Kılıçdaroğlu'na nereden çakılmaz

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Yeni Şafak Gazetesi'nin dünkü Kılıçdaroğlu manşetini köşesine taşıdı. Yeni Şafak'ın iddialarını Aydın Doğan'a soran Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu'na tek çakılamayacak alanın "yolsuzluk" alanı olduğunu yazarak, Yeni Şafak'a bir de tavsiyede bulundu....

İŞTE AHMET HAKAN'IN O YAZISI

Aydın Doğan ne dedi

Doğan Grubu, Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyormuş... Çünkü Aydın Doğan, Hilton Oteli konusunda Kılıçdaroğlu’dan söz almış...

Yeni Şafak’ın manşetindeki iddia buydu...

Aydın Bey’i aradım... Bu iddiayı sordum...

Dedim ki: "Kemal Kılıçdaroğlu size Hilton sözü verdi mi?"

Aydın Bey, soruma "beş maddelik" bir yanıt verdi:

BİR: Kemal Kılıçdaroğlu ile hayatımda ilk kez, bugün (dün) katıldığım gazeteci dostum Orhan Duru’nun cenaze töreninde tanıştım... Kendisine "Hayırlı olsun" dedim... Bu tanışmadan önce Kemal Kılıçdaroğlu ile herhangi bir temasım, görüşmem olmadı...

İKİ: Ben Kemal Kılıçdaroğluile mahkemeliğim... Geçmişte hakkımızda ileri sürdüğü haksız ve asılsız bir iddia nedeniyle Kılıçdaroğlu hakkında hem ceza davası, hem de tazminat davası açtık... İki dava ile ilgili yargı süreci devam ediyor...

ÜÇ: İlan ediyorum: Benim Hilton diye bir meselem yok... Bu konu benim gündemimin dışında... Ama ne yazık ki yandaş basın bu konuyu gündemde tutmak için gayret sarf ediyor... Açıkça söylüyorum: Hilton arazisini rezidans yapmayacağım, iş merkezi de yapmayacağım... Bina yenilenecek ve otel olarak devam edecek...

DÖRT: Ayrıca "İş Bankası’nın elindeki POAŞ hissesinin Doğan Grubu’na satılması kararının altında İş Bankası Yönetim Kurulu üyesi Kemal Kılıçdaroğlu’nun imzası var" diye bir yalan uydurmuşlar... O satışın gerçekleştiği tarihte Kemal Kılıçdaroğlu İş Bankası’nda değil, Meclis’teydi...

BEŞ: Bu kadar yalanı "Baba Tahir" bile uyduramaz...

Kılıçdaroğlu’na nereden çakılmaz

"BU adam bu işi kıvıramaz" diye çakabilirsiniz... "Renksiz" diye çakabilirsiniz... "Vizyonsuz" diye çakabilirsiniz... "İstanbul ona ağır gelir" diye çakabilirsiniz... "Müfettiş" diye çakabilirsiniz... "Projesi yok" diye çakabilirsiniz... Tayyip Abi’niz gibi "İstanbul’da adres bulamaz" diye çakabilirsiniz...

Ama çakamayacağınız tek alan "yolsuzluk" alanıdır.

Bu alandan size ekmek çıkmaz...

Unutmayın: Bu adam "Götürüyor ama iyi iş çıkarıyor" familyasına mensup biri değil...

Yine unutmayın: Bütün büyüsünü namusluluğuna ve dürüstlüğüne borçlu biriyle karşı karşıyasınız...

* * *

Dolayısıyla...

Sevgili Yeni Şafak Gazetesi’ndeki arkadaşlar...

Şu ana kadar Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı herhangi bir yolsuzluğu yakalayamamış iken...

Yaptığınız bütün açık yakalama çabaları, "sinir bozucu bir dürüstlük duvarı"na toslamışken...

Şimdi çıkıp da, "Bu zamana kadar yapmadı ama bundan sonra yapacak" diye bağırarak... "Kılıçdaroğlu tarafından yapılması muhtemel yolsuzluklar" manşeti atarak...

Aczinizi ifade etmekten başka bir şey yapmış olmuyorsunuz...

Unutmayın: "Yapılması muhtemel yolsuzluklar" konusunu böyle ulu orta gündeme getirirseniz...

Birileri de çıkıp, "Burada yapılmışı var" der ve siz mahcup olursunuz...

* * *

Kılıçdaroğlu İstanbul’u abat eder mi? Bilmiyorum...

Kılıçdaroğlu çöpü iyi toplar mı? Bilmiyorum...

Kılıçdaroğlu suyu akıtır mı? Bilmiyorum...

Kılıçdaroğlu İstanbul’u ileri götürür mü? Bilmiyorum...

Ama hem benim, hem de "dost / düşman" herkesin bildiği bir şey var:

Kılıçdaroğlu çalmaz, çaldırmaz... Arazi peşkeşi çekmez, çektirmez... İhalelerle yandaş zengin etmez... Yağmacılık yapmaz... Kayırmacılık yapmaz... Milletin parasını çarçur etmez...

Bu nedenle...

İlle de çakacaksanız, "olası hırsız" diye çakmak yerine "olası beceriksiz" falan diye çakmak...

En başta Kadir Abi’nizin hayrına olacaktır...

Hadi kaleminize kuvvet...

http://w9.gazetevatan.com/Kilicdarogluna_nereden_cakilmaz/220455/1/Manset

belgeli konuşmuyor dünde açılmıştı bu konu adamlar belgeli konuşluyorlardı hadi madem güvenilirlr bahsi gecen sözleşmedeki imzaları göstersinler o zmanba bende tutarım oyumu kılıcdarogluna veirrim ama lafla olmıcak sözleşmeyi göstersin vermeyen en adi... bu dogan lafla kuru gürültü yapmış anca ben söze iananmam söz ucar yazı kalırrr madem dogru kemal kılıcdaroglu cevaplasaydıyaa dogan zaten belli ne mal oldugu sözünemi güvenecez birde

Admına sormuş tam

Birde doğana sorsaydı sana çakılacak yerin neresi diye zurnacı ahmet

boşwerin doğanı falan da
kılıçdaroğlu adı nasıl korkuttu ama

yeni şafak adam gelirSE
yerSE diyeceğine

yiyenler burada
yiyenler gidiyor

diye YAZI DİZİSİ yapsa daha çok satar

başbakan yalan haberi yazanı okumayın diyor
başbakan YENİ ŞAFAK'ımı söylüyor

Yeni bir ilaç çıkartmışlar

Adı "Kemalin"

Yolsuzluklara iyi geliyormuş. Söylenene göre CHP kendi içinde sindiremediğinden vücuttan bu ilacı atmak istemiş ama biraz kabızlık yapmış onun için nasıl vücuttan atarız diye düşünmüşler. Sonra akıllarına AKP doktoru gelmiş. AKP doktoru gereken tavsiyeyi vermiş tavsiyelerime uyarsan
"30 martta vücuttan bu ilacı atmış olacaksın" demiş. Sonrada eklemiş,

"Aman fazla zorlama sonra kafadan kopartırsın" :)

Sonuç belli 30 unda iki tarafta PATLAYACAK...

Geri