Kılıçdaroğlu: Başbakan, gizli özerklik sözü mü verdi?

MilliEğiti

New member
Reaction score
0
Önceki gün akşam saatleri. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile referandum öncesi sıcak gündemi konuşuyoruz.
Anamuhalefet lideri sohbetimizin hemen başında çok çok önemli bir konuyu gündeme getiriyor:
-Sabahattin Bey Başbakan BDP ve PKK’lıların özerklik taleplerine niye susuyor? Her şeye laf yetiştiren Başbakan bu konuda niçin tek kelime olsun etmiyor?
Kılıçdaroğlu devam ediyor:
- “Kamuoyu merak içinde, bu suskunluk niçin? Yoksa Başbakan bir yerlere gizlice belli bir süre sonrası için özerklik sözünü mü verdi?”
Soru önemli, hele bunun Anamuhalefet önderi tarafından dillendirilmesi daha da önemli.
Evet çetelerin yaptığı kanunsuz telefon dinlemelerini bile diline dolayabilen Başbakan bir kez olsun bu özerklik talebine niçin meydan okumaz ve bunu talep edenlere “hadi oradan” demez?
Hepimizin gözden kaçırdığı bu çok önemli konuyu dillendirdiği için Kılıçdaroğlu’nun kutlanması
gerekiyor!
Peki CHP bu konuya nasıl mı
bakıyor?
Onu Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dinleyelim:
- “CHP’nin olmazsa olmazı üniterliktir. Ondan zerre taviz vermeyi bölünme sayarız. Her türlü fikir özgürlüğüne evet ancak özerklik gibi üniterliği sabote edecek teşebbüslere hayır. Biz entegre etmeyi, bütünleştirmeyi ve kaynaştırmayı esas alıyoruz.”
Tam bu noktada bu sütunda da eleştirilen PKK’ya af konusunu soruyoruz:
- “Sözlerim çarpıtıldı. Benim dediğim şudur. Eğer PKK silahı bırakır, nedamet getirirse ve toplumda tam bir uzlaşma olursa bu konu tartışılır dedim. Ayrıca Öcalan’ın böyle bir af olsa bile kurtulması zaten mümkün değil ki!”
Anamuhalefet lideri , PKK’ya af beyanını çarpıtıp toplumu ajite eden Başbakan için dehşet bir hatırlatma yapıyor:
- “Sabahattin Bey siz siyaseti yakından izliyorsunuz hatırlayacaksınız, Başbakan 18-04-2006 tarihinde Öcalan’ın af edilmesi için kendi imzası ile kanun teklifi vermiştir ki bu belge TBMM’nin internet sitesinde bile mevcuttur. Bunu yapan biri şimdi benim sözlerimin önüne ve arkasına bakmadan bana hücum ediyor ama bu millet aptal değil.”
Kemal Kılıçdaroğlu burada da haklıdır.
Evet Tayyip Erdoğan ve kabinesinin Öcalan’ı af için böyle bir teşebbüsün içine girdiği sadece bizim değil arşivlerin de malumudur.
Hal bu iken Tayyip Erdoğan’ın şimdi şehidim edebiyatını yapması Habur’da yediği vurgunu telafi etmek ve BDP’li seçmenleri ürkütmemek içindir!
Üçüncü konu başlığımız CHP adına basılıp muhtelif yerlere asılan türbanlı kadını rahibelere benzeten malum afiş konusu!
Bu konuyu sorduğumda o sakin Kılıçdaroğlu bile soğukkanlılığını koruyamıyor ki, ifadelerini okuduğunuzda ona siz de hak vereceksiniz!
- “Bu yapılan alçaklıktır. Bizim böyle bir afişimiz yok. Ne böyle bir afiş bastırdık ne astırdık. İlgili bütün arkadaşlarıma sordum haberleri yok. Birileri bizim adımıza bu çirkin afişi hazırlattı ve bunun üstünden bize saldırıyor. Saldıranların başında Başbakan olduğuna göre o afişi kimler hazırlattı ve astırdı Başbakan biliyor olmalı. Bu yapılan çirkinlik ötesidir. Bu kadar belden aşağı vurulmaz. Yazıklar olsun. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Bizim türbana ve türbanlılara olan sıcak yaklaşımımızdan belli ki çok rahatsız oldular ve bu komployu yaptılar”
Dehşet içindeyim sevgili okurlar.
Birileri sizin adınıza çirkin afişler bastırıp, onun üzerinden size hücum ediyor!
Şeytan denen mahlukun bile yapmayacağı bu rezillik Türkiye’de bugün siyasetin nasıl yapıldığını ve AKP’den iktidarı geri almanın ne kadar zorlaştığını gösteren net vesikadır.
Sadece yapılan bu densizlik bile ülkeyi AKP’den kurtarmanın ne kadar hayati olduğunu gözler önüne seriyor!

İŞTE TAYYİP ERDOĞAN
Tek bayrak ve
Türk Milleti diyemedi!
Gördünüz işte yine bir kez olsun Türk Milleti demedi. Tersine Türklüğü yine alt kimlik olarak yani 36 ayrı etnik guruptan biri diye söz etti. Kimden söz ettiğimi anlamışsınızdır. Tayyip Erdoğan bildiğiniz gibi hep aynı.. Türklüğe karşı bir alerjisi mi var anlamış değilim! Türkiye’nin Başbakanı ama Türk milleti demiyor.. Dahası Diyarbakır’a Kürt bayrağı asacağım diyen Osman Baydemir’e de cevap vermiyor ve tek bayrak vurgusunu yapmıyor. Bunun yerine rol kesip Ahmet Kaya istismarını yapıyor ve Ahmet Arif’den mısralar döktürüyor. Önceki gün yazmıştım, Türk Milleti desin, PKK ve Öcalan’ı lanetlesin, oyum evet diye ama gördünüz ne PKK’ya ne Öcalan’a lanet var ve bu adam Türkiye’nin Başbakanı... İmdaaaaat!

KARANLIK NOKTA
Öcalan’ın yol haritası
kimin cebinde?
Hatırlayacaksınız Kürt açılımının arefesinde Öcalan geçen yıl 180 sayfalık bir yol haritası hazırlamış ve bunu hükümete teslim etmişti. Aradan bir yıldan fazla zaman geçti, bu yol haritasından bir haber yok. İlginçtir İmralı’daki nemden ve hamam böceğinden bile şikayetçi olan bölücübaşı kendi yazdığı yol haritasının kaybından şikayetçi değil ve onun gizlenmesini sorgulamıyor. Belli ki birileri ile gizli mutabakatları var. Öyle olmasaydı ya feveran edip nerede sorusunu sorar ya da o 180 sayfalık yol haritasından bazı bölümleri kamuoyuna sızdırırdı. Hiç birini yapmadığına göre belli ki anlaşma ya da mutabakatları sürüyor ve o yol haritasının izlenmesi için uygun zaman bekleniyor!

Kılıçdaroğlu: Başbakan, gizli özerklik sözü mü verdi?-Yazarlar-Yeniçağ Gazetesi

Kılıçdaroğlu PKK lılar için dilegetirdiği Genel AF Sözünü Unutturmak için Gündem yaratmaya çalışıyor bana göre . İllaki Kılıçdaroğlunun Sözüne İnanacak birileride çıkar . Afiş olayınıda İnanlar çıkmıştı ama inanış Kısa sürdü 24 saat , Kendi ağzıyla attığı iftirayla ilgi yine kendi ağzıyla Özür Dilemek Zorunda Kaldı . Atalar ne demiş etme bulma Dünyası .

bu açılımcılar yok mu bayılıyorum bunlara kelime tüccarı adamlar ama on numara pkk politikaları var
sözde değil özde açılımcı bunlar : )

özerklik mi genel af mı ?

ülkeyi bu noktaya getirenler ne kadar yüzsüzler ki başkalarını konuşuyorlar

bu açılımcılar yok mu bayılıyorum bunlara kelime tüccarı adamlar ama on numara pkk politikaları var
sözde değil özde açılımcı bunlar : )

özerklik mi genel af mı ?

ülkeyi bu noktaya getirenler ne kadar yüzsüzler ki başkalarını konuşuyorlar

Ondan dolayımıdır PKK sürekli AKP ye saldırıyor , parti binaları sürekli saldırıya uğruyor. ve CHP ve MHP ye laf etmiyor . Ondanmıdırki CHP yi ciddiye almıyor .Çünki beklentilerine cevap verecek kadrolarının zaten varolduğunu biliyor. ondanmıdırki Yargıtay Üyeleri PKK ile işbirliği Öcalan şimdi Çok lazım diyor , CHP nin bunu kullanması lazım diyor . Ondanmıdırki CHP Doğuda BDP ye Siyasi alanı bırakıp İstediği gibi at koşturmasını sağlıyor buralarda birtek AKP siyasi olarak mücadele vermek zorunda kalıyor . Meydanın BDP ye kalması ve Doğuda Hakimiyetinin artması ne sonuçlar doğurur . Özerklik isteyen kim BDP . Şu anda BDP ile mücadele eden kim . Peki doğuda AKP bir siyasi bir parti olarak var olmasa sonuçları ne olur . Genel AF ın gündeme getirilmesi değilmi bu adamları bu kadar cesaretlendiren ve Genel Af ın doğuracağı sonuçlar belli değilmi. Genel AF Bu Planın il aşaması değilmi. Özetle Olaylara gerçekçi bir pencereden bakıldığında anlaşılması pek zor değil. İstersen CHP nin Güneydoğu raporlarını bi oku buldukları çözümlerin neler olduğunu bir gör bakalım hoşuna gidecekmi . Burda sarf ettikleri sözlerin aksine burda söz ettikleri şeylerin kendi rapoları ve çözüm önerileri içinde olup olmadığına bir bak.

Ondan dolayımıdır PKK sürekli AKP ye saldırıyor , parti binaları sürekli saldırıya uğruyor. ve CHP ve MHP ye laf etmiyor . Ondanmıdırki CHP yi ciddiye almıyor .Çünki beklentilerine cevap verecek kadrolarının zaten varolduğunu biliyor. ondanmıdırki Yargıtay Üyeleri PKK ile işbirliği Öcalan şimdi Çok lazım diyor , CHP nin bunu kullanması lazım diyor . Ondanmıdırki CHP Doğuda BDP ye Siyasi alanı bırakıp İstediği gibi at koşturmasını sağlıyor buralarda birtek AKP siyasi olarak mücadele vermek zorunda kalıyor . Meydanın BDP ye kalması ve Doğuda Hakimiyetinin artması ne sonuçlar doğurur . Özerklik isteyen kim BDP . Şu anda BDP ile mücadele eden kim . Peki doğuda AKP bir siyasi bir parti olarak var olmasa sonuçları ne olur . Genel AF ın gündeme getirilmesi değilmi bu adamları bu kadar cesaretlendiren ve Genel Af ın doğuracağı sonuçlar belli değilmi. Genel AF Bu Planın il aşaması değilmi. Özetle Olaylara gerçekçi bir pencereden bakıldığında anlaşılması pek zor değil. İstersen CHP nin Güneydoğu raporlarını bi oku buldukları çözümlerin neler olduğunu bir gör bakalım hoşuna gidecekmi . Burda sarf ettikleri sözlerin aksine burda söz ettikleri şeylerin kendi rapoları ve çözüm önerileri içinde olup olmadığına bir bak.

: ) evet olaylara gerçekçi bir pencereden bakmak lazım o da şu
ülkede açılımı kim yapabilir iktidar, özerkliği kim isteyebilir iktidar e biraz anlama isteğiniz olsa pkknın kime baskı yapması gerektiğini anlamanız gerekiyor

sence bdp kanadı ile özerklik isteyen kişiler ile akp kanadı ile özerklik isteyenler arasında fark var mıdır? çok az olsun bence de var

şimdi de tutturdunuz genel af türküsü şaka mı yapıyorsun nedir

topluma kazandırma yasası
pişmanlık yasası

bunlar kimin? içeriği nedir? akp halkın tepkisi olmasa öcalanın faydalanabileceği yasa çıkarıyordu

bakın bir yerde akp uygulamalarından söz ediyoruz bir yerde de içeriği belli olmayan anlık ağızdan çıkan bir şeyi konuşuyorsunuz

halka kelime ezberletme oyunlarından vazgeçin kimse yemiyor artık bunları

: ) evet olaylara gerçekçi bir pencereden bakmak lazım o da şu
ülkede açılımı kim yapabilir iktidar, özerkliği kim isteyebilir iktidar e biraz anlama isteğiniz olsa pkknın kime baskı yapması gerektiğini anlamanız gerekiyor

sence bdp kanadı ile özerklik isteyen kişiler ile akp kanadı ile özerklik isteyenler arasında fark var mıdır? çok az olsun bence de var

şimdi de tutturdunuz genel af türküsü şaka mı yapıyorsun nedir

topluma kazandırma yasası
pişmanlık yasası

bunlar kimin? içeriği nedir? akp halkın tepkisi olmasa öcalanın faydalanabileceği yasa çıkarıyordu

bakın bir yerde akp uygulamalarından söz ediyoruz bir yerde de içeriği belli olmayan anlık ağızdan çıkan bir şeyi konuşuyorsunuz

halka kelime ezberletme oyunlarından vazgeçin kimse yemiyor artık bunları

Pişmanlık Yasası 1999 Yılında kabul edildi bu tarihde AKP yok. İnternetden Kontrol edebilirsiniz . Topluma Kazandırma yasası Aynı Yasanın devamı olarak 2003 yılında kabul edildi. Bu iki yasanın Fayda ve Zararları tartışılabilir Girmiycem. Genel AF la ilgi Anlık ağızdan çıkan bişe olarak söylüyorsunuz Siz CHP liderinin bunu Anlık bir Gaf olarak söylediğine inanıyormusunuz peki bu gaf 15-20 dakka altı çizilerek neden ifade edildi ve neden Sözün edildiği Kürsüden Düzeltilme gereği hissedilmedi Ayrıca Sonraki günlerde Bu lafa Kılıf olarak Şu Gerçekleşirse Konuşulabilir Bu olursa Tartışabilir vs. deyip Sahip çıkıldı . Bunun Plansız bir söz olduğuna Kanaatimce İlkokul çocukları inanmaz dolayısıyla Ülke Geçmişi birebir yaşamış bizler Hiç inanmayız. Halkın neyi yemediği geçmiş senlerdeki verdiği Seçimlerdeki Oylardan anlaşılıyor kaldıki Saygı ile Karşılıyoruz . CHP ve diğer Siyasi Partiler zaten doğudan çokdan vazgeçmişler ve meydanı zaten BDP ye bırakmışlar . Bu bölgede şu an BDP ile Siyasi mücadele eden AKP kalmıştır onunda ordan çekilmesi sizce ne anlama geliyor . Alın Size bıraktık ne isterseniz onu anlatın Halka deyip İstediğini yapma imkanı sunmuyormu. Özetle Uygulamalarda ve Pratikde durum edilen laflardan çok farklı. Ayrıca Bu Halka Kelime ezberlemez Bu Milletin Zekası ile dalga geçmeyin. Bu Aziz Millet doğruyu Yanlışı idrak edecek kapasiteye sahiptir. Bu Halkı Tanıyanlar bunu bilir.

utanmaz kılıçtaroğlu sen aftan bahsetmiyor musun. bi de başbakan olsa kimbilir neler dile getirecek...

Pişmanlık Yasası 1999 Yılında kabul edildi bu tarihde AKP yok. İnternetden Kontrol edebilirsiniz . Topluma Kazandırma yasası Aynı Yasanın devamı olarak 2003 yılında kabul edildi. Bu iki yasanın Fayda ve Zararları tartışılabilir Girmiycem. Genel AF la ilgi Anlık ağızdan çıkan bişe olarak söylüyorsunuz Siz CHP liderinin bunu Anlık bir Gaf olarak söylediğine inanıyormusunuz peki bu gaf 15-20 dakka altı çizilerek neden ifade edildi ve neden Sözün edildiği Kürsüden Düzeltilme gereği hissedilmedi Ayrıca Sonraki günlerde Bu lafa Kılıf olarak Şu Gerçekleşirse Konuşulabilir Bu olursa Tartışabilir vs. deyip Sahip çıkıldı . Bunun Plansız bir söz olduğuna Kanaatimce İlkokul çocukları inanmaz dolayısıyla Ülke Geçmişi birebir yaşamış bizler Hiç inanmayız. Halkın neyi yemediği geçmiş senlerdeki verdiği Seçimlerdeki Oylardan anlaşılıyor kaldıki Saygı ile Karşılıyoruz . CHP ve diğer Siyasi Partiler zaten doğudan çokdan vazgeçmişler ve meydanı zaten BDP ye bırakmışlar . Bu bölgede şu an BDP ile Siyasi mücadele eden AKP kalmıştır onunda ordan çekilmesi sizce ne anlama geliyor . Alın Size bıraktık ne isterseniz onu anlatın Halka deyip İstediğini yapma imkanı sunmuyormu. Özetle Uygulamalarda ve Pratikde durum çok farklı.

2005 yılı akpnin pişmanlık yasası etkin olduğu için adı "etkin pişmanlık yasası" diye geçiyor bak hele bak

bu yasaların binlerce pkklı affı ile sonuçlanmasının bende yararını konuşmak istemem
söylenilen genel af sözünü gaf olarak değerlendirmiyorum anlık söylenmesinden kastım içeriğini bilmiyor olmanız

bu tip yasalarla af yerine muhalefetinde önerilerinin alınacağı bir af düşünülmeli bu istek gayet normaldir akp evinde hazırlıyor halka hap gibi yutturuyor

doğu konusunda da yanlışınız var kılıçdaroğlu liderliğe geçtikten sonra toplu chpye geçişler oldu referandumun başlangıç sürecinde tek seferde 4000 kişinin geçiş yaptığını net hatırlıyorum
yine gel gelelim bu geçişlerden rahatsızlık duyacak akp tarafı ne iftiralar hazırlıyordur tahmin etmekte güç değil

Doğuda BDP den CHP ye geçişler beni Şahsen Sevindirir ama bi değişiklik olacağını sanmıyorum. Genel AF çıkışı İçeriği ne olursa olsun ve yaratacağı sonuçları bilmeden edilecek laflar değil. Ayrıca Pişmanlık Yasasından yararlanmak için Herhengi bir silahlı eyleme katılmamak şartı varken ve Kandırılmış dağa çıkmış veya zorla dağa çıkarılmış kişilerin pişman olup bu yasa ile gelip teslim olmasını eleştirip kabul etmezken . Genel Af la tüm ( Terörist başı dahil ) Teröristlerin AF la salıverilmesi gibi birşeyi, içerik vs. diyerek değişik bahanelerle temize çıkarmanız bana göre kabul edilebilir bişe değil. Bu lafı eden kim olursa olsun yanlış yapmıştır bu Ülkeye çok ciddi zararlar verir demek çokmu zor. Bu kadar Partizan bi yaklaşım Ülkenin yararına değil ayrıca doğruda değil.

Doğuda BDP den CHP ye geçişler beni Şahsen Sevindirir ama bi değişiklik olacağını sanmıyorum. Genel AF çıkışı İçeriği ne olursa olsun ve yaratacağı sonuçları bilmeden edilecek laflar değil. Ayrıca Pişmanlık Yasasından yararlanmak için Herhengi bir silahlı eyleme katılmamak şartı varken ve Kandırılmış dağa çıkmış veya zorla dağa çıkarılmış kişilerin pişman olup bu yasa ile gelip teslim olmasını eleştirip kabul etmezken . Genel Af la tüm ( Terörist başı dahil ) Teröristlerin AF la salıverilmesi gibi birşeyi, içerik vs. diyerek değişik bahanelerle temize çıkarmanız bana göre kabul edilebilir bişe değil. Bu lafı eden kim olursa olsun yanlış yapmıştır bu Ülkeye çok ciddi zararlar verir demek çokmu zor. Bu kadar Partizan bi yaklaşım Ülkenin yararına değil ayrıca doğruda değil.

partizanca düşünen sizsiniz öyle pollyanna oluyorsunuz ki anlatamam
öncelikle silahlı eyleme katılıp katılmadığını nereden anlıyorsunuz ve ikincisi katılıp katılmamasının ne kadar büyük farkı var

söylemek istenileni anlamamışsınız akp af için bir hazırlık varsa ki olabiliyor böyle gizli işler muhalefetinde söz sahibi edilmesi monarşiye yaklaştığımız şu günlerde bu tip demokratik istekler mi göze batıyor

genel af, toplumun yararı düşünülerek, tüm ya da bazı suçları, bunların soruşturulmasını ve bu kapsamda verilmiş cezaları tüm sonuçlarıyla birlikte ortadan kaldıran yasama işlemidir

yapılmış uygulanmış olan akp yasalarına, dağlara atılan eve dön yazılarına, çağrılara bir kelime kadar tepki gösterdiniz mi hayır
bence zararı uygulamalı olarak sizler veriyorsunuz bilmem haberiniz var mı

partizanca düşünen sizsiniz öyle pollyanna oluyorsunuz ki anlatamam
öncelikle silahlı eyleme katılıp katılmadığını nereden anlıyorsunuz ve ikincisi katılıp katılmamasının ne kadar büyük farkı var

söylemek istenileni anlamamışsınız akp af için bir hazırlık varsa ki olabiliyor böyle gizli işler muhalefetinde söz sahibi edilmesi monarşiye yaklaştığımız şu günlerde bu tip demokratik istekler mi göze batıyor

genel af, toplumun yararı düşünülerek, tüm ya da bazı suçları, bunların soruşturulmasını ve bu kapsamda verilmiş cezaları tüm sonuçlarıyla birlikte ortadan kaldıran yasama işlemidir

yapılmış uygulanmış olan akp yasalarına, dağlara atılan eve dön yazılarına, çağrılara bir kelime kadar tepki gösterdiniz mi hayır
bence zararı uygulamalı olarak sizler veriyorsunuz bilmem haberiniz var mı

Hiç bişe bilmediğiniz ortada . Pişmanlık Yasasından Fayadalananlar Silahlı bir Eyleme katılıp katılmadığı ile ilgili Adli ve İstihbari bilgiler ışığında değerlendirilir ve Mahkemece Hakkında Herhangi bir Kovuşturma ve Soruşturma olmadığı Sonucu çıkarsa salıverilir . İkinci olarak demişsiniz Silahlı Eyleme katılıp katılmadığı ile ilgili ne farkı var demişsiniz Çok farkı var Benim Askerimi Polisimi Şehit edeni kimse Affedemez , Ayrıca Eyleme katılmayanlarla o hergün Miting yapıp Toplananlarla aynı değerlendir . Genel AF la ilgili olarak tanımınız çok Komik olmuş yani bu kadar basit öylemi . Yani Askeri Polise Şehid edeni AF etmek bu kadar Kolay yani Bunu Kılıçdaroğlu dediği için Bir Yasama işlemi oldu çıktı Bunun Adı İhanetdir İhanet . Bunu Başbakan veya Başka biri dese idi Deprem Olurdu ama Çifte Standart Heryerde . Eve Dön Yasasını İsteyen TSK dır bildirileride Dağıtan o dağlarda , Aİlelerle Görüşüp bilgilendirilen , Çocukların dağdan indirilmesi için uğraşan ve bunda ciddi kazanımların olduğunu Açıkca Beyan eden ve En ciddi desteği verende TSK dir. Yani bir yerleri suçlamak adına Dağa Zorla Çıkarılmış veya Kandırılmış Çocuklarla Teröristleri bir Tutmak bunların Teslim Olmalarını bile Çok görmek , Ama Buna Rağmen Genel AF gibi bişeyi Toplumun Yararı Gözetilerek bahanesi ile Tüm Terörist ve Suçluları Serbest bırakmak , dağdakileri Af etmek hiç Tarafınızdan pekde tepki almayıp hatta bir nevi haklı sebeblere dayandırmak için uğraşınızı, Hangi mantık alıyor ben Anladım ANlayan varsa Buyursun Sizlerle beraber çıkarsın Genel Affınızı beraberce . Bizler Buna Sonuna Kadar Karşı Dururuz .

Hiç bişe bilmediğiniz ortada . Pişmanlık Yasasından Fayadalananlar Silahlı bir Eyleme katılıp katılmadığı ile ilgili Adli ve İstihbari bilgiler ışığında değerlendirilir ve Mahkemece Hakkında Herhangi bir Kovuşturma ve Soruşturma olmadığı Sonucu çıkarsa salıverilir . İkinci olarak demişsiniz Silahlı Eyleme katılıp katılmadığı ile ilgili ne farkı var demişsiniz Çok farkı var Benim Askerimi Polisimi Şehit edeni kimse Affedemez , Ayrıca Eyleme katılmayanlarla o hergün Miting yapıp Toplananlarla aynı değerlendir . Genel AF la ilgili olarak tanımınız çok Komik olmuş yani bu kadar basit öylemi . Yani Askeri Polise Şehid edeni AF etmek bu kadar Kolay yani Bunu Kılıçdaroğlu dediği için Bir Yasama işlemi oldu çıktı Bunun Adı İhanetdir İhanet . Bunu Başbakan veya Başka biri dese idi Deprem Olurdu ama Çifte Standart Heryerde . Eve Dön Yasasını İsteyen TSK dır bildirileride Dağıtan o dağlarda , Aİlelerle Görüşüp bilgilendirilen , Çocukların dağdan indirilmesi için uğraşan ve bunda ciddi kazanımların olduğunu Açıkca Beyan eden ve En ciddi desteği verende TSK dir. Yani bir yerleri suçlamak adına Dağa Zorla Çıkarılmış veya Kandırılmış Çocuklarla Teröristleri bir Tutmak bunların Teslim Olmalarını bile Çok görmek , Ama Buna Rağmen Genel AF gibi bişeyi Toplumun Yararı Gözetilerek bahanesi ile Tüm Terörist ve Suçluları Serbest bırakmak , dağdakileri Af etmek hiç Tarafınızdan pekde tepki almayıp hatta bir nevi haklı sebeblere dayandırmak için uğraşınızı, Hangi mantık alıyor ben Anladım ANlayan varsa Buyursun Sizlerle beraber çıkarsın Genel Affınızı beraberce . Bizler Buna Sonuna Kadar Karşı Dururuz .

:smile: sizi daha fazla zorlamayacağım nasıl olsa sonra birşey bilmiyorum olacağım
sanırım siz gibi silah sıkanlarla sıkmayanlar arasından fark gördüğü için erdoğanda dtp ziyaretlerine gidiyordur
pkkyı da zavallı insanların buluşma yeri yaptınız ya bravo aklayın paklayın bakalım
:smile: bu arada genel af tanımını ben yapmadım genel af tanımı bu :smile:
şu yapıp yapıp tsknın üzerine atma huyunuzda baydı artık açılımı da tsk yaptı değil mi?

genel affa karşınız imralı yolu gözlersiniz, genel affa karşınız yasalarla binlerce kişiyi ödüllendirirsiniz, genel af yapmayız dersiniz başrole soyunursunuz
sen anlamak istemezken bende bilmiyorken şunu da belirteyim

genel af iktidar tarafından sunulacak bir şeydir yani yaparsa onlar yapar
bu konuda kılıçdaroğlu ne diyor - "Genel Af" konusunda ne dedik? PKK'nın koşulsuz olarak silah bırakması halinde, toplumsal barış ve huzur için bir Genel Af düşünülebilir.

pkknın silah bırakması bu ülkenin topyekün amacıdır erdoğan devlet kimliğiyle pkkya eylemsizlik kararı aldırıyor ve bunun için tavizler veriyorken siz hangi mantıkla neyi anlamamaya gayret gösteriyorsunuz
size sizin arkanızdan gizli görüşmeler yapanlar yaranıyor bu da ayrı bir nokta

bir de atlayıp geçiyorsunuz söylediklerime değinmeden

- akp yasalarından şimdiye kadar ne kadar terörist yararlandı?
- şu silahlı eyleme katılıp yakalanmamış olanları nasıl ayırt ediyorsunuz onun da cevabı yok cevabı istersen ben vereyim anlarsınız umarım - DTP'lilerin ''Barış Grubu'' olarak nitelendirdiği terör örgütü PKK üyeleri arasında silahlı eyleme katılanların bulunmadığı bildirildi. kim bildirmişşşş???
- hani bir genel af kelimesi için bu kadar konuştunuz ya yıkım projesi açılım ya da yasalar düzenlenirken neden yoktunuz?
- öcalanın dışarı çıkmasına imkan verecek yasa çıkarılıyordu bundan genel af mı var akp bunu yaparken neredeydiniz yine yoktunuz

konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz

:smile: sizi daha fazla zorlamayacağım nasıl olsa sonra birşey bilmiyorum olacağım
sanırım siz gibi silah sıkanlarla sıkmayanlar arasından fark gördüğü için erdoğanda dtp ziyaretlerine gidiyordur
pkkyı da zavallı insanların buluşma yeri yaptınız ya bravo aklayın paklayın bakalım
:smile: bu arada genel af tanımını ben yapmadım genel af tanımı bu :smile:
şu yapıp yapıp tsknın üzerine atma huyunuzda baydı artık açılımı da tsk yaptı değil mi?

genel affa karşınız imralı yolu gözlersiniz, genel affa karşınız yasalarla binlerce kişiyi ödüllendirirsiniz, genel af yapmayız dersiniz başrole soyunursunuz
sen anlamak istemezken bende bilmiyorken şunu da belirteyim

genel af iktidar tarafından sunulacak bir şeydir yani yaparsa onlar yapar
bu konuda kılıçdaroğlu ne diyor - "Genel Af" konusunda ne dedik? PKK'nın koşulsuz olarak silah bırakması halinde, toplumsal barış ve huzur için bir Genel Af düşünülebilir.

pkknın silah bırakması bu ülkenin topyekün amacıdır erdoğan devlet kimliğiyle pkkya eylemsizlik kararı aldırıyor ve bunun için tavizler veriyorken siz hangi mantıkla neyi anlamamaya gayret gösteriyorsunuz
size sizin arkanızdan gizli görüşmeler yapanlar yaranıyor bu da ayrı bir nokta

bir de atlayıp geçiyorsunuz söylediklerime değinmeden

- akp yasalarından şimdiye kadar ne kadar terörist yararlandı?
- şu silahlı eyleme katılıp yakalanmamış olanları nasıl ayırt ediyorsunuz onun da cevabı yok cevabı istersen ben vereyim anlarsınız umarım - DTP'lilerin ''Barış Grubu'' olarak nitelendirdiği terör örgütü PKK üyeleri arasında silahlı eyleme katılanların bulunmadığı bildirildi. kim bildirmişşşş???
- hani bir genel af kelimesi için bu kadar konuştunuz ya yıkım projesi açılım ya da yasalar düzenlenirken neden yoktunuz?
- öcalanın dışarı çıkmasına imkan verecek yasa çıkarılıyordu bundan genel af mı var akp bunu yaparken neredeydiniz yine yoktunuz

konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz

İşiniz tamamen yalanlar ve iftiralara kalmış o kadarki akıl sınırlarını zorlarcasına herbu zihniyet mensubu kendi bir yerinden birşeyler uydurup bunun kendince hesabını Hükümete sormaya kalkıyor . Valla bu çirkeflikde iş zor oturup yalan yanlış şeylere bide cevap istemenize ne denir bilmem . Merak etme AKP döneminde Hiç Hapisdeki Affedilen Terörist olmadı ama Bir bak Sezer Kaç tane Affetmiş 163 tane PKK lıyı affetmiş kaçı tekrar dağa dönmüş hepsi bir çoğu Çatışmalarda Ölü elegeçti veya Polis Asker Şehit etmiş halen dağda . Bırakan Kim Toz Kondurmadığınız Sezer . Bunun için diyorum Zihniyet Kültürü Müsait Böyle Teröristleri Affetmeye çok zorlanmaz Kılıçdaroğlu bu Af için . Ayrıca kulakdan duyduğun yok yasa çıkarılıyodu yok çıkdıydı biliyorsan konuş bilmiyorsan bak araştır bul oku getir yaz bizde bakalım. Hoşuna gider veya gitmez eleştirirsin Pişmanlık YAsası var 1999 yılında çıkmış burda derki Özetle Adli olarak herhengi bri soruşturma ve Kovuşturma yoksa bu insan hakkında ve MİT ve Jandarma İstihbarat sürekli Eylemlere katılanları tek tek kayıt altına alıyor ve Failleri yakalanmasada bu kişiler belli şu tarihde şurdaki saldıraya katıldı burdaki saldırya katıldı diye bunlar zaten Mahkemelerce Gıyablarından yargılanıyor . Eğer Kayıtlarda Saldırılara katıldığı ile ilgili bişe yoksa ceza almıyor varsa suçu ceza alıyor gidiyor yatıyor olay bu. Ha bunu eleştirirsin Dağa çıksın çıkmasın hepsini Onur Öymen savunduğu Sitili Ödürelim dersin bunuda biri yaparsa buyur yap . BDP + dağdaki + Ovadaki Sana feda olsun buyur hepsini partin halletsin .

böle bişey olsaydı kürtler tapardı erdoğana boykot etmezlerdi

Geri