Kılıçdaroğlu Cem Uzan'ı Aratmadı !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
CEM UZAN'I ARATMADI

MAZOTTA ÖTV'Yİ KALDIRACAKMIŞ !

13:42 - Mazotta ÖTV kalkacak diyen Kılıçdaroğlu Erdoğan'a kısır ve verimsiz benzetmesi yaptı

Recep bey'e göre Türkiye güllük gülistanlık. Çiftçi buğday üreticisi de perişan. Bu ülkede her şey güllük gülistanlık. Sizce bu muhalefet yanlış çünkü AKP'yi desteklemiyor. Mahkumiyet çiftçinin kaderi midir? Biz sizin alın terinizi vermeyi garanti ediyoruz. Çiftçilerle Recep Bey'in arası iyi değil. Önümüzdeki seçimde sandığa ananızı, babanızı kardeşinizi alıp AKP iktidarını sandığa gömeceksiniz...

442020100601032554805.jpg

Çünkü AKP memleketin üretmesini sanayinin gelişmesini istemiyor. Bütün katmanlara karşı toplumda bir karşıtlık var. Bizim her türlü mkanımız var tarımda üretim için ama heşva yapacak ustamız da var. Hayvan ihrac eden Türkiye'den et ithal eden Türkiye'ye...

Size çok çarpıcı bir şey söyleyeceğim... Tarımsal destekleme için bütçe ya da dış kaynaklardan para bulma maddesi var kanunda. Bütçede ayrılan destek bütçenin yüzde 1'inden az olamaz. Bun kanun çıkalı hiç bu kanun maddesi uygulanmadı sizi aldattılar... Yüzde 1 yetmez onu da artıracağız... Sayın Başbakana reçete kesinlikle mazotta ÖTV'yi kaldıracağız...

Küdüs önemlidir. Biliyoruz. Ama acaba Bağdat yanarken Başbakan neredeydi. Sen 1 Mart tezkeresi için destek aramıyor muydun. Ateş bacayı sardı. Gazze'deki müslümanları oya tahvil edecek. Biz Gazze'ye de Bağdat'a da sahip çıkarız... Kimlik ve inanç ne olursa olsun anlayışımızın odağında insan vardır.

Kitapları okuyup okumamak konusunda bize ders veren Erdoğan, Kuran'ı defalarca okumuşsan benim Allah ile aramdaki ilişkiyi nerden biliyorsun, yetkisini kimden alıyorsun. Sormak lazım şirk koşmak deyimini biliyor musun bilmiyor musun? Biz inançlarımızı siyasete ticarete alet etmeyiz. Kimseye hesap vermeyiz, kimseye sormayız. Biz Allah'tan korkarız...Biz devletin uçağı ile eşlerimizi Katar şeyhinin düğününe göndermeyiz...

Kılıçdaroğlu: Mazotta ÖTV kalkacak haberi Siyaset haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

ee bu zaten cok basit tayyipte istese yapar.. turkiyeye girisi 60 kurus mazotun vergilerle o sana ne yapiyor hesapla.. ama yok hesaplanamaz.. malum unakitanin oglu kazansin diye yumurtada otv yi kaldirmisti hukumet.. ancak unakitan yada akp li bir vekil isterse birseyler kalkar halk isterse deil.. bakalim kilictar oglu yapacak mi.. bana yapacak gibime gelio... en azindan bu adam 7-8 yilda 17 milyar dolarlik bir servet yapmaz...

cem uzanı tercih ederim hiç olmazsa geri dönüş yapmıyordu

ee bu zaten cok basit tayyipte istese yapar.. turkiyeye girisi 60 kurus mazotun vergilerle o sana ne yapiyor hesapla.. ama yok hesaplanamaz.. malum unakitanin oglu kazansin diye yumurtada otv yi kaldirmisti hukumet.. ancak unakitan yada akp li bir vekil isterse birseyler kalkar halk isterse deil.. bakalim kilictar oglu yapacak mi.. bana yapacak gibime gelio... en azindan bu adam 7-8 yilda 17 milyar dolarlik bir servet yapmaz...

yorumu çok iyi yapmışsın hoca.. Konuya bişeyler yazmayı düşünüyordum ama sen zaten cevabı vermişsin .. gerek kalmadı

yakında kontörde dağıtmaya başlar

ςαη;5037908' Alıntı:
önce yazmayı öğren hem "köntör" devri yok artık.

şimdi bişey yazıcaktım da neyse.. =)

neden agresifsiniz..ha kontür ha tl ne fark eder...aynı kapıya çıkmıyor mu

Mazottttttttttttt 1 liraa
Ekmek 10 kuruş
şeker bedava
laptoplar bedava

OYLAR KILIÇDAROGLUNAAAAAAAA :]]]

Kılıçdaroğlu bu vaadiyle Cem Uzan'ı aratmıyorsa, Tayyip'in de Kürt Açılımı diasporasıyla terör sorununu çözmeyi vaadetmesi bırak Cem Uzan'ı, 500 tane Cem Uzan gibisini aratmaz.

(Bu yazdığım sadece basit bir örnek!)

☼«InfernaL»☼;5037924' Alıntı:
Kılıçdaroğlu bu vaadiyle Cem Uzan'ı aratmıyorsa, Tayyip'in de Kürt Açılımı diasporasıyla terör sorununu çözmeyi vaadetmesi bırak Cem Uzan'ı, 500 tane Cem Uzan gibisini aratmaz.

(Bu yazdığım sadece basit bir örnek!)

kemal bey genel af dedi bu ne anlama geliyor gerçi sonra kıvırdı ama

af degil secım zamanında
hanı o cıkardıgı evraklar noldu
meydanlarda salladıgı kagıt parcaları
yok sudur yok budur.
sımdı yıne hazırlıyolardır o kagıtlardan nasıl olsa a4ün tomarı kırtasıyede 5 tl

bu ne be kardeşim toplum paranoyak olmuş..yeniliklere kapanmış..biri doğru birşey söyledimi milleti kompleksler sarıyor..bu ülke ne hale geldi.?yazık valla..dünyanın en pahalı mazotu desen bizde,en pahalı gübresi bizde..hergün devletin bir kurumu satılıyor..her geçen gün ithalatımız yükseliyor.ihracatı zaten unutmuşuz.borcun haddi hesabı belli değil..umarım ilerde yunanistan ve macaristandaki gibi bir durumla karşılaşmayız..inşallah saklanan bütçe açıklarıyla ülkemiz batmaz.şimdiki hükümet kendisi çalıyor,kendisi oynuyor..başbakanın ise freni patlamış bmc kamyonundan farkı yok..esip gürlüyor fakat toprağa bir damla yaşı düşmüyor!!

Türkiye tarihinin en büyük balonu Kemal Kılıçdaroğlu, seçimden sonra görecem ben onu :)

İsrail mezaliminin yaptığı malum olay gibi bütün olmamız gereken bir konuda dahi sırf gündemin alt sıralarına düştüğü için demogoji yapan birine başka ne yakışır.

Sn.Arınç'ın nasihatlerine kulak assın bence; "Ağır olsun, çok konuşmasın, düşünüp tartıp konuşsun, karizmayı çizdiriyor". Benden söylemesi. Konuşmaları iddiaları sol tandanslı haber sitelerinin okur yorumlarında olduğu gibi. Sanki köy kahvesinden naklen yayın yapıyor beyefendi. Ne kadar çok eleştirsek de Devlet ve siyaset tecrübesine sahip gül gibi Baykal gitti de kimlerle muhatap oluyor bu Millet. Üzülüyorum...

ne olacak birilerini zengin etmeye alışmış bazıları

sanki benzin istasyonlarında satılan tüm yakıtların ötv si devlete gidiyor
haha güldürmeyin beni
hala yakıt alırken soruyorlar fiş lazım mı diye .. maliyeciler ayakta uyuyor
ne demek fiş lazım mı lazım tabii ki , lazım olmasa bile sen kesmeye mecbursun

bu arada elazığdan sonra ben kaçak olmayan mazot görmedim be
siz ne diyorsunuz...

ςαη;5037908' Alıntı:
önce yazmayı öğren hem "köntör" devri yok artık.

şimdi bişey yazıcaktım da neyse.. =)

teşekkürler kardeş
yazını okudumda çok güldüm harika bir cevap olmuş
reklamı at izi kalsından çok daha öte bir mizah anlayışı
vesselam

Mazottttttttttttt 1 liraa
Ekmek 10 kuruş
şeker bedava
laptoplar bedava

OYLAR KILIÇDAROGLUNAAAAAAAA :]]]

seni gidiseni
akp manavında çok şey öğrenmişsin