Kılıçdaroğlu'nun foyası meydana çıktı

İηvictus

Banned
Reaction score
0
Kılıçdaroğlu'nun foyası meydana çıktı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Anayasa değişikliğini seçimlerden önce yapalım' şeklindeki teklifiyle ilgili şok bir itirafta bulundu. Kılıçdaroğlu'nun sözleri, samimiyet tartışmasını yeniden başlatacak gibi görünüyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi (PM) toplantısında, son dönemde izledikleri politikaları anlattı.

İddialara göre, basına kapalı toplantıda ilginç sözler sarf edildi. Kılıçdaroğlu, yeni anayasanın seçimden önce değiştirilmesi yönünde hükümete yaptığı çağrıyla ilgili olarak, "Anayasa'nın bir haftada değiştirilemeyeceğini ben de biliyorum. Bu öneriyi siyasî bir manevra olarak yaptım, AKP'nin maskesini düşürmek için. Biz kaçan olmamalıyız. Manevra yapmayı bilmeliyiz." dedi.

Referandumda alınan yüzde 42'lik oyun tamamının kendilerine ait olduğu iddiasında da bulunan Kılıçdaroğlu, MHP'nin hedefi olmamak için bunu açıktan söylemediklerini dile getirdi. "Açıklarsak MHP'nin baraj altından çıkma çabaları da olur." ifadesini kullandı.

Buna karşılıkCHPlideri, başörtüsü sorununu çözme konusunda söz vermesi nedeniyle bazı PM üyelerinin hedefi oldu. Partinin, 'laiklik' konusunda katı bir tutum sergilemediği yönündeki eleştirilere, "Laikliğin toplumun bazı kesimlerince 'dinsizlik' olarak algılandığını unutmayalım." diye karşılık verdi.

* Referandumda alınan yüzde 42'lik oyun tamamı bize ait. MHP'nin hedefi olmamak için susuyoruz.

*Türbanı bilinçli gündeme getirmedim. Bu yönde soru sorulunca cevap vermek durumunda kaldım.

*Parti tabanımız maalesef yönetime güvenmiyor, kaypak bir tabanımız var.

Kaynak

Ne dediğini bilmiyor, bilincini yitirdiği zamanlar çok tehlikeli bu adam :) Gerçi normalde de normal değil :durdurun

*Parti tabanımız maalesef yönetime güvenmiyor, kaypak bir tabanımız var. demiş Kılıçdaroğlu

çokta doğru söylemiş

Baykal ın kasedi çıkınca bir gecede oyların Kılıçdaroğluna Kayması bunun apaçık işareti değil mi

Biri kaypak mı dedii!!!
İddaya göre diye atılan çamur anca size bulaşır ve sadece sizin gibilerde kalır.Sizin gibileri ciddiye alıp cevap bile vermek yanlış ama eldeydi birkere.Siz Apoyu nasıl rahat ettirecez onunla zamanınızı harcayın mümkünse, alnı ak adamlara pislik yapmaya çalışmayın zaten tutmaz, pislik atıldığı yeri sever orada bolca vardır çünkü anlatabildimmi...

Erdoğan'ın arkasında abd varda Kılıçdaroğlu'nun arkasında kimse yok mu! Bu ülkenin düşmanı bol.Mecliste Türk milletinin hakkını savunanın dışında herkes var...

ilginç olanda bu zaten hiç ihtiyacı ve zorunluluğu yokken ailesinin istememesine rağmen sadece özveriyle politikaya atılan geçmişi temiz halka yakın samimi halkımıza küfür etmeyen üslup sahibi karun kadar zengin olmayan yüksek tahsilli anadolu insanımızda olduğu gibi akıllıca verdiği hazır cevaplılığıyla yılın bürokratı gibi ödüllerle başkalarına parmak ısırttıracak bir ilimde ve bu yere araştırısanız görürsünüz tırnaklarıyla hak ederek gelmiş mecliste tek adam var onuda denemek lazım kanaatideyim oda olmadı ayvayı yemişiz demektir zaten ve bu adam sadece chp demek değil türkiyedeki herkezi sahiplenecek hissiyatındayım eğer şans tanımazsak bu şansı belki bir daha bulamayabiliriz halk partisinde deniz baykalın başa gelmek isteyeceğini sezip herşeyi göze alıp adaylığını koyması ve sonra başa gelmesi myk yı yeniden yapılandırması gençlerin önünü açması boşuna değil bunu görmek lazım

ilginç olanda bu zaten hiç ihtiyacı ve zorunluluğu yokken ailesinin istememesine rağmen sadece özveriyle politikaya atılan geçmişi temiz halka yakın samimi halkımıza küfür etmeyen üslup sahibi karun kadar zengin olmayan yüksek tahsilli anadolu insanımızda olduğu gibi akıllıca verdiği hazır cevaplılığıyla yılın bürokratı gibi ödüllerle başkalarına parmak ısırttıracak ve bu yere araştırısanız görürsünüz tırnaklarıyla hak ederek gelmiş mecliste tek adam var onuda denemek lazım kanaatideyim oda olmadı ayvayı yemişiz demektir zaten ve bu adam sadece chp demek değil türkiyedeki herkezi sahiplenecek hissiyatındayım eğer şans tanımazsak bu şansı belki bir daha bulamayabiliriz halk partisinde deniz baykalın başa gelmek isteyeceğini sezip herşeyi göze alıp adaylığını koyması ve sonra başa gelmesi myk yı yeniden yapılandırması gençlerin önünü açması boşuna değil bunu görmek lazım

Hacı bunlar hikaye...Kılıçdaroğlunun ssk da işleri batırdığını orada çalışanlardan duymuştum,gerçeklik payı var.Ülke yönetmekten bahsediyoruz.Hemde bu ülke Türkiye...Chp'nin yüzünden halkımız Atatürk'ü yanlış tanıyor,bu da bir gerçek.Bence birilerinin önü açılmak isteniyorsa bu kişi Osman Pamukoğlu'ndan başkası olmamalı...Halk usandı bunlardan,değişim istiyor!

HANGİ ARGÜMANLARI KULLANIRSA KULLANSINLAR, kimi lider yaparlarsa yapsınlar, parti amblemine 6 değil 16 ok ta yerleştirseler, başörtüsünü bile çözmek için irade koysalar, bu CHP ye bu millet oy vermez... hala anlamıyorsanız ,daha çookk seçim görürsünüz... kendi bir dağdan bir nara atıyor,yankısından kendi korkuyor... seçim öncesi sakallı çarşaflılara rozet takıyorlar,seçimden sonra iktidar olamayınca,kadın kolları el birlik verip caddede çarşaf paralıyorlar:)) ..hem pkk ya küfrediyorlar,hem tuncelide genel af vaadinde bulunuyorlar..:) yermi bu millett? yemedi-yemez....kendinizi avutursunuz..!!!!

AKP ye güvenmeye devam edin . !!!

Millet aç kardeşim. ekmek bulamayan bir ton insan var siz neden bahsediyorsunuz.
Erdoganın eşi dostu zengin oldu. BEN BUNU BİLİRİM

aç edebiyatı küçük emrahla birlikte bitti birader, senin o edebiyatını yaptığın zümrelerin 100 katıda elindeki 1 milyar maaşa bakmadan banka kuyruğunda x-5 için sıraya geçmiş bekliyor...herkes haddi ve hakkınca bulunduğu yere göre yaşarsa ve varlık sahipleride zekatını veririse sorun olmaz...

aynı açlığı yoksulluğu senin yaşın belki bilmez ben bilirim yağ kuyruuklarını ekmek sigara kuyruklarını hadi daha yakına gelelim,mhp -anap-dsp koalisyonunda yazar kasayı başbakanına (ecevitin kafasına)atan esnafı ben gördüm... sen bu açlık yokluğu 30 yıl önce söyleseydin tutardı.. şimdi yemiyor millet..

Sayın kılıçdaoğlu samimiyse söyleyecek söz yok.

* Referandumda alınan yüzde 42'lik oyun tamamı bize ait. MHP'nin hedefi olmamak için susuyoruz.

Ama burası hakka girmiş kul hakkıdır çünkü MHP müsveddeleri hep hayır dedi e yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Türban sorunu şimdilik kısmen çözüldü dalgalanmalar elbet olacaktır ses gitirecek sözler sarf edilecektir ama her türlü bu iş yatışacaktır Allahu Alem.
Zaten başka formul çare yok millet bişiyi istediyse mutlak yerine getirilmeli.
Bi referandum yapsak %90 türban olayını çözün der.
Bazılarımız milliyetçi değil.Milliyetçi olmak lazım karar alırken.

Bir şey degişmemiş demeki şimdi kuyruk yok ama açlık hala devam ediyor yolsuzluk almış başını gidiyor kimin eli kimin cebinde
herkes vergisini dogru düzgün versin baştakilerde bunu iyi kulansın zaten sorun diye açlık diye bir şey kalmaz ama malesef böyle degil herşey yanlış bir şekilde kötüye dogru gidiyor belki chp de gelse bu durumlar zor düzelir sistem en başından bozulmuş böylede devam ediyor aynı tas aynı hamam

Etin kilosu kaça duyamadım.Ülkede hayvancılık öldü ben bunuda görmüyorum.30 yıl öncemii pardon.fakir edebiyatı mı akrabaları kalkındırmamı anlamadım ne dediler duyamadım göremedim konuşamıyorum emrah mı oda kim...

Bir öcenki postumda yazmıştım uzun uzun ama
gerek kalmamış zaten Kemal Efendi kendisi de itiraf etmiş..
Halen görmek istemeyen arkadaşlara duyurulur..

* Anayasa'nın bir haftada değiştirilemeyeceğini ben de biliyorum. Siyasî manevra yapıyorum.

*Türbanı bilinçli gündeme getirmedim. Bu yönde soru sorulunca cevap vermek durumunda kaldım.

*Parti tabanımız maalesef yönetime güvenmiyor, kaypak bir tabanımız var.

"Anayasa'nın bir haftada değiştirilemeyeceğini ben de biliyorum. Bu öneriyi siyasî bir manevra olarak yaptım, AKP'nin maskesini düşürmek için. Biz kaçan olmamalıyız. Manevra yapmayı bilmeliyiz." dedi.

önümüzdeki seçime bir hafta değil yaklaşık bir sene var daha. akp geçen anayasa değişikliğini bir haftada hazırlayıp 3 ay içinde referanduma sundu. demek ki isterlerse yeni anayasayı bu dönem içerisinde hem de bir kaç kere yapabilirler. işine geldiğinde zaman bol gelmediğinde zaman az.

peki akp neden bu yeni anayasayı seçim sonrasına bırakıyor? planladığı sistemin son düzenlemelerini içerecek olan bu değişikliklerle şimdiden halkın tepkisini karşısına alıp önümüzdeki seçimi kaybetmekten korkuyor. akp'de bu kaygıya neden olan, kafalarındaki yeni düzen, yeni anayasa neleri kapsayacak? onu da siz tahmin edin.

"Referandumda alınan yüzde 42'lik oyun tamamının kendilerine ait olduğu iddiasında da bulunan Kılıçdaroğlu....."

böyle cehalet, tahrik ve fesatlık kokan bir sözü ancak ve ancak kimin, ne amaçla söyleyeceğini/uyduracağını chp ve mhp'liler çok iyi bilirler.

Bir şey degişmemiş demeki şimdi kuyruk yok ama açlık hala devam ediyor yolsuzluk almış başını gidiyor kimin eli kimin cebinde
herkes vergisini dogru düzgün versin baştakilerde bunu iyi kulansın zaten sorun diye açlık diye bir şey kalmaz ama malesef böyle degil herşey yanlış bir şekilde kötüye dogru gidiyor belki chp de gelse bu durumlar zor düzelir sistem en başından bozulmuş böylede devam ediyor aynı tas aynı hamam

kuyruk yok mu? senin dunyadan haberin mi yok :=) eskiden tup, yag seker kuyrugu vardi.. simdide ucuz et ve ucuz ekmek kuyrugu var :=) kuyruk herzaman var.. kuyruk yok demesi icin bir insanin uzayda yasamasi gerekli... kuyruk yok diyenler akil ve dusunce yoksunu at gozlugu takmis kisiler.. sen onlara bakma.. cevrene bak.. daha gecen haftalarda tv ler et kuyrugunu gosterdi.. gecen senede ekmek kuyrugunu... o yuzden sen o kuyruk yok diyen insanlara bakma.. onlarin elbet bir cikari vardi abd den yani akp den

Geri