da Şehit Aileleri " Balyoz Avukatı " Yapıyor...Gerçekten Fazlasıyla Seviliyor...

Ben kılıçdaroğlu'nu severim demedim , avukatlığını da yapmadım , ne chp ne mhp ne akepe destekçisiyim ! niye şimdi birden benim onu savunduğum düşüncesine kapıldında parladınki sen :lol: lakaplar doğaldır diyorum , halk kimi severse/sevmezse ona kendince lakaplar takar. Bkz. Boşbakan . Ne dersin ?:hhmencool:

Ben kılıçdaroğlu'nu severim demedim , avukatlığını da yapmadım , ne chp ne mhp ne akepe destekçisiyim ! niye şimdi birden benim onu savunduğum düşüncesine kapıldında parladınki sen :lol: lakaplar doğaldır diyorum , halk kimi severse/sevmezse ona kendince lakaplar takar. Bkz. Boşbakan . Ne dersin ?:hhmencool:

Kılıçdaroğlunu Seviyorsun Yada CHP'lisin gibi bir ithamım olmadı.... Ancak Halkın Kimi Nasıl Sevdiğini Yanlış Genellersen Başbakana,Boşbakan Kılıçdaroğluna da Kurtarıcı,Halkçı(!) Dendiğini Görürsün.. Gayet Normal Bu...

Ben Kılıçdaroğlundan Nefret Ediyorum Benim Gözümde Sahtekar Halkçı Geçinen Biri.. Ben Ona Sahtekar Diyorum.. Benim Ona Taktığım Lakap Bu... Çok Seviyormuşum Bak :thumbup:

Yine diyorum , yaşamak farklıdır izlemek okumak farklıdır. Uzaktan uzaktan izlemek çok daha farklıdır. Bilmiyorum hangi ülkedesin fakat buradaki siyasi olayların zerresinin sana faydası da yok zararı da yok. Birçok akrabam yaşıyor yurtdışının çeşitli ülkelerinde. Fakat geldiklerinde boş boş konuşup gidiyorlar yaşadığı ülkelere.

Senin akrabaglariyin bos olmasi beni baglamaz.
Ben TURKiYE`de egitimimi gormus vede askerligimi yapmis bir insanim.
30 senedirde siyasetin icerisindeyim.
Hem avrupada,hemde TURKIYE`de siyasi mucadelem devam ediyor.
Benim butun ailem vede akrabalarim siyasetten anlarlar merak etme.
Arti Hollandada yasiyorum.
Buradaki Pvda partisi,yani sosyal demokratlardan belediye meclis uyesiyim.
Ayagimin birisi surekli TURKiYE`de.
Her iki,uc ayda bir TURKIYE`ye gelmekteyiz.
Bir cok sehir ve kasaba,koy ziyaretlerinde bulunduk.
Halada bu ziyaretlerimiz devam etmektedir.
Uyum yasalarini denetlemek vede hangi fonlardan nerelere.
Ne kadar kaynak aktarilacak onlarin plan ve projelerini yapmaktayiz.
Ama sanada cok gormuyorum malesef TURKIYE`deki.
Sosyal demokratlarin kafa yapisi bu.
Hala ismet pasa kafa yapisina es degerde.
Gozlerinizi kapatirsaniz dunya size karanlik olur.
Siz gozlerinizi kapattiniz diye,gunesin ziyasi sonmez.

Kılıçdaroğlunu Seviyorsun Yada CHP'lisin gibi bir ithamım olmadı.... Ancak Halkın Kimi Nasıl Sevdiğini Yanlış Genellersen Başbakana,Boşbakan Kılıçdaroğluna da Kurtarıcı,Halkçı(!) Dendiğini Görürsün.. Gayet Normal Bu...

Ben Kılıçdaroğlundan Nefret Ediyorum Benim Gözümde Sahtekar Halkçı Geçinen Biri.. Ben Ona Sahtekar Diyorum.. Benim Ona Taktığım Lakap Bu... Çok Seviyormuşum Bak :thumbup:

Bak ne kadar ortak noktamız var :001_smile: bende tayyeap ten nefret ediyorum ve ona lakabım boşbakan . bak bende çok seviyormuşum

Görünen o ki, HH akp örgütü tam kadro olarak dalga geçme ve karalama kampanyasını sürdüyor.
Sizin derdiniz Kamal Beyle değil bence, sizin derdiniz akpnin düşüşte olan oyları...

Çakma Osmanlı Padişahı Recep'in tahttan düşüsünü seyretmek sizin içinize oturuyor. Görüyorum.

Bülent Ecevit bir zamanlar %41 oy aldığında Nurlu Süleyman lakaplı Demirel şaşkındı...
O zaman Karaoğlan Nurlu Süleyman'ı (Müslüman Başbakan'ı) yenmişti.
Şimdi sizin o beğenmediğiniz gundi, etro, indiregandi, çarkçı lakapları yapıştırdığınız ve bir türlü tutturamadığınız YİĞİTOĞLAN Çakma Osmanlı padişahı Recep'i (İmam Hatipli Başbakan'ı) tahtından indirecek.

Akp tek başına iktidarı kaybedeli çok oluyor, böyle giderse 1. parti olma özelliğinide kaybedecek...

Du bende diyim bişi Gundi uygun bence :durdurun

teşekkürler haber için

insanlara dürüst ve namuslu olmayı öğretene başka ne lakap takılabilir ki

"YİĞİTOĞLAN"

kılıçdaroğlu'na takılan lakaplar bile akp'lileri zıvanadan çıkarıyor. adamlar iyice otomatiğe bağladılar, artık kimi görseler çamur atmaya başladılar. chp'li, mhp'li, bdp'li, askeri, yargıcı, hakimi.... paranoya belirtileri bunlar. Allah sonlarını hayır etsin.

bir de bütün tartışmalarda şahit olduğum bir durum var: hükümete karşı kim eleştiride bulunsa direkt chp'li yaftası yapıştırılıyor. tabii akp'li mantığıyla, chp, mhp ve bdp birlikte olduğu için direkt olarak pkk'lı kontejanına alınıyorsun.

bu da bir çeşit aristo mantığı işte...

Geri