Kılıçdaroğlu'ndan teğet göndermesi

Dengesiz konuşmalar bunlar gözlüklerini çıkartta sağına soluna bak

Fuuş almış başını gidiyor bukadar mı körsünüz

valla arkadaşım benim sağımda solumda para için fuhuş yapanlar yok

sizin sağınız solunuz böyleyse ben bilemem artık

herkes sağına soluna dikkat etsin

akepeliler anlamaz bu gibi işlerden onların para kazanma tarzı belli türbanı tak avantayı kap

CHP'den mide bulandıran muhalefet!

Küresel krizin etkisi altında bulunan Türkiye'de anamuhalefet partisi CHP, görevini o kadar abarttı ki, AK Parti hükümetini ekonomi ile vurmak için en sonunda bunu da yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu, "60 bin kadın, hayat kadını olarak geçimini sağlamak için sıraya girmiş durumda" dedi.

bundan sonra hayat kadınlarının çetelesini sanamı tutturuyorlar Tuncelili Kemal

bundan sonra hayat kadınlarının çetelesini sanamı tutturuyorlar Tuncelili Kemal

Vallahi bu yazıya yazılabilecek en komik cevaplardan birisiydi. Hani diyorum oradaki imayı anlayıpta şöyle güzel bir şeyler yapıp akpnin bu konu hakkında pek bir şey yapmadığını, hiç değilse yapamadığını kabul etseniz içi gitmeyecek.

Bu kadar itham dolu ve bu kadar taraf bir yaklaşımı inanın siz yurttaşlarıma yakıştıramıyorum. Tuncelili Kemal deyip durduğunuz adamım bir adı soyadı var. Kemal Bey deyin, Kılıçtaroğlu deyin ne olur yani. Tuncelili olmak kötü bir şeymiş gibi duruyor. Yani Rizeli Recep yazsak acaba ne dersiniz. Kasımpaşalı Tayyip yazsak ne olur acaba. Potamyalı Erdoğan'da güzel olur hani. Lütfen arkadaşlar böyle şeyler yakışıksız.

Siz önce şu ekenomiden haber verin. Başta durduğunuz süre içerisinde acaba elektirik fiyatlarına, özellikle son 2-3 yılda ne kadar zam geldi bunu araştırın yeter. Diyeceksiniz ki elektirik doğal gaza bağlı, fiyatları arttırıyor rusya o yüzden zam geliyor. Hadi yaaa bilmiyorduk. O zaman dönüyoruz sadece Fındığı ele alıyoruz. Kaç lira para veriyorsun diyoruz. Satmaya kalkerken 2-3 lira. Tarımcının haline bak. Gübreler ise 40 liradan başlıyor. Sonra geliyoruz diyoruz ki en düşük emekli mağaşına siz 7-8 yıldır kaç lira zam yaptınız? Cevap bir türlü 100 lirayı aşmıyor. Neden acaba? İlginç. Gerçekler bunlar çünkü.

Ondan sonra Kemal Bey durumun en acı tablosuyla ekrana sununca, küplere biniyorsunuz. Kabullenemiyorsunuz. Sonra küfür edercesine konuşuyorsunuz. Hayır Kılıçtaroğlu'na Baykal'dan daha çok küfür ediyorsunuz. Hani size en iyi muhalefeti yapabilen adam ya o yüzden olsa gerek. Siz ekenomiyi karayollarının sağında ve solunda artan Alışveriş Merkezleri gibi mi görüyorsunuz. Dış borç rakamlarını öne sürdüğümde cebimden para çıkmadığını söylüyorsunuz. Dışarıdan gelip benim cebimden para çıkmasını engelleyen ekenomi modeli çok komik. Eğer şimdi cebimden çıkmayan para yarın çıkacaksa ki çıkacak, o zaman sizi göreceğim. Diyorsunuz ki kuru rakamlar hiç bir şeyi ifade etmez. Kuru değil ki yanlarında milyar dolar yazıyor. Paradan 6 sıfır attık para değerlendi diyorsunuz ama develasyon yaptığınızın hiç farkında değilsiniz. Gerçekten çok komiksiniz. Sonra soruyoruz, kaç tane fabrika açtı. Hani bir tane bile fabrika yok. Üretim değil tüketimi destekleyen bir ekenomi modeli.

Bak iyi gördüğüm yönleride var, yok değil. Türkiye'de karayolu atılımını başlattı hemen hemen. Fakat karayollarında abd, ingiltere, fransa, almanya gibi devlere yedirdiğimiz parayı azaltmaya yetecek bir atılım olamadı. Aksine karayollarını daha da arttırdı karşılık olarak abd ye daha çok para yedirmeye başladık. Her neyse.

Artık şöyle karşılıklı ithamları bırakalımda şöyle gerçek şeyleri konuşalım. Lütfen.

Teşekkür ederim.

Geri