Kılıçdaroğlu Hayır Diyemeyecek !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Kılıçdaroğlu 'hayır' diyemeyecek
CHP lideri Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan referandum için 'hayır' oyu istiyor. Fakat kendisinin 'hayır' oyu tehlikeye girdi.
11:31 | 06 Ağustos 2010

Zaman gazetesinin haberine göre Adresini değiştirdiği halde bunu bildirmeyen CHP liderinin seçmen kaydı görünmüyor. CHP lideri para cezası da ödeyecek.

Türkiye'yi karış karış gezerek vatandaşlardan referandumda 'hayır' oyu kullanmalarını isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun YSK sitesine göre seçmen kaydı bulunmuyor. Bu durumda CHP lideri 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'hayır' diyemeyecek. Kılıçdaroğlu'nun adres değişikliği beyanını unuttuğu, bu nedenle de oy kullanma hakkı bulunmadığı anlaşıldı. CHP lideri, adres değişikliğini belirtmediği için 329 TL para cezası da ödeyecek.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy kullanmasını tehlikeye sokan olaylar şöyle gelişti: "Kılıçdaroğlu, 31 Ocak 2009 tarihinde İstanbul'da bulunduğu adresten, 20 Temmuz 2009 tarihinde taşınıyor. Ancak adres değişikliği beyanında bulunmayı unutuyor. Nüfus dairesi ise elindeki ilk adres bilgisinden hareket ederek, kişinin bildirimde bulunan adreste olup olmadığını tespit amacıyla emniyete bildirimde bulunuyor. Emniyet tahkikatı sonucunda, Kılıçdaroğlu'nun, nüfusa bildirilen adreste yaşamadığını tespit ediyor. Bunun üzerine, nüfus dairesi, ilk adres bilgisini siliyor. Yeni adres bilgisi olmadığı için de seçmen kağıdı gönderilemiyor." Seçmen kağıdı olmayanlar, doğal olarak oy kullanamıyor. Ancak milletvekilleri için özel bir durum var. Vekiller, seçmen bilgi kağıdı ellerinde olması halinde, kayıtlı oldukları seçim çevresi dışında da oy kullanabiliyor. Fakat CHP liderinin YSK sitesinde kaydı yok.

Kılıçdaroğlu 'hayır' diyemeyecek - Milliyet.com.tr

İLAHİ ADALET !​

Seçmen kayıtları saman altından toplayıp milletten habersiz asıp, yine milletten habersiz süre doldu diye kaldıran bu hükümetse; ölülere hükümet yanlısı oy kullandıran yine hükümetin adamlarıysa bu habere hiç şaşırmamak gerekir..

Rezillik diz boyu ülke yönetmeye aday bi parti başkanının halinibak
hakikaten İlahi Adelet

ςαη;5108059' Alıntı:
Seçmen kayıtları saman altından toplayıp milletten habersiz asıp, yine milletten habersiz süre doldu diye kaldıran bu hükümetse; ölülere hükümet yanlısı oy kullandıran yine hükümetin adamlarıysa bu habere hiç şaşırmamak gerekir..

Aynen katiliyorum.

Ayrica 1 oyla pacanizi kurtaracaginizi saniyorsunuz yaniliyorsunuz Evetciler !!

ölülere oy kullandıran,oyları sandıktan çalan hükümet ve adamları bunu da yapmıştır.Aynı kişiye 3 yerde oy kullandırdıklarına şahit olmuştum.Bunu da yaparlar.Hırsızlık,dolandırıcılık ve aldatma onların dinlerinde var,karakterilerinde var.

kimse fazla konuşmasın. Hayır'ın üzerine'de evet basıcaksınız :) seçmen damgasında evet yazıyo :):):):):durdurun

gider o adreste oyunu kullanır

Bi keresinde muhtarlığa gidip rahatlıkla adres değişikliği yapar ve bunu da belirtir. Sadece bir form dolduracak o kadar. Ayrıca para cezası falan da ödemeyecek. Nice oy kullanmayanlar oldu hiçbirisi de para cezası vermedi. Zaman + AKP işte... Hadi böyle bişey var diyelim , hadi oy kullanamayacak diyelim 1 oydan bu kadar mutlu oluyorsa AKP ve yandaşları hatta onu destekleyenler , gerçekten düşmüşler düşecekleri kadar.

kılıçdaroğlu evet dese ne olur hayır dese ne olur millet darbe anayasasına hayır , yenisine evet diyecek....

o Utopik dunyanda ne guzel seyler oluyo yaa :D bir hayalci arkadasimiz daha..

ölülere oy kullandıran,oyları sandıktan çalan hükümet ve adamları bunu da yapmıştır.Aynı kişiye 3 yerde oy kullandırdıklarına şahit olmuştum.Bunu da yaparlar.Hırsızlık,dolandırıcılık ve aldatma onların dinlerinde var,karakterilerinde var.

iyi güzel fikrini sölemişsin de neymiş bakalım onların dinlerindeki aldatmalar ? cümlelerinde kullandığın kelimelere dikkat et.

Kullandığın Kelimelere Dikkat Et ! Bir De Din Üzerinden İstismar Yaparlar Dersiniz.. Kimin Din Üzerinden Halkı Kışkırttığı Apaçık Ortada.. Kendine Önce Üslup Edin,Ondan Sonra Burada Yorum Yap...

rezillik =) şu an kelimeler yetersiz kaldı =)

Yok Sadece Yorum Yapmak İçin Yorum Yapanlar Var.. Bunların Amaçları Ortalığı Karıştırmak,Düşmanlık Bellediği Parti Hakkında Eleştiri Yaparken Dozunu Kaçıranlar...
Herkesin Görüşü Farklı Olabilir Burada Benim Görüşümle Zıt Bir Sürü İnsan Var AmaOnlarında DOğru Konuştuğu Haklı Olduğu Yerler Var..

Bi keresinde muhtarlığa gidip rahatlıkla adres değişikliği yapar ve bunu da belirtir. Sadece bir form dolduracak o kadar. Ayrıca para cezası falan da ödemeyecek. Nice oy kullanmayanlar oldu hiçbirisi de para cezası vermedi. Zaman + AKP işte... Hadi böyle bişey var diyelim , hadi oy kullanamayacak diyelim 1 oydan bu kadar mutlu oluyorsa AKP ve yandaşları hatta onu destekleyenler , gerçekten düşmüşler düşecekleri kadar.

'Bikeresinde' o iş muhtarlıkta olmuyor , nüfus müdürlüğüne gitmesi lazım. Adres değişiklikleri sadece nüfus müdürlüklerinde yapılır.

Ancak burada konu nüfus müdürlüğü falan değil.

Kılıçdaroğlu adres değişikliğini 15 gün içinde bildirmediği için otomatikman ceza yemiş oluyor, devlet Kılıçdaroğlu oy kullanmadığı için değil, adres değişikliğini zamanında bildirmediği için ona ceza kesiyor.

Son olarak, bu işlemleri yaptırabileceği en son tarih 30 Haziran 2010 çarşamba günüydü.

Geçmiş olsun:thumbdown:

'Bikeresinde' o iş muhtarlıkta olmuyor , nüfus müdürlüğüne gitmesi lazım. Adres değişiklikleri sadece nüfus müdürlüklerinde yapılır.

Ancak burada konu nüfus müdürlüğü falan değil.

Kılıçdaroğlu adres değişikliğini 15 gün içinde bildirmediği için otomatikman ceza yemiş oluyor, devlet Kılıçdaroğlu oy kullanmadığı için değil, adres değişikliğini zamanında bildirmediği için ona ceza kesiyor.

Son olarak, bu işlemleri yaptırabileceği en son tarih 30 Haziran 2010 çarşamba günüydü.

Geçmiş olsun:thumbdown:

Öyle mii ? Yaptığım işi bana mı öğretmeye kalkıyorsun ? 2007 seçimlerinde muhtarlıkta görev almıştım adres değişikliği yapmış olanların seçmen kayıtlarını yenilemek için. Bir form ile bu iş halledilir. Yine diyorum hiçbirşey olmaz gider Kılıçdaroğlu paşa paşa oyunu kullanır. Hem kullansa ne olacak kullanmasa ne olacak ? O kullanmadı diye bütün Hayır diyenler de mi kullanmayacak ? Mutlu mu olacaksınız ?

Geri