Kütüphane Programımı ücretsiz sponsor desteği ile dağıtmak isterim?

lazanya61

New member
Reaction score
0
sitenizde programımın cracki var

sitenizde programımın cracki var

Siz projeyi gerceklestirmissiniz sanirim, kutuphane ve okullara bu programi pazarlamak icin sponsor destegi istiyorsunuz, bence hackhellin bu dusuncesindeki asil amac, insanlarin cesitli imkansizliklarla tasarladigi projeyi gerceklestirme asamasinda yasanabilecek engelleri asmaya yardimci olmakla ilgili.. Bazi insanlarin yetenegi ve potansiyeli vardir parasi yoktur, bazilarinin da tam tersi.. Sizin bu pazarlama ile ilgili saglanacak maddi destekle ilgili ne gibi bir planiniz var? (Bu arada verdiginiz linke tikladigimda bos mavi bir sayfa cikiyor)

Hocam sen benle bağlantı kurarmısın bir...

Programında aşırı derece güvenlik yani yazılım koruması eksikleri var...

Her ne kadar istemesemde bir kaç öğretmen arkadaş için programını hacklemek zorunda kaldım...

Eğitim için dahi olsa yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım laki sende öyle açıklar vermişsin ki alda kır bunu bedava dağıt der gibi...

Sen beni bi msn den ekle önemli açıklarını benim dahi kıramayacağım şekilde kapatmana olanak sağlayacak ipuçları veriim sana...

Çok özür dileyerek, başarılar.!

Hocam sen benle bağlantı kurarmısın bir...

Programında aşırı derece güvenlik yani yazılım koruması eksikleri var...

Her ne kadar istemesemde bir kaç öğretmen arkadaş için programını hacklemek zorunda kaldım...

Eğitim için dahi olsa yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım laki sende öyle açıklar vermişsin ki alda kır bunu bedava dağıt der gibi...

Sen beni bi msn den ekle önemli açıklarını benim dahi kıramayacağım şekilde kapatmana olanak sağlayacak ipuçları veriim sana...

Çok özür dileyerek, başarılar.!

eğitim için emekler gitti yani. eğer açıkları bildirmek istersen [email protected] buraya mesaj olarak atabilirsin, samimiysen tabii ki. kırmasaydın iyi olurdu internette kırıldğını gördüğüm gün programı geliştirmeyi bırakacağım.

Program sahibine sesleniyorum..!!

Arkadaşim bu devirde biz hackhell ailesi olarak kirmasak şifreyi başkasi zaten çoktan kirar...
Sen dua et ki hackhell ailesi olarak sana programin açiğini kapatmanda bile yardimci oluyoruz...

İşte Hackhell Farki burada yansiyor!!!

Geri