Kılıçdaroğlu genel başkanlık koltuğuna oturdu

komediye bak komediye.. idaa eden yok tayyipin emrindeki emniyet bunu soyleyen arastirilmis aciklamasini yapmislar

sikayetci olmuyorlar ? kim demis ? sikayetci olmadiklari icin mi savcilar olaya el atti ? arti bu sahsi ilgilendiren bir konu deil... sahisla birlikte butun partiyi ilgilendiren bir konudur... bunun icinde kamu davasi acilir...bunun icinde sahsi bir dilekceye gerek yoktur... nitekim sahsi bir dava deil partiyi ilgilendiren bir davadir.. hukuk bilginiz yoksa sacma yorumlr yapmayin....

Siz türkiyede misiniz uganda da felan mısınız?

Savcılar resen açtılar ve kamu adına ilgileniyorlar.

Baykal nedense savcının bilgi verin talebini reddediyorlar.

Baykal: "Bu bilgileri savcıya vermem"

Bilişim Suçları Savcısı, internete düşen görüntülerle ilgili olarak Deniz Baykal'ı ifade vermeye davet etti. Ancak Baykal bu daveti, "şimdilik" geri çevirdi.

Savcılık internete düşen ve Deniz Baykal’a ait olduğu ileri sürülen görüntülerin çekildiği mekanı saptamaya çalışıyor.

Bu nedenle de Baykal’dan mekanın adres bilgisi talep edildi. Ancak Baykal, avukatları aracılığıyla bu aşamada böyle bir bilgiyi vermek istemediğini bildirdi.

Baykal: "Bu bilgileri savcıya vermem" CNNTurk.com

Al sana Baykal!

Kaynak cnn haaaa sonra vakit felan dersiniz ayıp olur:)

Şikayetci olan, gercekten bu olayın aydınlatılmasını isteyen böyle mi davranır?

Hukuk bilginiz varmış ya buyrun açıklayın:)

NOT: Cep telefonu kullanma özürlü önder savın no tuşu yerine yes tuşuna basıp kendini dinlettiğini hatırlayın, ortalığı yıkmışlardı, bizi dinliyorlar diye yeri gögü inletmişlerdi.

Kaset yalan ise şimdi niye aynısını yapmıyorlar?

Acaba gene rezil olacaklarından mı korkuyorlar?

Bu kasetteki kişiler deniz baykal ve nesrin baytok değilse, öyel bir ilişki içerisinde değillerse ilgili kurumlara bilgi verecek olan kişiler baykal ve baytoktur.

Hayret edeceksen buna et burda yorum yapanlara hayret etme.

Sence niye şikayetci olmuyorlar?

sence savcıya niye ifade vermiyorlar?

Onların tavrı beni ilgilendirmiyor emicem. Hukuktan bahseden insanların kimin suçlu kimin suçsuz olduğu adli kurumlar tarafından belirlenmemesine rağmen peşin hüküm vermelerine takılıyorum. O kadar kolaysa o kasedin gerçek mi montaj mı olduğunu anlamak, kriminal bürolara ne gerek var. Size gelip sorsunlar herşey hallosun. Üstelik hukukta önemli olan masumiyeti değil suçu ispat etmektir. Adamlar; bu montajdır, bunun hukuki mücadelesini yapacağız diyor. Sen ne anlıyorsun bundan. Anlamak için çaba sarfetmiyorsun bence.

Zülfü Livaneli bu görüntülerin 8 yıl öncesine ait olduğunu söyleyince Baykal "Bu görüntüler 8 yıl öncesine ait değil 15 gün öncesine ait " diye açıklama yaptı

10 yaşındaki zekaya sahip birisi bile bu açıklama karşısında bu görüntülerdeki sen değilsen bu görüntülerin 15 günlük olup olmadığını nerden biliyorsun diye sorar adama

dediğim gibi çok ta zor değil aslında inan ki sizde de yapabilirsiniz . İhtiyacınız olan şey sadece 10 yaşındaki çocuğa ait bir zekaya sahip olmak.

ama buda yok diyorsanız orasını bilmem

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

güzel açıklama

Onların tavrı beni ilgilendirmiyor emicem. Hukuktan bahseden insanların kimin suçlu kimin suçsuz olduğu adli kurumlar tarafından belirlenmemesine rağmen peşin hüküm vermelerine takılıyorum. O kadar kolaysa o kasedin gerçek mi montaj mı olduğunu anlamak, kriminal bürolara ne gerek var. Size gelip sorsunlar herşey hallosun. Üstelik hukukta önemli olan masumiyeti değil suçu ispat etmektir. Adamlar; bu montajdır, bunun hukuki mücadelesini yapacağız diyor. Sen ne anlıyorsun bundan. Anlamak için çaba sarfetmiyorsun bence.

Yegen: bana sormasınlar, hatta kriman bürosuna vs. de sormasınlar. ne gerek var.

Bak deniz baykal sağ, baytok hanım sağ, ölmediler daha.

Onlar çıkarlar o görüntülerdeki kişiler biz değiliz, bizim böyle ahlaksız bir ilişkimiz yoktur derler olay biter.

Ama demiyorlar, diyemiyorlar.

Niye sizce?

Anlamak için çaba sarfetmeyen siz misiniz ben miyim? yandaşlık korkusuyla bu gerçeği bile göremiyorsunuz; deniz baykal niye ben değilim demiyor?

Komplo diyor, iktidar diyor, felan diyor filan diyor ama bir türlü ben değilim demiyor.

Niye?????

" Komplo diyor, iktidar diyor, felan diyor filan diyor ama bir türlü ben değilim demiyor.

Niye????? "

hackhele girmiş bakmışşşşşş
benim uçkurumu savunan çoook muhalefet yandaşı var
onların yüzünü kara çıkarmamayım daima beni ve statükoyu savunsunlar diye
ben değilim diyor olabilir miii acaba

Baykal bayrağı Dandiye teslim etmez merak etmeyin kısa zaman sonra yanına yerleşir tekrar başa oynar muhalefetin.Baksanıza adamda ar damar yok gene geldi meclise hemde montajıyla beraber .Baytokta nasıl bi kadın anlamadım kayış gibi surat varmış helal olsun hemen topladılar kendilerini demekki alışkınlar böyle şeylere.

Geri