Kılıçdaroğlu: İspat edersem istifa eder misin?

AngeL Of Death

Wishmaster
Altın Üye
Reaction score
0

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yine Erdoğan'a yüklenerek, ''Diyor ki 'Ben işçi emeklisiyim, sen memur emeklisisin'. Recep Bey, Allah aşkına bir de ağzından doğru laf çıksın. Ben senin Emekli Sandığı emeklisi olduğunu ispat edersem istifa eder misin?'' dedi.

KONYA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'daki ziyaretlerinin ikinci gününde ilk olarak Çumra'da vatandaşlara hitap etti.

Yolsuzluklara karşı mücadele edeceklerini ve yetki verildiğinde hesap soracaklarını belirten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

''Biz hesap soracağız derken, Recep Bey diyor ki, 'Efendim siz bizi Yüce Divan'a göndereceksiniz', Menderes'i anıyor. 'Menderes'e de kefen giydirmişlerdi, biz kefen giymekten korkmayız' diyor. Önce şunu söyleyeyim. Recep Bey'in tarihten haberi yok. İdam cezaları kalktı. Bil ki birisi sana kefen giydirirse gel bu kardeşini bul, sana kimse kefen giydiremez. Onunla biz mücadele ederiz. Ama kul hakkı yediysen gideceksin hesabını vereceksin. İkisi ayrı şey. Öyle kul hakkı ye, vatandaşın hakkını ye, yolsuzluk yap, din iman edebiyatı yap, köşeyi dön, han hamam sahibi ol... Sana bunun hesabını sormayacağız öyle mi? Sana bunun hesabını soracağız.

Bakın Menderes'in vasiyetini getirdim. Menderes idamdan önce çocuklarına vasiyet ediyor; 'Bankadan para alınmasına asla tavassut etmeyeceksin. Yani ileride politikacı olur da bir yere gelirsen bankadan para alınmasına asla tavassut etmeyeceksin.' Şimdi Recep Bey'e soruyorum. Menderes'in arkasına saklanıyorsunuz peki sen Sabah-ATV ihalesinde damadının şirketine iki bankadan 750 milyon dolar kredi aldın mı almadın mı? Eğer sen Menderes'i sahipleniyorsan vasiyetine de sahip çıkacaksın. Doğru adamsan onun doğrularına da sahip çıkacaksın. İşine gelince onun adını kullanıyorsun. Ama onun dediklerini yapmıyorsun.''

VERDİĞİ SÖZÜ TUTMAYAN ADAMA...
Menderes'in vasiyetinde ''İnandığın şeyi tahakkuk ettiremiyorsan bir an için mevkinden ayrıl'' dediğini de anlatan CHP lideri, şöyle devam etti:

''Yani millete söz verdin, sözünü yerine getirmediysen ayrıl diyor. Recep Bey dokunulmazlıkları kaldırma sözü verdi mi? Meydanlarda, televizyonlarda söz verdi. Yerine getirdi mi? Bir adamın boğazından aşağı haram lokma inmediyse bir adam yolsuzluklardan korkmuyorsa neden dokunulmazlıkları kaldırmaz? Niye kaldırmaz? Demek ki kendisine güvenmiyor. Kendisine güvenmeyen adama milletin de güvenmemesi lazım. Verdiği sözü tutmayan adama milletin dersini vermesi lazım. Nerede, sandıkta vermesi lazım. Sizden onun sözünü istiyorum. Sizden demokrasiye, kendi haklarınıza sahip çıkmanızı istiyorum. Sizden temiz siyasete sahip çıkmanızı istiyorum. Kul hakkı yemeyen, halka hizmet etmeyi namuslu görev sayan siyasete sahip çıkmanızı istiyorum.''

AĞZINDAN DOĞRU LAF ÇIKSIN
Daha sonra Konya'nın Karapınar ilçesine geçen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda halka kitap etti.

Halkın partisi olarak dertleri dinlemeye ve çözümlerini anlatmaya geldiklerini belirten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

''Diyor ki 'Ben işçi emeklisiyim, sen memur emeklisisin' diyor. Recep Bey, Allah aşkına bir de ağzından doğru laf çıksın. Ben senin Emekli Sandığı emeklisi olduğunu ispat edersem istifa eder misin? Bir daha söylüyorum. Karapınar Meydanı'ndan söylüyorum... Recep Bey, ben senin Emekli Sandığı emeklisi olduğunu ispat edersem çıkıp milletten özür diler misin? Bakın söylüyorum, desin ki 'Ben emekli sandığı emeklisi değilim'. Biz adamın kitabını biliriz. Adamın ruhunu biliriz. Gözüne bakınca onun doğru söyleyip söylemediğini anlarız. Yiğit adam doğru konuşur. Yiğit adam namuslu adamdır. Yiğit adam verdiği sözün arkasında durur. Yiğit adam halkı için çalışır. Halkı için mücadele eder. Yiğit adam siyasette zenginleşmez. Yiğit adam siyasette vatandaşa hizmet eder, vatandaşa hükmetmez zalim olmaz. Vatandaşın ekmeğine göz dikmez. Yiğit adam sapına kadar yiğit olur.''

ERDOĞAN'IN EMEKLİ SANDIĞI NUMARASINI VERDİ

Karaman'daki mitingde konuşan Kılıçdaroğlu emeklilik tartışmasını yeni bir boyuta taşıdı. Erdoğan'ın emekli sandığı numarasını veren (54.771.295.0) Kılıçdaroğlu, "Recep Bey akşam giderken baksın işçi emeklisi mi, Emekli Sandığı emeklisi mi? Bu numaraya baksın kendi adını görecek. Millete doğruları söylemedi diye acaba yüzü kızarır mı bilmiyorum. Görmek isterdim" dedi.

NTVMSNBC​

İspat edersem ???

Et madem, et, elinde bişi varsa et, yemezler böyle blöfü, yedirirler.

Beklediğim haber buydu.

Kılıçdaroğlu'nun ispatladığı şeyleri AKP yada Erdoğan kanıtlayarak yalanlayabildi mi ? Hayır..

O zaman herşey ortada.. =)

İspat edersem ???

Et madem, et, elinde bişi varsa et, yemezler böyle blöfü, yedirirler.

Ne İle İspat Edecek ki ... Sıradan Milletvekiliyken Buraya Belgelerle Gelmedi Mi...
Sonra Bir Baktık Belgeler Sahte Çıktı... Keşke Kendi Belgelerini De Çıkarsan...

ςαη;5112064' Alıntı:

bak jason arkadaşımız ne demiş..

Sahte belgenin alası kimde biliyorz hiç meraklanma sen =)

Belge Olarak Yeni Bir Kaset Daha Gelmesin..
Bu Sefer Kime Vuracak Piyango Acaba :thumbup:

Kılıçdaroğlu bugün 22:05 te Habertürk'te.İlgilenen arkadaşlara duyurulur..

Belge Olarak Yeni Bir Kaset Daha Gelmesin..
Bu Sefer Kime Vuracak Piyango Acaba :thumbup:

54.771.295.0

tanıdık geldimi :lol:

Recebinizin emekli sandığı sicil no'su video yerine bunu izleyin =)

Çok rahatsızsanız gidin söyleyin Recep'e anayasadaki Özel Hayatın Gizliliği kanununu da kaldırsın. Hem dinci bir hükütmet var ve onu savunuyorsunuz hemde hala bununla uğraşıyorsunuz anlamadık ki . Başbakan'ın nereli olduğuna döndü olay =)

Bunlar ispat için Taraf , Vakit , Yenişafak , Samanyolu ve Haber7 yayınlarını okumaya alışıklar. Oradan alıntı yapmak lazım ki çıksın. Ama Erdoğan aleyhine haber yaparlar mı ? Kesinlikle HAYIR!

ςαη;5112088' Alıntı:
54.771.295.0

tanıdık geldimi :lol:

Recebinizin emekli sandığı sicil no'su video yerine bunu izleyin =)

Çok rahatsızsanız gidin söyleyin Recep'e anayasadaki Özel Hayatın Gizliliği kanununu da kaldırsın. Hem dinci bir hükütmet var ve onu savunuyorsunuz hemde hala bununla uğraşıyorsunuz anlamadık ki . Başbakan'ın nereli olduğuna döndü olay =)

Her konuda ahkam kesen CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 yaşında iken okulda olması gereken oğlu Kerem Kılıçdaroğlu’nun nasıl olup da tam gün sigortalı çalıştığı konusuna bir türlü gelmiyor.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Kılıçdaroğlu’nu bir yere koysak, adres versek bulamaz” sözlerine, “Biz halkın sorunlarına sahip çıkma ustasıyız” dedi; ancak 14 yaşında iken okulda olması gereken çocuğu Kerem Kılıçdaroğlu’nun tam gün sigortalı çalıştığını hala açıklamadı!

Her konuda konuşan, kendileri gibi düşünmeyen her kesimi hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu, oğlunu 14 yaşında usulsüzce sigortalattırmasına dair sorulara net bir cevap vermiyor.

OKULDA OLMASI GEREKEN ÇOCUĞUNUN TAM GÜN SİGORTALI ÇALIŞMASINI AÇIKLAYAMIYOR
Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ilköğretim okulu öğrencisi oğlunu 14 yaşında sahte sigortalı yaptığı ortaya çıkmıştı. SSK eski Genel Müdürü, dönemin Çalışma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu, 1997 yılında oğlu Kerem’i okula devam ettiği sırada İstanbul’da faaliyet gösteren Ekinciler Holding’te sigortalı olarak çalışıyor göstermişti.

1983 doğumlu Kerem Kılıçdaroğlu’nun SSK kayıtlarına göz atıldığında, 1997/1 döneminde 60 gün, 1997/2 döneminde ise 1 gün sigortasının ödendiği görülüyor. SSK kayıtlarına göre 1 Mart 1997′de söz konusu şirkette çalışmaya başladığı görülen Kerem Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs 1997′de işten ayrılmış. Kerem Kılıçdaroğlu 1997 yılında ilköğretim okulu son sınıf öğrencisiydi.

YASAKÇILIKTA VE ÇETELERE SAHİP ÇIKMADA USTA
Kılıçdaroğlu’nun, “Biz halkın sorunlarına sahip çıkma ustasıyız” şeklinde sözleri gerçeği yansıtmıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si, başörtülü öğrencilerin eğitim ve öğretim hakkını engellemiş, fakir öğrencilere yapılan burs yardımını iptal ettirmiş, bunun yanı sıra Terör Örgütü Ergenekon’un avukatlığını da yapmıştı. 1994′ten önce CHP’li Nurettin Sözen’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde ise, İstanbullular su alabilmek için kuyruklara giriyordu, her yerde çöp yığınları vardı, cadde ve sokaklar çamur içindeydi. CHP, İstanbul’da İSKİ skandalıyla anılıyordu.:thumbdown:

Eskilerden Bir Haber... Hatırlarsınız Belki ;)
Yetmezse Müsait Bir Zamanda Daha Değişiğini Gönderirim :lol:

Bunlar ispat için Taraf , Vakit , Yenişafa , Samanyolu ve Haber7 yayınlarını okumaya alışıklar. Oradan alıntı yapmak lazım ki çıksın. Ama Erdoğan aleyhine haber yaparlar mı ? Kesinlikle HAYIR!

Sizlerin Devamlı Kartel Medyasından Alıntı Yapmanız Gibi !!

bi biskrem versem kemal...ssk dan vurgunladıklarını geri verirmisin.

yandaşlar evet diyecek mi yine............

Sizlerin Devamlı Kartel Medyasından Alıntı Yapmanız Gibi !!

Hiç olmazsa belli başlı aynı haberler. Taraf gazetesi gibi köstebek gözleyenler yok hiç değilse. Köstebek TSK'nın içine sızsın ya da bir şekilde kağıtlar ellerine tutuşturulsun , ondan sonra da savcılıktan önceki durak , Taraf gazetesi ve Vakit... Güzel iş hem gazetelerin tirajı arttı hem de TSK gibi bir kurum yıpratıldı.

Her konuda ahkam kesen CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 yaşında iken okulda olması gereken oğlu Kerem Kılıçdaroğlu’nun nasıl olup da tam gün sigortalı çalıştığı konusuna bir türlü gelmiyor.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Kılıçdaroğlu’nu bir yere koysak, adres versek bulamaz” sözlerine, “Biz halkın sorunlarına sahip çıkma ustasıyız” dedi; ancak 14 yaşında iken okulda olması gereken çocuğu Kerem Kılıçdaroğlu’nun tam gün sigortalı çalıştığını hala açıklamadı!

Her konuda konuşan, kendileri gibi düşünmeyen her kesimi hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu, oğlunu 14 yaşında usulsüzce sigortalattırmasına dair sorulara net bir cevap vermiyor.

OKULDA OLMASI GEREKEN ÇOCUĞUNUN TAM GÜN SİGORTALI ÇALIŞMASINI AÇIKLAYAMIYOR
Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ilköğretim okulu öğrencisi oğlunu 14 yaşında sahte sigortalı yaptığı ortaya çıkmıştı. SSK eski Genel Müdürü, dönemin Çalışma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu, 1997 yılında oğlu Kerem’i okula devam ettiği sırada İstanbul’da faaliyet gösteren Ekinciler Holding’te sigortalı olarak çalışıyor göstermişti.

1983 doğumlu Kerem Kılıçdaroğlu’nun SSK kayıtlarına göz atıldığında, 1997/1 döneminde 60 gün, 1997/2 döneminde ise 1 gün sigortasının ödendiği görülüyor. SSK kayıtlarına göre 1 Mart 1997′de söz konusu şirkette çalışmaya başladığı görülen Kerem Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs 1997′de işten ayrılmış. Kerem Kılıçdaroğlu 1997 yılında ilköğretim okulu son sınıf öğrencisiydi.

YASAKÇILIKTA VE ÇETELERE SAHİP ÇIKMADA USTA
Kılıçdaroğlu’nun, “Biz halkın sorunlarına sahip çıkma ustasıyız” şeklinde sözleri gerçeği yansıtmıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si, başörtülü öğrencilerin eğitim ve öğretim hakkını engellemiş, fakir öğrencilere yapılan burs yardımını iptal ettirmiş, bunun yanı sıra Terör Örgütü Ergenekon’un avukatlığını da yapmıştı. 1994′ten önce CHP’li Nurettin Sözen’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde ise, İstanbullular su alabilmek için kuyruklara giriyordu, her yerde çöp yığınları vardı, cadde ve sokaklar çamur içindeydi. CHP, İstanbul’da İSKİ skandalıyla anılıyordu.:thumbdown:

Eskilerden Bir Haber... Hatırlarsınız Belki ;)
Yetmezse Müsait Bir Zamanda Daha Değişiğini Gönderirim :lol:

Şimdi ilk olarak şunu söyleyeyim;

Öğrenmenin yaşı yoktur.
Çalışmak ayıp değil, çalmak ayıptır.

Erdoğan'ın maddi sıkıntısı var mıydı ? Yoktu. Oğullarının çalışması gibi bir durumda yoktu haliyle. "Bugün'ü nasıl çıkarıcaz? - Ekmek parası varmı acaba?" diye bir sorunu yoktu Erdoğan'ın. Bu yüzden çocukları çalışmamış olabilir küçükken. (Niye böyle bir sorunu olmadığını tahmin edersiniz artık.)

Kılıçdaroğlu'nun böyle bir sıkıntısı var mıydı gerçekten bilmiyorum. Bu yüzden yorum yapamıcam. Ama elbette bir sıkıntısı vardır.

Okulda olması gereken çocuk çalışıyor diyorsun;

Erdoğan Hükümetinde durum farksız mı ? Hayır .
Ramazan ayındayız. Bi kaç gün sonra dışarda kalan çocuklar, fakir ailelerin çocukları o ekmek fırınlarının önünde öylece bakacaklar.. Herkes sıradayken onlar sadece bakacak !
Hemde sadece 1 tane ekmek için !

Sonra bu çocuklar 1 ekmek için teröristlerin şehir içindeki eylemlerine katılacaklar zorla, bunun ödülü olarak ta erzak vs verilecek. Çocuk milletinden kopacak gidecek dağlara..

Herkes dağa gitmiyor. Sokakta yatan, çöpleri karıştıranlar da var.

Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlığına laf ediyorsun;

Kültür Başkenti İstanbul diyorsunuz.. Kadir Topbaş metrobüs alıp, sonradan beğenmeyip garaja kaldırdıktan sonra birde metrolara zam yapmayı kessinde sokaklara bi baksın !

Keza hükümette öyle..

Kılıçdaroğlu'nun oğlu askerliğe isteyerek,vatan korumak için, milli görev olduğu için gitti.
Erdoğan'ın oğlu gibi ölüm korkusu yüzünden 20 gün gitmedi.

Bunları say say bitmez. Zaten bunları anlamayan birine anlatmak ta boşa zaman kaybı olur. Yine dayanamayıp yazdım. Yorum sizindir.

Ya Kılıçdaroğlu'nun oğlu kendi çevresinde müzik yapan bi genç daha geçen gün tv de gördüm kameralardan kaçıyordu. Şirket sahibi falan değil , gemicikleri yok. Ya Erdoğan'ın oğlu Ahmet Burak ? Sevim Tanyürek'e araba ile çarpar , ehliyetsiz olmasına rağmen kusursuz bulunur. Daha sonra Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı olarak atanır. Ha ayrıca askere de gitmemiştir. 1-2 belge ile testis kanseri teşhisi alıp çürüğe ayrılmıştır. Bunların hesabını da verecek. Diğeri de zaten Burdur'da 20 günlüğüne korumalar eşliğinde komutanlarla çay kahve içe içe yaptı askerliğini.

Ya Kılıçdaroğlu'nun oğlu kendi çevresinde müzik yapan bi genç daha geçen gün tv de gördüm kameralardan kaçıyordu. Şirket sahibi falan değil , gemicikleri yok. Ya Erdoğan'ın oğlu Ahmet Burak ? Sevim Tanyürek'e araba ile çarpar , ehliyetsiz olmasına rağmen kusursuz bulunur. Daha sonra Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı olarak atanır. Ha ayrıca askere de gitmemiştir. 1-2 belge ile testis kanseri teşhisi alıp çürüğe ayrılmıştır. Bunların hesabını da verecek. Diğeri de zaten Burdur'da 20 günlüğüne korumalar eşliğinde komutanlarla çay kahve içe içe yaptı askerliğini.

Var mı belgen yoksa ortalıkta dolaşan çamurları yedinde bize de mi yedirmeye çalışıyorsun? Kılıçdaroğlu nun havuzlu villası var mı? Kızı vakıfbank a nasıl sınavsız girdi? Oğlu nasıl 61 gün ssk lı gösterildi? SSK ya döneminde 70 akrabasını aldı mı? 1 yıl önce 350 ye aldığı cihazı 1 yıl sonra nasıl olurda 1450 ye alır bi insan? sen bunları açıkla.

Geri