Kılıçdaroğlu İmam Hatip kermesine 100 lira verdi

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Kılıçdaroğlu İmam Hatip kermesine 100 lira verdi

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak gezisinde ilginç bir olay yaşandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak İmam Hatip Meslek Lisesi tarafından düzenlenen kermese 100 lira bağışta bulundu ve bir tabak yaprak sarma aldı.
Zonguldak’taki maden faciasında yaşamını yitirenlerin ailelerini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Muslu ve Çatalağzı beldelerinde vatandaşlarla da sohbet etti.

Bu sırada Kılıçdaroğlu’nun yanına yaklaşan bir genç, ‘’Efendim biz İmam Hatip lisesi olarak kermes düzenliyoruz, sizin de katkınız olur mu?’’ diye sordu.
Kılıçdaroğlu da ‘’Tabi olur’’ dedi ve cebinden 100 lira çıkararak öğrenciye verdi. Daha sonra öğrenciler Kılıçdaroğlu’na büyük bir tabak dolusu yaprak sarma ile kuru pasta getirerek bağışı karşılığında kabul etmesini istediler. Kılıçdaroğlu da öğrencilere teşekkür etti.

SERVİSİ DURDURDULAR

Kılıçdaroğlu’na acılı madenci yakınlarına başsağlığı dilemek için gittiği evlerde, PM üyesi eski müftü İhsan Özkes de eşlik etti. Özkes madenci ailelerinin evlerinde dua okudu.
Kılıçdaroğlu’na Zonguldak’ın ilçe ve beldelerinde de yoğun ilgi gösterildi. Kömür taşıyan trenlerin makinistleri, Kılıçdaroğlu’nun konvoyunu siren çalarak selamladı. Çatalağzı Işıkveren’de bulunan Termik Santralın işçileri de Kılıçdaroğlu’nu görünce servis araçlarını durdurdu ve araçtan inerek Kılıçdaroğlu’na el salladı.

KAYNAK

Yine mi aynı senaryo.. seçim zamanları çarşaflıları yanlarına alırlar aile boyu resimler çekilirler.. ama seçim zamanı geçince üvey evlat ,3. sınıf insan muamelesi görür hatta onlara insan gözüyle bile bakılmaz.. yaşadıkları da tarihin tozlu yapraklarında kalır

Bazıları diyor ki bunlar seçim için atılan oltalar. Belki doğru, belki yanlış.. Ama şu kesin gerçek; hiç olmazsa bu adam en kötü ihtimalle sahtekâr çıksa bile (ki zannetmiyorum!), Tayyeap kadar ileri gitmez. (Vatanı vatan, bayrağımızı bayrak yapan değerlerimizi suistimal etmekte...)

Yine mi aynı senaryo.. seçim zamanları çarşaflıları yanlarına alırlar aile boyu resimler çekilirler.. ama seçim zamanı geçince üvey evlat ,3. sınıf insan muamelesi görür hatta onlara insan gözüyle bile bakılmaz.. yaşadıkları da tarihin tozlu yapraklarında kalır

Seçim kampanyasını KÖMÜR DAGITARAK yapanların... KÖMÜR İŞÇİLERİNE yaptıkları muameleyi de gördük arkadaşım...

Kılıçdaroglu konusunda henüz görmeden okadar güzel eleştiriler yapıyorsunuz ki... Samimiyetinize iyice inanmaya başladım(!)

Ama bu tutuşmalar normaldir... Yerinizde olsam bende tutuşurdum...

nerde Cumhuriyet değerlerinden bahseden çocukları susturan akpliler nerde kılıçdaroğlu
diyorum ki saadet partisine rica etsede kılıçdaroğlu parti şarkısı olarak seninle benim aramda kocaman bir fark varı alsa

Bu hafta sonu çorum da benim memlketimde destek için gidicem hepinizin selamını iletecem :)

Ahir zamanda dünya menfaati için dini alet eden riyakârlar çıkar. Sözleri baldan tatlıdır. Bunlar kuzu postuna bürünmüş birer kurttur.

Hadis-i Şerif

içi gitmiştir verirken
ama napalım bunun adı siyaset hahah

Geri