Kılıçdaroğlu'nun gafları

biosx

New member
Reaction score
0
190220111516192828642_2.jpg

Kılıçdaroğlu'nun gafları

Türk siyasetinde en çok dalga geçilen lider olarak tarihe geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu söz ve hareketleriyle mizah konusu olmaya devam ediyor.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Son olarak, aşağı inmek için yukarı çıkan yürüyen merdivene binerek milletin diline düşen Kılıçdaroğlu’nun bugüne kadar “ti”ye alınan söz ve hareketleri şöyle:

KAĞITHANE’Yİ KAĞITTEPE YAPTI

İstanbul'a belediye başkanı adayı oldu, şehri nasıl avucunun içi gibi bildiğini göstermek için "Ben Nurtepe'yi de Kâğıttepe'yi de iyi bilirim" deyip üstüne bir de Kâğıthane'de ev kiraladı...

REFERANDUMDA OY KULLANAMADI

Anayasa değişikliğini konu alan referandum için aylarca "hayır" kampanyası yaptı, ama sonra o referandum günü gelip çattığında sandık başına gidip oy kullanamadı.
“İZMİRLİLER HALİÇ'TE YÜZÜCEK” DEDİ
İzmir’de CHP'li belediye başkanına övgüler dizerken, "Başkan Haliç'i temizleyecek, İzmirliler Haliç'te yüzecek" dedi...

LEFTER’İ KALECİ YAPTI

Kendisinin Fenerbahçeli olmasında futbolcu Lefter’in rolüne değinirken, “Çocukluğumda Lefter'in kaleciliğinden etkilenip Fenerbahçeli oldum" dedi. Ancak Lefter kaleci değil, golcüydü.

BENİM ADIM KEMAL

Partisinin Aralık ayında yapılan tüzük kurultayında, “Benim adım Kemal, ben parayı bulurum” diyerek herkesin diline düştü. “Benim adım Kemal” klipleri hazırlandı. Bu klipler internette tık rekorları kırdı.

ERGENEKON ÜYELİĞİ İÇİN FORM HAZIRLANDI

Ergenekon'dan gözaltına alınanlara sahip çıktı ve onlara desteğini bildirmek için "nerede bu örgüt söyleyin gidip üye olayım" dedi. Bu sözleri üzerine harekete geçen internet kullanıcıları, sanal bir Ergenekon üyelik formu hazırlayıp Kılıçdaroğlu'nu Ergenekon'a üye yaptılar.

YÜRÜYEN MERDİVEN OLAYI

Kılıçdaroğlu’nun kırıp geçiren son olayı ise yürüyen merdivene ters binmek oldu. Beşiktaş Belediyesi'ne ait Mustafa Kemal Kültür Merkezi'ndeki programı sonrası yukarı çıkan yürüyen merdivene aşağı inmek için bindi.

VE DİĞERLERİ

Erzurum’a gitmek için Batman uçağına yöneldi, son anda hosteslerin ikazıyma doğru uçağa bindi.
Brüksel'e giderken “Genel Başkan” yerine “Genel Müdür” olarak tanıtıldı. X-ray cihazında yarım saat bekletildi.

[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kılıçdaroğlu'nun gafları - - 8Sutun.com[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]

Geri