Kılıçdaroğlu kamera kazası

biosx

New member
Reaction score
0
3446_3.jpg

Kılıçdaroğlu kamera kazası

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Muğla Milas'ta yer alan Uzunyuva kazı alanında incelemelerde bulundu.

Bakan Günay, daha sonra Milas Müzesi'nde, incelemelerine ve tarihi eserlere ilişkin gazetecilere açıklamalar yaptı.

Günay, açıklamalarının ardından, bir gazetecinin son günlerde yaşanan ''heykel tartışmaları'' ile ilgili olarak, ''CHP Genel Başkanı sizi istifaya davet ediyor bu konuda ne düşünüyorsunuz?'' diye sorması üzerine şunları söyledi:

''Arkadaşlar CHP Genel Başkanı ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Şu seçimi geçelim. CHP Genel Başkanı hala yerinde kalabilirse. CHP Genel Başkanı bir kamera şakası sonucunda gelmiş bir kamera kazasıdır. Onun sözlerine özel olarak değer verip cevap vermeyi, değerlendirme yapmayı uygun bulmuyorum.''

Anadolu Ajansı

''Kılıçdaroğlu kamera kazası'' haberi - Objektifhaber

''Arkadaşlar CHP Genel Başkanı ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Şu seçimi geçelim. CHP Genel Başkanı hala yerinde kalabilirse. CHP Genel Başkanı bir kamera şakası sonucunda gelmiş bir kamera kazasıdır. Onun sözlerine özel olarak değer verip cevap vermeyi, değerlendirme yapmayı uygun bulmuyorum.''

anlayan anladı...

Cumhuriyet adı üstünde meşrutiyet değil bir kişi parti demek değildir ondan boş düşüncelere odaklanmayalım.Padişah senin çocuğun karısını haremine seçerse eteğini öpersin ne de olsa hakkını aramak gibi bir vasfa sahip olamayacaksın. anlayan anladı ama sen hiç sanmıyorum...

yukarıda yazılandan bunumu çıkardın ...

anlayışına hayran oldum...

ince nuanslarımı yakalayamadın işine gelmediği için mi yazamıyorsun...

son dönem de yaşananları anlatıyor...

birileri baykal ı indirip bunu bindirdiklerinden bahsediyor. hatta hatta temel taşı olarak bilinen sav bile al aşağı edildiğinden bahsediyor...

parti kimlerin eline geçirildiğinin farkında olamayanlar ...

seçim sonrasını bekleyin... esas hareket o zaman ...

baykal ile kılınçtaroğlu nun terazinin iki kefesine koyacaksın. bakalım kim ağır basacak...

baykal lider di...hatipliği vardı ... ama 1 i lerinin isteğini yerine getirmedi. koltuğundan oldu...

gerçi hiç fark etmez ha baykal ha kılınçdaroğlu ,partinin başına kimi getirsen mecburen oradakiler seçmek zorunda...

chp iyi etud et kendini yenileyemeyenler yok olurlar.çözüm üretemeyenler kaybolurlar.işi gücü mahkemelere koşmakla muhalefet olmayacağını bilmesi lazım...

çarşaf a sarılmakla varoşlarda gezmek le kameralar eşriğinde maden e inmekle olmaz...

az sabret seçimler yakın seçim sonrası gerekirse bu konuda tartışılır...

ömrünü tamamlamış fikirlerle ,üretilemeyen projelerle, birilerinin avukatlığnı yapmak la iktidar olunmaz... gerçi chp nin iktidar olmak gibi bir düşüncesi varmıoda meçhul...

önce şuna karar verecekler gerçek manada sosyal demokrat bir hareketmi yoksa
aynı düşünce yapısı mı...

sadece isminde halk olması yeterli değil içerde de halk olacak ...

kültür bakanı aynaya bakarsa gerçek kamera şakasını görecek!
heykel konusunda düştüğü durum tam kamera şakası!
hala nasıl dolaşıyorlar hayret....

benim anlamadığım bu insanlar ne kadar kör şaşılacak şey o kadar vasfı olan adamı hakir görüp iki lafla bir olayla hiç yokmuş hayatta birşey başaramamış edasına bürünüyorlar.adam köyden çıkmış o kadar yerlere gelmiş kültürü ve duruşuyla örnek yapıda tam halk adamı, yok efendim oraya niye gitmiş burada niye foto çektirmiş ne yapacaktı ya iktidarmı adam Allah aşkına hiç baktınmı gözünü açıpta övündüğün adamların ne kadar basit olduğuna ne kadar bayağılaşabildiklerine kendini bunlara temsil ettiriyonda bizim günahımız ne bizim gibi insanların kurduğu demokrasidende utanmadan yararlanıp dini siyasete alet ettirmeyen değerlerini korumaya çalışan, ne üdüğü belirsiz adamların kullanmasına karşı duranlara riyakarlık ediyon.sadece ağaza alınan lafları doğru kabul ederek ne kadar küçük bir pencereden bakıyon gözünü ne zaman açacan biribirimize vatandaşımıza silah doğrulttuğumuzdamı.şu ne kadar oy almış buna sandıktan ne çıkmış yarışmamı yapıyoruz geleceğimizlemi oynuyoruz atalarımız boşuna ölmüş bunumu kanıtlamaya çalışıyoruz bölünemez denilen ülke bölündü farkındamısın neden sordunmu kendine

Geri