Kürtlerle savaşmaktan artık vazgeçin

Küfredecekseniz bunları küfretmeyin asıl bunları konuşturan şerefsizlere küfredin ...ben köpeğe değil köpekleri üzerimize salan şerefsizlere küfrediyorum .....

amerikanın üzerimize saldığı dinciler ile bölücüler arasında kaldık bu köpeklerin sahibi amerikadır bu köpeklerin tasması ipi amerikadadır....

Küfredecekseniz bunları küfretmeyin asıl bunları konuşturan şerefsizlere küfredin ...ben köpeğe değil köpekleri üzerimize salan şerefsizlere küfrediyorum .....

amerikanın üzerimize saldığı dinciler ile bölücüler arasında kaldık bu köpeklerin sahibi amerikadır bu köpeklerin tasması ipi amerikadadır....

Tek amerika değil başka güçler var bunlar her ülkede bulunur.Amerikayıda kontrol ediyorlar 2003 te ırak savaşında net gördüm.En güçlüleri tabi Fransız ve ingiliz bunlar takip eden güç amerika ama gizli güç.Buzdağının görünmeyen tarafı....

Ben bunları neden konuşturduklarını anlamış değilim pkk yandaşlarını atsınlar içeri bir sürü işsize ilaç gibi gelecek. Ülke ekonomisi tavan yapar

kürtler seni s... şerefsiz ne kürtler gordüm ülkü ocaklarında ne kürtler gördüm şehadet şerbeti içmiş

seni s... dicemde onunda bi gururu var senin gibi dağ ayısının üstünde onun gururunu ayaklar altına aldırmam.

Tövbe Yarabbim yaa.

Dünyada katledilip yakılacak 2 millet var.

Biri İsrail ikincisi kürtler.

En iyi kürt ölü kürt diye boşa dememiş adamlar.

bu şerefsizleri akepe korumaya aldı.benim vergilerimle maaş veriyor.haram olsun.zıkkım olsun.daha önce leyla zana yı yaptıkları gibi kuylaklarından tutup sürüyerek oradan çıkarıp hapse atmak lazım bunları.

Kendi ic dünyasinda yasiyor manyak, arkasina aptallari toplamis laf ediyor herkeze

İç Savaş çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar ya..Ne kadar küfür etsek ne kadar sövsek az bunlara..Olmayan bi savaşın bitmesini istiyomuşmuşmuş...

ben şunu hiçanlamıyorum....eger bu ülkede kürtlerle savas olsaydı , eger kürtleri eziyor olsaydık nasıloluyor da meclisin içinde kürt milletvekili oluyor??? nasıl oluyor da o seçilen kürt milletvekili T.C. basbakanını eleştirme hakkına sahip oluyor????? nasıl oluyor da bu mal kadın cıkıpta ulu orta yerde bu konusmayı yapabılıyor????

Şu ülkede sizden başka herhangi birilerinden problem çıkmıyor.Sorun çıkarmayan kürt insanlarımız müstesna.Sanki kürt olduğu için bu ülkede herhangi bir haktan mahrum bırakılmış insanımız var.TC vatandaşı olan herkez cumhurbaşkanıda olur başbakanda olur ayırım yok.Şu anki laz mesela...

Amerikan köpeği... "Demokrasi" diye bağırdığı şeyin tanımı yap desen yapamaz alçak kadın.
Bu ülkede gerçekten demokrasi olsaydı Polis'e vur emri çıkartılıp tam güvenliği sağlayabilmesi için yetkiler verilirdi.
Adam ekmek parası için slogan attığında kafasına jop yiyor, terör örgütü sempatizanları ortalığı galeyana getirip molotflarla insanların canını tehlikeye attığında sadece seyrediliyor. (Tam olarak böyle değil ama sen bu adama silah doğrultmuyorsan işte o zaman sen bu adama hiç birşey yapmıyosundur ancak seyrediyorsundur.)
Yetki verseler ben 2. bi Kürt Açılımı yapardım.
Benim yönetimimle ne Kürt sorunu nede ezilen kürt halkı diye birşey kalırdı.
Hepsini toplardım büyük bi stadyumda ve arenalarda aynı anda hepsini yok ederdim. Alın size çözümü garanti olan Kürt Açılımı...

Geri