Kılıçdaroğlu, 26 kez 'Sayın Başbakan' dedi

emekcii

New member
Reaction score
0
Kılıçdaroğlu, 26 kez 'Sayın Başbakan' dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu özellikle mitinglerde “Recep Bey” diyerek hitap ettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a son görüşmeden sonra onlarca kez “Sayın Başbakan” dedi.

Meclis’teki CHP grubunda gerçekleşen ve bir buçuk saat süren tarihi görüşmenin ardından Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak ayrıldı. Kılıçdaroğlu ise CHP heyetiyle birlikte mini bir basın toplantısı düzenledi. Bu toplantı tam 11 dakika sürdü. Gazetecilerin çeşitli sorularına yanıt veren CHP lideri, içerde konuşulanlarla verdiği bilgilerde, miting alanlarının aksine 26 kez “Sayın Başbakan” dedi. Böylelikle Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a dakikada 2.3 kez “Sayın Başbakan” demiş oldu.

BAŞBAKAN ERDOĞAN: AÇIKLAMA YAPACAĞIM

Görüşme sonrası açıklama yapmayan Başbakan Erdoğan, gazetecilerin ısrarlı sorularına kısa yanıt verdi. ''Muhalefetle dönem dönem biraraya gelmemiz iyi olur'' diyen Başbakan Erdoğan, siyasi parti liderleriyle “terörle mücadele” konusunda yaptığı görüşmelere ilişkin, yarın “AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda bir değerlendirme yapacağını söyledi.

HABERCEM.com

İşLeri gücLeri yok onumu sayıyorLar ?? ey aLLahım off off.. :)

konuşacak şeyleri unutunca laf attığı kişinin adını zikrediyorki bir iki kelime birleştirme vakti bulsun

konuşacak şeyleri unutunca laf attığı kişinin adını zikrediyorki bir iki kelime birleştirme vakti bulsun

Konuşma yapmadan önce topLantı sırasında veya açıkLama sırasında göz gezdirmek ıcın o esnada konuşuLcak oLanLar bi kağıda aktarıLır daha evveLinde..Elinde notLarı varken, konuşcakLarını unutunca öLe dedi diyorsun..Şimdi senın bu sayın başbakanı 26 kere dedı dıye tek tek sayan adamLardan ne farkın kaLdı sayın tahref156 ?? 1 kere dedim ben..Boşa saymayın.. :)

vay rekoru kirmis bizim KANDiiiiiiiii hahaha

MozoLe Miяach;5085100' Alıntı:
Konuşma yapmadan önce topLantı sırasında veya açıkLama sırasında göz gezdirmek ıcın o esnada konuşuLcak oLanLar bi kağıda aktarıLır daha evveLinde..Elinde notLarı varken, konuşcakLarını unutunca öLe dedi diyorsun..Şimdi senın bu sayın başbakanı 26 kere dedı dıye tek tek sayan adamLardan ne farkın kaLdı sayın tahref156 ?? 1 kere dedim ben..Boşa saymayın.. :)

hocam aynı şeymi ALLAH aşkına.... ( hem bu arada neden üstüme geliyorsun :) )

adam recep bey dese ona takarsınız sayın başbakan dese ona takarsınız şerefsiz dese neye takcaksınız?

saftorikLeri basimizdan eksik eyle YARABBİ

Sayanlar da , " Çömelmem " olayı ile dalga geçenler işte. Gerçekten bu işin suyu çıktı artık.

Siyaset karalama kampanyasına dönerse böyle saçma durumlarla uğraşırlar işte

Adamlar iş yokluğundan bunu saymış dandik uyduruk medyanın, sunacak haberi kalmayınca saçma sapan bir haberi ortaya sürmesi durumu işte word diye bi program var o da yapıyor senin yaptıgını . bide oturup saymışlar tek tek gerçi sayın demek için kendini zorluyordur adamcağız kesin ama neyse : ))

bizim ülkede normal olaylar anormalce anlaşılıyor!!!

Geri