Kılıçdaroğlu: Karşıma Erdoğan çıksın

seriqatil1

Banned
Reaction score
0
İŞİ GÜCÜ YALAN , DOLAN VE TALAN ADIDA TAYYİP ERDOĞ
Kılıçdaroğlu: Karşıma Erdoğan çıksın

CHP'nin İstanbul adayı Kılıçdaroğlu,Erdoğan'a seslendi, 'Koltuğu bırak gel sen aday ol' dedi.

Kılıçdarğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün partisinin grup toplantısındaki konuşmada kendisine yönelik sözlerine, Başakşehir'in Altınşehir Mahallesi'nde yanıt verdi.

Basın mensuplarını Altınşehir'e götüren Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın kendisine hitaben ''İstanbul'da nerede çamur, çöp var göstersin'' dediğini hatırlattı.

Mahalledeki çamurlu yolu basın mensuplarına gösteren Kılıçdaroğlu, ''Sayın Başbakan öyle anlaşılıyor ki İstanbul'un rantını fazla düşündüğü için İstanbul'un sokaklarındaki çamuru artık gözleri görmüyor. Başbakanı İstanbul'a davet ediyorum. Buraya davet ediyorum. Gelsin çukuru, çamuru ve çöpü görsün'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'a 6 ay içinde İstanbul'u çöpten çamurdan çukurdan kurtaracağı sözünü veren Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'dan da yolsuzlukları 6 ay içerisinde bitirmesini istedi.

Kılıçdaroğlu, ''İstanbul'un rantını birilerinin cebine aktarmak için değil, İstanbul'un yollarındaki çöpü, çukuru, çamuru yok etmek için yetkimi kullanacağım'' dedi.

Basın mensuplarının Başbakan Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısındaki kendisine yönelik sözlerini hatırlatması üzerine Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

''Benim söylediklerime Sayın Topbaş değil de niçin Sayın Başbakan yanıt veriyor? Başbakan kendisine güveniyorsa Başbakanlık koltuğundan ayrılır gelir İstanbul'a başkan adayı olur, benimle yarışır. Eğer Sayın Başbakan bundan çekiniyor ve korkuyorsa, o zaman Kadir Topbaş'ı o görevden alsın, kendisine güvenen bir başka başkan getirsin.''

Başbakan Erdoğan'ın ''İstanbul'da yol bulamaz'' dediğinin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın bu sözlerle espri yapmış olabileceğini, ancak bunun ''Soğuk bir espri'' olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, ''Bakın ben çamurlu yolu gördüm, çukuru da gördüm, İstanbul'un varoşlarına da geldim'' dedi.

Açıklaması sırasında etrafında toplanan vatandaşlara dönerek, ''Bana güveniyor musun?'' diye seslenen ve ''Güveniyoruz'' yanıtını alan Kılıçdaroğlu, halka güvendiğini ve halkın ''Kılıçdaroğlu ve ekibi gelirse İstanbul İstanbul olacak'' dediğini ifade etti.

Bir soru üzerine Kağıthane'de oturduğunun doğru olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, evinin orta düzeyde insanların yaşadığı bir muhitte olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu, halkla beraber yaşayıp, halkla beraber çözüm üretmek gerektiğini dile getirerek, ''Halka güven duymak zorundayız. Halkla beraber yola koyulduk ve bu süreci kazanacağız'' dedi.

Başbakan Erdoğan'ın ''öğrenci burslarının AK Parti döneminde değil CHP döneminde düşürüldüğünü'' söylediğinin belirtilmesi üzerine, Kılıçdaroğlu, ''Benim Topbaş'a sorduğum soruyu öyle anlaşılıyor ki Sayın Başbakan da anlayamamış. Öğrencilerin bursları Anayasa Mahkemesinin gerekçeli kararı yayımlanmadan kesildi. Ben Topbaş'a 'öğrenci burslarını keserek acaba belediyenin açıklarını mı kapatmaya çalışıyorsunuz?' diye sordum. Sayın Başbakan buna neden cevap vermedi acaba?'' diye konuştu.

gaynak

tayyip karsındaki adama dikkat et . sen laf cambazı olabilirsin ama bu adam senin gibi lafla peynir gemisi yürütmüyor .konuşmaya geldimi belgeyle bilgiyle gümbür gümbür geliyor milleti istifaya zorluyor . neden koskoca bir başbakan işi gücü bırakırda bir belediye başkan adayıyla uğraşır anlayanınız varmı ? yoksa telaşmı sardı akp cileri :durdurun

chp li olmamama rağmen böyle dürüst insanların önü açılmalı . başarılar dilerim

Ya kerdeşim tamamda işi şova dönüştürmenin hiç bir alemi yok, bu devlet adamlığı.. hafiyelik değil.. olacaksan devlet için , millet için bişeyler yap.. Bırak senin işini gazeteciler yapsın. Aslında kendisi çok pis dolandırılıyor, sayın başkanı tarafından ,onun farkında değil.. ucuz polemiklerle sov yapmanın zamanı çoktan geçti,, icraaat lütfen..

10 dakka yağmur yağıyo her taraf su! bütün yollar yama delik deşik. istanbulun neresine bakıyo acaba erdoğan?!

Sen boyundan üyük işlere kalkışıp başbakanı düelloya çağıracağına git önce istanbulun ilçelerinin adını öğren

kağıthaneye kağıttepe diyen birisi utanmadan birde başbakanla tartışmak istiyormuş

başbakan okadar düştümüzki seni muhatap alsın

senin başkanın Baykal da çok yalvardı şimdi yalvarma sırası sana mı geldi

Sen boyundan üyük işlere kalkışıp başbakanı düelloya çağıracağına git önce istanbulun ilçelerinin adını öğren

kağıthaneye kağıttepe diyen birisi utanmadan birde başbakanla tartışmak istiyormuş

başbakan okadar düştümüzki seni muhatap alsın

senin başkanın Baykal da çok yalvardı şimdi yalvarma sırası sana mı geldi

Akparti'de İstiklal Marşını bilmiyen insanlar var :goz:

Bırakda Kılıcdaroglu ilçeleri bilmesin....

Madem Ak parti dendiği gibi Ak , o zaman neden melih gökçek adlı oksijen tüketicisi geri vites yapıp " evet doğalgaz paralarını fazla almışız " şeklinde bir açıklamada bulundu ???? Alenen ortada ki tayyip ve saz arkadaşları zonguldakta kömür çıkarmıyorlar. istanbul , öyle bir istanbul ki gelen yedi giden yedi . ben kılıçdaroğlu asla yemeyecektir göreceksiniz demiyorum fakat bu kadar da göstere göstere birşey yapacağını pek sanmıyorum. Bu kadar belgelerle kanıtlayarak , hiçbir çekinmesi olmadan konuşan birisi boş değildir ve bu akp'cilerin çoğunun açığını da biliyor yeri geldikçe hepsini de ortaya sunacaktır...

Akparti'de İstiklal Marşını bilmiyen insanlar var :goz:

Bırakda Kılıcdaroglu ilçeleri bilmesin....

mecliste ki yemini ezbere bilip o yemine sadık kalmayan alakası olmayan insanlarda var .doğru söylüyorsun bi isim söylememekle bisey olmaz . akp li vekiller yemini ezberlemişler ama ne anlama geldiğini anlayamamışlar .

baykal yaktı kılıçtaroglunu

belki ilerde baykal ölmeden koltugunu alacagını sandı o yüzden aday gösterdi kılıçtaroglunu yoksa kaybedecegini bile bile aday yapmazdı

baykal akıllı adam

baykal yaktı kılıçtaroglunu

belki ilerde baykal ölmeden koltugunu alacagını sandı o yüzden aday gösterdi kılıçtaroglunu yoksa kaybedecegini bile bile aday yapmazdı

baykal akıllı adam

Lanet olsun! şu baykaldan bi türlü kurtulamıyoruz.

Şu baykalın fetullahın müridi olduğu kanıtlanamazsa alaşşağı edilmesi imkansız .

Bize yardım edin baykaldan kurtulamıyoruz!

Erdogan cikmaz Kilicdaroglunun karsisina. Kendi adamlarindan 3 tanesinin isini bitirdi Erdoganinda isini bitirir. Kilicdaroglu dosyalarini toplamistir kesin Erdogan hakkinda da.

İstanbul onun neyine

gitsin memleketi Tunceliden aday olsun

bak kesin kazanır tabi DTP nin desteği ile

hem ilçelerin isimleriinide karıştırmaz

bu sayede kafasıda karışmaz

ya valla bu kadar saçma 1 sey duymadım adam hadi diyelim İran [Tahran] dogumlu ama Turk ...
Adam gidip İran'dan mı aday olcak veya aday olmıycak mı
ya arkadaşlar sapıtmıyalım adam akıllı bahane uyduralım :)

Erdogan cikmaz Kilicdaroglunun karsisina. Kendi adamlarindan 3 tanesinin isini bitirdi Erdoganinda isini bitirir. Kilicdaroglu dosyalarini toplamistir kesin Erdogan hakkinda da.

sadece can sıkıntısı bu kılıçtaroğlu.dosya mosya topladığıda yok.iftiracının önde gideni.laf değil icraat görüyor bu ülke.

Madem Ak parti dendiği gibi Ak , o zaman neden melih gökçek adlı oksijen tüketicisi geri vites yapıp " evet doğalgaz paralarını fazla almışız " şeklinde bir açıklamada bulundu ???? Alenen ortada ki tayyip ve saz arkadaşları zonguldakta kömür çıkarmıyorlar. istanbul , öyle bir istanbul ki gelen yedi giden yedi . ben kılıçdaroğlu asla yemeyecektir göreceksiniz demiyorum fakat bu kadar da göstere göstere birşey yapacağını pek sanmıyorum. Bu kadar belgelerle kanıtlayarak , hiçbir çekinmesi olmadan konuşan birisi boş değildir ve bu akp'cilerin çoğunun açığını da biliyor yeri geldikçe hepsini de ortaya sunacaktır...

İstanbul fatihin emanetidir baykal kılıçdaroğlu ve tayfasına asla yar olmayacaktır.ankaraya çamur atmakla, iftira atmakla sempati yandaş oy kazanamaz.halk neyin ne olduğunu görüyor.millet seçecek.millet gömecek kılıçkalkanoğlunu ve tayfasını zihniyetini sandığa.

Burada bazıları istanbulun chp= shp ile yönetildiği zamanları unutmuşlar galiba

bırak istanbul u diğer anadolu vilayetleride öyle sol zikniyetli belde ve belediyeler hep çöpler ve çöplüklerin patlaması susuzluk ve skandallarla kayırmalarla dolu

iski aski izsu bunların zamanında durumları vahimdi

hele iski sıkandalı bir ömre bedel bunlar yetmedi bu seferde çankay çıktı peki izmirdeki durum ne yok

çıkmış kılıçdıroğlu başkalrına bir şeyler yükleme peşinde eğer hakiki biri olsa bu dediklerimide dile getirir ve derki ey millet kim vefasız ve soyguncu ise ben onu batırmaya geldim ama bak kendilerinden gelenlerde tık yok

git işine be canbaz demezlermi

evet çankaya kanaltürke verilenler-izmir de olanlar karayalçının ayıplarını çıksın ve desin verin bunun hesabını millete oylarıda alsın götürsün

Başbakan Ya Gelip Büyükşehir'in Koltuğuna Otursun Ya Da Sesini Kessin

“BAŞBAKAN YA GELİP BÜYÜKŞEHİR'İN KOLTUĞUNA OTURSUN YA DA SESİNİ KESSİN"

Yatırımları ve planları olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Ben maliyeciyim, hesabımı bilirim yatırımlarımı yaparım. Ankara'dan Kadir Topbaş'a destek vermeye çalışıyor o da biliyor Topbaş'ın zafiyetlerini. Sayın Başbakan Ankara'dan İstanbul'u yönetmeye çalışıyor, o nedenle eleştirimiz var. Yaz Erdoğan gelip İstanbul Belediye Başkanlığı koltuğuna otursun, beraber mücadelemizi yapalım ya da o sesini kessin konuşacaksa Sayın Topbaş konuşsun. İkisi de konuşacaksa ikisi ile oturalım İstanbul'a yaptıklarını konuşalım. Bana 15 yıldır İstanbul'da ne yaptıklarını anlatsın. Ben kaynaklar ile çağdaş ve modern bir İstanbul yaratacağım" diye konuştu.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10875562.asp?gid=229

yaff gene hariçden gazel okumuş adamlar muhattabım değil diyor ve hala cıyaklıyor önce kendisi hilton oıtelinin ve iş bankasındaki sözleşmlerinin altındaki imzalrı sözleşme ile göstersin sonra konuşmaya devam etsinn

Geri