Kılıçdaroğlu'nun foyası meydana çıktı

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Kılıçdaroğlu'nun foyası meydana çıktı

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında ortaya çıkardığını iddia ettiği dosyaların Ergenekoncular

Ergenekon'un 3. iddianamesinde, 7 Aralık 2008 tarihinde Ergenekon sanığı Ünal İnanç ile Mustafa G.D. arasında geçen telefon görüşmesine göre, Gökçek ile Kılıçdaroğlu'nun televizyonda yapacağı tartışma öncesinde Gökçek aleyhine dosyaların Kılıçdaroğlu'na ulaştırılması konuşuluyor.

Buna göre Mustafa G.D., Ünal İnanç'a, “Şimdi Kılıçdaroğlu'na bir dosya iletmemiz gerekiyor bir belge” ve “Şeyle alakalı ııııı Belko ile Gökçek'le alakalı” dediği, İnanç'ın ise “Tamam hemen gönderin bana bi şekilde veya birisini göndereyim alsın senden” diye yanıtlıyor.

Kılıçdaroğlu ile Gökçek, 17 Aralık 2008'de saat 19.00'da gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu haber bülteni programında karşı karşıya gelmiş ve Kılıçdaroğlu, Belko şirketi ve doğalgaz sayaçlarıyla ilgili iddiaları belgeleriyle gündeme getirmişti.

“KILIÇDAROĞLU'NA BİR DOSYA İLETMEMİZ GEREKİYOR”

7 Aralık 2008 tarihinde saat 12.07 sıralarında Ünal İnanç ile Mustafa G.D. arasında geçen görüşme şöyle:

Ünal İnanç: “Buyur hayatım”

Mustafa: “Abi”

Ünal İnanç: “Hı”

Mustafa: “Şimdi Kılıçdaroğlu'na bir dosya iletmemiz gerekiyor, bir belge”

Ünal İnanç: “Olur, olur”

“BELKO'YLA, GÖKÇEK'LE ALAKALI”

Mustafa:“Bu şeyle alakalı, BELKO'yla, GÖKÇEK'le alakalı”

Ünal İnanç: “Tamam hemen gönderin bana bi şekilde veya birisini göndereyim alsın senden”

Mustafa: “Ha şimdi hadise şu, hadise şu, bu Belko ile ilgili 2. Ağır Ceza'da açılmış nitelikli dolandırıcılığa ilişkin bir dava, bu iddianame iddianame”

Ünal İnanç: “Anladım”

“DÜELLOYA ÇIKACAKLAR YA ÇOK ÖNEMLİ”

Mustafa: “Ve burada malum şimdi düelloya çıkacaklar ya”

Ünal İnanç: “Anladım”

Mustafa: “Şimdi televizyon düellosuna çıkacaklar ya, çok önemli bir”

Ünal İnanç: “Malum malum”

Mustafa: “Çok önemli yani”

Ünal İnanç: “Oldu hayatım”

Mustafa: “Tamam abi”

Ünal İnanç: “Şık olur”

Kaynak

OLDU HAYATIMM..TMMM.BUYUR HAYATIM.TMM.. ÜSLUBA BAK HİZAYA GEL.. KUMPAS KURULACAKYA ..SAMİMİYET VAR YA ...yinede bu kadar yardıma rağmen kağıthane kağıttepe olmadı çok şükür...

Biz bu Tuncelili kemal i Aydın doğan ın şişirmesiyle parlatıldığını sanıyorduk

oysa bu balonun şişirilmesine ergenekoncularda yardım etmiş

demekki hep beraber ancak bukadar şişirebildiler

foyanın ne olduğunu kendi kendinize bir sorun bakalım hiç biriniz aynı cevabı veremeyecek kadar şaşkınlık içindesiniz.

foyası çıktı diyince sahtecilik var sandım yazıda uydurma belgeden bahsedilmiyorki niye foyası çıksın önemli olan belgelerin gerçekligidir.

Merak etmeyin Ergenekonu ne kadar gayriciddi
olarak lanse etmeye çalışsanız da ETÖnün ne mal olduğunu
herkes anlamıştır bir siz anlayamadınız veyahutta anlamamazlıktan
geliyorsunuz :D Hangisi daha vahim acaba..
Kılıçdaroğluna gelince de ne tip bir insan ne kukla olduğunu
anlamak için kahin olmaya gerek yok. Çok güzel rol yapıp
saf arkadaşları kalbine taht kuruyor. Ama işte bunların foyası böyle çıkar ortaya..

başlığı görünce acaba neymiş dedim ama yazıyı ve yorumları okuyunca şunu anladım, insanların hiç kafası çalışmıyor.

suçlu melih gökçek, hakkındaki belgeyi ortaya çıkaran kılıçdaroğlu, belgeyi kılıçdaroğluna veren mustafa, bu durumda kılıçdaroğlunun ne foyası çıkmış oluyor a forumun sivrizekalı yorumcuları?, biri bana bunu açıklasın allasen. ulan artık hırsızları deşifre etmek de mi suç oldu?

belgeyi ergenekonculardan almışmış, ulan hepinizi üstüste toplasak bi ergenekoncu etmezsiniz, kılıçdaroğlu belgeyi kullanırken ,belgeyi aldığı kişiyi size mi onaylatcak. ortada hiç bi şekilde anormal bişi yok da asıl anlamadığım şu; hadi diyelim ki, belge etik olmayan yollarla ele geçirildi, hiç biriniz ergenekon davasında savcıların yaptığı keyfi ihlaller hakkında yorum yaptı mı? illegal dinlemeler, milletin evinden ve işyerine yapılan zulümler, uydurma olduğu ispatlanan belgeler, saçma sapan adı sanı bilinmeyen tanıklar ve bi çok adice tutum karşısında hepiniz oh iyi oluyor dediniz, şimdi ne yüzle burda yorum yaparsınız, adamın suratına tükürmezler mi?

size söylemek istediğim çok şey var ama en hafif tabirle kaypaksınız, bu ülkeden yediğiniz ekmek midenizde kurda solucana dönüşse yeridir, kullandığınız internet hattı yılan olup soksa yeridir, ergenekonculardan, mustafa balbaylardan, türkan saylanlardan, ünal inançlardan bahsetmeye sizin çapınız yetmez, sizin yedi sülalenizin bu vatana onların milyonda biri kadar faydası yok, önce o ağızları çalkalayın, sakın ola ki bi kılıçdaroğluna bi tayyep muamelesi yapmayın, çıkar rezil eder, utandırır adamı, mahcup olursunuz, gerçi o kara ruhlar da utanma, mahcup olma ne gezer...

Merak etmeyin Ergenekonu ne kadar gayriciddi
olarak lanse etmeye çalışsanız da ETÖnün ne mal olduğunu
herkes anlamıştır bir siz anlayamadınız veyahutta anlamamazlıktan
geliyorsunuz :D Hangisi daha vahim acaba..
Kılıçdaroğluna gelince de ne tip bir insan ne kukla olduğunu
anlamak için kahin olmaya gerek yok. Çok güzel rol yapıp
saf arkadaşları kalbine taht kuruyor. Ama işte bunların foyası böyle çıkar ortaya..

vakit-zaman gibi yalan gazetelere çok inanma sen

vakit-zaman gibi yalan gazetelere çok inanma sen

Hakkında en çok tekzip kararı alınmış
askeriyenin bile yalanladığı hangi amaca hizmet ettiği
belli olan Cumhuriyete mi inanayım? Hani şu teroristlerin
ölüm ilanını veren Cumhuriyet?

Ya da bu forumda örnekleri mevcut olan yalan haberleri kanıtlanmış
Doğan Grubunun gazetelerine vs.'ye mi inanayım?

Ayrıca orada ne gazete kaynağı vermişim ne de alıntı yapmışım.
Kişisel görüşlerimdir. Karşındakini tanımadan yargılama.
Son olarak.. Saydığım gazetelerde yapılan yalan haberlerin
%1i kadar yalanı Zaman Gazetesi yapsın hem o gazeteyi de
okumayı bırakırım hemde hergün sana Cumhuriyet alırım.

Bu ne kadar ilginç bir yaklaşımdır. Dikkatle inceleyelim arkadaşlar;

Samanyolu haberin ana haber bültenlerinin %50 si ergenekon davasından oluşuyor. Türkiye'de bir o olay varmış gibi. Yetmiyor değerli arkadaşlar zaman ve çizgisindeki gazetelerin hepsi bu ergenekoncuların hepsini terörist ilan ediyorlar. Daha dava bitmeden hükmü kesmişler bile.

Şimdi sormak istiyorum pek değerli, maksat sahibi arkadaşlara; "Mahkemede delillerin gizliliği esas değil midir?" "Özellikle ve özellikle telefon görüşmelerinin gizliliği esas değil midir?" Bunlar nasıl oluyorda basında yayınlanıyor. En yakın örneği Albay Dursun Çiçek hakkındaki belge... Nasıl olduda vakit gazetesinin eline geçti. Bunları kimse araştırmasın. Bunlara yorum yapılmasın sadece konuşulsun öyle mi?

Şimdi daha suçu sabit görülmemiş bir adamın Kılıçtaroğlu'na böyle bir belge vermiş olması nasıl bir suçtur. Bunu biri izah edebilir mi? Suçu sabit görülmeyen birisine en ağır ithamlarda bulunmak suç değil midir? Yapmayın arkadaşlar. Bu kadar ucuz bir yaklaşım olamaz. Bu kadar ucuz bir yaklaşımla siyaset asla olamaz. Kılıçtaroğlu için yöneltilen yüzlerce itham asılsız çıktı. Pardon ama bu ithamda asılsızlıktan öteye gidemeyecektir.

Teşekkür ederim.

guns4rose bir kere Dursun Çiçekle ilgili belgeyi bir kere Vakit değil de taraf yayınladı

ikinciside nedenk bu gazetede masıl çıkıyor.Çok başka belegerlde zamanında Hürridyet de Milliyetde çıkıyordu

aslında bu tip belge ve bilgiler her gazeteye gidiyor ama onların yayınlamaya maçası yemiyor

ama işlerine gelen belgeler olursa çok güzel yayınlıyorlar

Mesela Almanyada devam eden deniz feneri davası mahkemde devam ederken hergün çarşaf çarşaf haberler yayınlanıyordu.

Kılıçdaroğlu meselesine gelince

Kılıçdaroğlu bu belegeleri ne karşılığında alıyordu.krşılığında onlara ne vadetti

madem bu belgeler suç içeriyorsa neden bu belgeleri savcışığa vermek yerine kirli insanlarala pazarlık sonucu bir takım işler çeviriyor

Memet Mir Dengirfrat a ne oldu

Aytaç durak büyük şehir belediye başkanı Adana Ne oldu

Melih Gökçekte gidecekti akp rezilliğini millet görecekti olmadı

bu sene Adana birbirine girdi aytaç durak ve akp lilerle Kim bu adamın İç yüzünü çıkarttı

AKP hükümetimi Kemal kılınçtaroğlumu

ne oldu dengir mir mehmet fıratın hakkında herhangi bir işlem mi yapıldı

Aytaç Durak AKP den ayrıldı MHP ye geçti arkasında AKP de yoktu hatta birbirlerine girmişlerdi

ne oldu Aytaç Durak tutuklandı mı

Amam kendi partisindeki YAMYAMLAR belediyeyi hamuduyla yamyamlarken üstelik bunu kendi ağzyla itiraf ederken

Anayasa Mahkemesi CHP yi partinin paralarını naylon faturalarla usulsüz harcamaktan dolayı mahkum ederken

CHP nin alman vakıfların barasal yardımlar aldığı belgelnirken

sizin bu Tuncelili kemal nerelerdeydi

Körü körüne savunma buna derim..
O Tuncelinin ismini bile doğru düzgün yazamazlar gelip burda ahkam keserler :D

ALLah Bu Adamın BeLediye BaşkanLığından İstanbuL HaLkını Korudu=)

bu ergenekonu savunanlar varya ...ben onlardan da şüpheleniyorum...zannedersem onlarında bir bağı var...yoksa böyle yıkıcı bir yapılanmayı aklı başında kim savunur....

kemal kılıçdaroğlu yav....
neyse sözlerimi boşuna kirletmeyim...

ne oldu dengir mir mehmet fıratın hakkında herhangi bir işlem mi yapıldı

Aytaç Durak AKP den ayrıldı MHP ye geçti arkasında AKP de yoktu hatta birbirlerine girmişlerdi

ne oldu Aytaç Durak tutuklandı mı

Amam kendi partisindeki YAMYAMLAR belediyeyi hamuduyla yamyamlarken üstelik bunu kendi ağzyla itiraf ederken

Anayasa Mahkemesi CHP yi partinin paralarını naylon faturalarla usulsüz harcamaktan dolayı mahkum ederken

CHP nin alman vakıfların barasal yardımlar aldığı belgelnirken

sizin bu Tuncelili kemal nerelerdeydi

Talip Doğan Karlıbel in iddiasın agöre almanyada PKK lılarla genelev diye anılan bir yerde alem yapıyormuş

Yoksa CHP nin nereye harcadığını belgelendiremediği o Kayıp Trilyonlar la eğlenmiş olmasın sakın:gulumseCocuk:

peki bu belgenin doğruluğu konusunda bir şüphe varmı???

yani sallama bir belgemi değlmi?

bunu diyoalrmı?

demiyolar

gökçekte diyememişti

kırmızı suratla bağırmıştı

yani belge doğruydu

yarışmacı arkadaşalra başarıalr dilerim

Geri