Kılıçdaroğlu'dan hodri meydan...

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0

CHP lideri, Başbakan Erdoğan'ı canlı yayında tartışmaya davet etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu düzce mitinginde , Başbakan Erdoğan'a daha önce teklif ettiği televizyon ekranında tartışma isteğini yineledi. "Senin istediğin televizyonda, senin istediğin gazetecileri çağır, istersen tüm Bakanlar Kurulu'nu çağır, ben tek başıma çıkacağım. Çık karşıma tartışalım" diyen Kılıçdaroğlu ''Limon ve su satarak Kısıklı'da villa, affedersiniz malikane sahibi olmak mümkün mü'' dedi.

İki dönemdir Mecliste olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, hiçbir milletvekilinin Düzce'nin sorunlarını dile getirdiğini görmediğini söyledi.

Düzce'nin üç milletvekili bulunduğunu, üçünün de AK Parti'den olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Düzce'nin vekili var ama sesi yok'' diye konuştu.

Düzce'de CHP'nin milletvekili olmadığını, yeni bir sayfa açtıklarını, bir daha Düzce'ye başbakan olarak gelmek istediğini belirten Kılıçdaroğlu, ''Benim adım Kemal, Sayın Başbakan ne derse desin, ben memur Kemalim, işçi Kemalim, esnaf Kemalim, amele Kemalim, ben halkın Kemaliyim. Halk için çalışacağım. Halka söz verip sözünü tutamayan biri değilim. Yetki verin, güç verin, halkın iktidarını kuralım'' dedi.

"ÇIK KARŞIMA TARTIŞALIM"

Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a daha önce teklif ettiği televizyon ekranında tartışma isteğini yineleyerek, ''Adam gibi adamsan çık karşıma tartışalım. Senin istediğin televizyonda, senin istediğin gazetecileri çağır, istersen tüm Bakanlar Kurulu'nu çağır, ben tek başıma çıkacağım. Çık karşıma tartışalım. Recep Bey çıkabilir mi karşıma? Siz de biliyorsunuz, çıkamaz. Benim karşıma çıkmak mangal gibi yürek ister'' diye konuştu.

''Bir adam dürüstçe, yiğitçe sözünü tutar'' diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
''Sen Başbakan değil misin, 1 değil 2 değil, 8 yıl oldu. Önünde engel mi var? Güç verin, onların maskesini indireyim. Çiftçi, emekli, esnaf hayatından memnun mu? Bu düzenden kim memnun? Recep Bey ve yandaşları memnun. Bu düzen Rabbena hep bana düzeni. Yeter, yiye yiye bir hal oldun. Biraz da milletin boğazından aşağı lokma insin. Bugün bir gazetede, Başbakanın villasını gördünüz. Limon ve su satarak, Kısıklı'da villa, affedersiniz malikane sahibi olmak mümkün mü? Bu memlekette açlık, yoksulluk varken Recep Bey sen villanda huzur içinde oturacak mısın? Bunu sormayacak mıyız?''

İnsanın inancını siyasete alet edenlerden memlekete hayır gelmeyeceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, ''12 Eylülde bir dersini verelim ki bir daha çıkıp milletle alay etmesinler'' dedi. Kemal Kılıçdaroğlu, öğle sıcağında kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara teşekkür ederek, ''Sizi serinletmek için Başbakan gibi gül suyu getiremedim. Vantilatör getiremedim ama insan Kemal'in yüreğindeki serinliği getirdim, onu kabul edin'' diye konuştu.

Hükümetin devlet imkanlarını kullanarak referandum kampanyası yürüttüğünü öne süren Kılıçdaroğlu, bunun kaynağının açıklanması gerektiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, ''Eğer kul hakkı yiyenler, yemeye devam etsin diyorsanız 'evet'in altına mührü basın. Yok kul hakkı yiyenlerden hesap soralım diyorsanız 'hayır'ın altına mühürü basın'' dedi.

KAYNAK​

Kılıçdaroğlu, ''Eğer kul hakkı yiyenler, yemeye devam etsin diyorsanız 'evet'in altına mührü basın. Yok kul hakkı yiyenlerden hesap soralım diyorsanız 'hayır'ın altına mühürü basın'' dedi.

bu kadar abes ve bu kadar insanı enayi yerine koyaraktan oy istemekte ancak kılıçdaroğluna ait olabilir...

Karşısına çıkmak yürek istermiş...
Başbakan senden önceki Deniz baykala yettiği gibi sanada yeter Kemal...

daha önce dengir mir mehmet fıratla televizyonda tartıştı rezil oldu, melih gökçek le tartıştı madara oldu. hala uslanmadı bu gundi yaaa...

bu kadar abes ve bu kadar insanı enayi yerine koyaraktan oy istemekte ancak kılıçdaroğluna ait olabilir...

Buyur kardeşim sen evet demeye devam et.
Özelleştirme idaresine kamu yararına dava açılamaz hükmüne evet de tüpraşlar 4,5 milyar dolara değil 1,5 milyar dolara satılsın.
Sen evet de kardeşim;
Anayasa mahkemesindeki çoğunluk iktidarın eline geçsin, sonra mayınlı arazileri 49 yıllığına israilli firmalara kiralansın.
Daha nicelerini yazdım, okumadın okuyamadın belkide devam et.
Buyur sen git evet de yarım Başbakan memleketi satsın...

Ayrıca Baykal'a yetmişmiş gibi laflar;
Hadi oradan Deniz Baykal'da demişti, gel televizyona çık seninle tartışalım millette öğrensin diye...
Yemedi çıkamadı Başbakan. Kıvırdı dedi ki "Boş ver TVleri gel meydanlarda konuş filan.".
Yiyenler yemiş. Ben yemedim...
Delikanlıysa Kemal'in karşısına çıksın.

daha önce dengir mir mehmet fıratla televizyonda tartıştı rezil oldu, melih gökçek le tartıştı madara oldu. hala uslanmadı bu gundi yaaa...

Kim kime madara olmuş. Mehmet Fırat'ın kulakları kızararak akp başkan yardımcılığından istifa etti.
Sebep sağlıkmış. Kim bozdu sağlığını acaba?
Gökçek'e mi madara olmuş.
Hadi oradan. Delikanlı gibi çıkıp gerçekleri söyledi, Melih'te çirkefe yattı.
Ankara'da 15 yılda bitiremediği metro mu dersin;
Ankara'da su sayacını 10 gün geç okutturup milletin cebindeki parayı sömürmek mi dersin,
Ankara'da 400 dolara doğalgaz sayacı satmak mı dersin,
Ankara'da imara uyumsuz, armada karşısındaki demir yığını yola tam 3-4 metre mi dersin,
daha sayamayacağım türlü madaralıklar varken senin bu pek karşıt görüşün bunları göremez. Daha şu arsenikli su mevzusunu hiç açmıyorum.

Siz uyumaya devam edin, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali...

Hadi kalın sağlıcakla...

yine hangi sahte belgeleri uydurdu kim bilir. sahtekarlar asla ülkeyi yönetemezler...

madem ki madara oldu başbakan kendine güveniyorsa çıkar bir de o madara eder. senin mantığına göre başbakan kılıçdaroğlu'nu madara etmekten korkuyor. sen kendi söylediğine inanıyor musun? başbakan eline geçirebilse bir kaşık suda boğacak neredeyse.

2010-08-24.jpg

Son günlerde kemal bey çok konuşuyor, kouştukca da yalanı çıkıyor, yalanlanıyor.

RAHİBE kıyafeti afişini de biz astırmadık demişti meğer chpli belediye asmış!

Korkarım ki Televizyona çıkarsa burnu daha da uzar:)

O maddelerin hiçbirisine değinmeyip sadece 12 Eylül'ü ortaya sunan Erdoğan , bunu yandaşlarının da ara gazıyla birlikte milleti enayi yerine koymadı mı ? Kenan Evren'in hapse gireceğini sanan o kadar Evet'çi var ki... Hatta sırf bu düşünceyle Evet diyen o kadar çok adam var ki... Aklın hayalin durur. Sudan çıkmış balık gibi olacak hepsi.

O maddelerin hiçbirisine değinmeyip sadece 12 Eylül'ü ortaya sunan Erdoğan , bunu yandaşlarının da ara gazıyla birlikte milleti enayi yerine koymadı mı ? Kenan Evren'in hapse gireceğini sanan o kadar Evet'çi var ki... Hatta sırf bu düşünceyle Evet diyen o kadar çok adam var ki... Aklın hayalin durur. Sudan çıkmış balık gibi olacak hepsi.

O maddeler dediğiniz hangileri, hangilerine değinmiyorlarmış?

Melih Gökçeki perişan ettin
Dengir Fıratı duman ettin

e başbakan çıksa sonucun ne olacağını belli
kaçabildiği yere kadar kaçıyor
Usain Bolt halt etmiş :)

Geri