Kürtlerle savaşmaktan artık vazgeçin

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Emine Ayna: Serap ve Aydın demokrasi şehididir

192592.jpg

DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, İstanbul'da otobüse molotofkokteyli atılması sonucu yanarak hayatını kaybeden Serap Eser ile Diyarbakır'daki izinsiz gösteride ölen Aydın Erdem'in “barış ve demokrasi şehidi” olduğunu söyledi.

DEMOKRASİ ŞEHİDİ
DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, İstanbul'da otobüse molotofkokteyli atılması sonucu yanarak hayatını kaybeden Serap Eser ile Diyarbakır'daki izinsiz gösteride ölen Aydın Erdem'in “barış ve demokrasi şehidi” olduğunu söyledi.

KÜRTLERLE SAVAŞMAKTAN ARTIK VAZGEÇİN
Ayna, Diyarbakır'daki izinsiz gösterilerde yaşamını yitiren Aydın Erdem için Mardin'in Kızıltepe ilçesinde açılan taziye çadırını ziyarette yaptığı konuşmada, Erdem'i daha 23 yaşındayken kaybettiklerini söyledi. Ayna, “17 yaşındaki Serap'ı İstanbul'da kaybettik. İkisi de barış ve demokrasi şehididir. Ben buradan Başbakan'a soruyorum neyi bekliyorsunuz. Ufak bir adım atmak için birilerinin ölmesi mi lazım. Kürtlerle savaşmaktan artık vazgeçin, bu halkın eşitlik talebi var” ifadesini kullandı.

kaynak

Ekli dosyalar

• 192592.jpg
    192592.jpg
    30.2 KB · Görüntüleme: 4,019
Kürtlerle savaş yok hala ağzına alıyor terbiyesiz ahlaksız.Şimdi birşey derdim ama neyse.Biz Pkk dtp ye karşıyız yani size.Kürtlerle ne işimiz var sizin üstünüz kürt mü yok tabiki biz sizin üstünüzü biliyoruz kullandıklarını geç bir kere.Ne ergenekon ne pkk nede mason ülkemi türlü oyunlarla bölemezsiniz.Biz koskoca Osmanlıyız biz Türk'üz.Tek hep yek...

Bu kaltak yüzünden kürtlerde ayak altına alınacak .. Ermeni bu rezil insan

Şerefsiz kaltak
yetti ulaannnnn susturun şunu

vay hain,vay.Türkler daha meydan savaşına çıkmadılar.Siz ininizde saklanın baklalım.....

Kürt abazalar s... seni

Kürt Türk kardeştir. kardeşlerimizi kandırmaya çalışmasalar herşey güzel olacak
Biz Türkiyeyiz beraber Yaşamayıda Ölmeyide çok biliriz. ....

Kürtlerle savaş yok hala ağzına alıyor terbiyesiz ahlaksız.Şimdi birşey derdim ama neyse.Biz Pkk dtp ye karşıyız yani size.Kürtlerle ne işimiz var sizin üstünüz kürt mü yok tabiki biz sizin üstünüzü biliyoruz kullandıklarını geç bir kere.Ne ergenekon ne pkk nede mason ülkemi türlü oyunlarla bölemezsiniz.Biz koskoca Osmanlıyız biz Türk'üz.Tek hep yek...

aynen katılıyorum.bizim savaşımız bunlar gibi hain bölücülerle kürtlerle değil.

eğer kürtlerle savaş olsaydı bu ülkede bi tane kürt kalmazdı emin ol insanımsı

Kürt abazalar s... seni

Kürt Türk kardeştir. kardeşlerimizi kandırmaya çalışmasalar herşey güzel olacak
Biz Türkiyeyiz beraber Yaşamayıda Ölmeyide çok biliriz. ....

Bırak kardeşlik tekerlemesini, Kardeş haaa!! Kardeş,kardeşi kalleşçe öldürürmü beee!!!
Türkün Türkten başka dostu veya kardeşi yoktur....

ooooopppssss

vay hain,vay.Türkler daha meydan savaşına çıkmadılar.Siz ininizde saklanın baklalım.....

ne biçim konuşma bu ya kim kimi yakıyor niiye yakıyorr niye yakıyorrr din düşmanınız mı var be hacııı
Osmanlı torunuyuz bizzz göğsümüzü gere gere aynı cephede yer almadık mı PKK ya karşı kürtlerde ordu da deil mi yanlış mıyım acaba? Neden bu nefrett
Bu gerizekalı kadın ve onun gibileri yanlızca provokasyon dan başka hiçbir şey yapmıyorrr aynen CHP ve MHP gibi... Benim Gözümde ;MHP de DTP gibi kötü niyetli bi partidirrr...Irkçılık yapan ayrımcılık yapan herkes Lanetlenmeliiii....Ben şahsen öyle yapıyorrummmm...Bunlar Sadece kendi menfaatleri kaybolacak diye çeşitli provokasyonlar yapıyorrr..Açılıma zarar veriyorlarr.aynı şekilde ülkeye de..MHP : Açılımı bitirin sadece silahlı eylemler(öldürmek,Öldürülmek) ile çözüm olabileceğini söylüyorrr...DTP : PKK ve Apo(ABD Ajanı) ile görüşmenin ve Gerizekalıca eyalet sisteminin(yani kürdistan) getirilerek çözümün hallolacağını savunuyorrr....CHP ise iktidarın her yaptığına karşı çıkıyorr ve yanlış olduğunu söylüyorrr Çünkü yaptıklarını desteklerse Kimden oy alabilir ki seçimlerde :)...Peki doğru olan ne ? ....
Peki bunların hangisi güvenilirrr...
Susurluk suikastını unutmadıkkk..Turgut Özal gibi Türkiyenin 2.Atatürkü olabilecek bir adam neden Öldürüldüü...Kimlerin Menfaatleri uğruna (bence Derin devlett ve Derin devletin üstü olan ABD ve İsrail&İllüminati)...Ve kimse bana hasta olduğu için öldü demesin....
Emin olun Devlet Çapında bir ayrımcılık söz konusu deilll...Doğu tarafımız Cahil Batı tarafımız Bilinçsizce Hareket ediyorrr..Eğer bir ülkede Kürt Bakan hatta başbakan yardımcısı(Hüseyin Çelik) olabiliyorsa...Eğer ülkede kürtler türkler gibi her hakka sahip olabiliyorsa ki eskiden dil sorunu vardıı Kürtçe şarkılar dinlenemezdi yapılamazdı o da bitti (TRT 6) evettt ayrımcılığı birçok bilinçsiz ve sadece duygusal davranan insanlar yapabilir ama bu zaman alacaktırrr..ve bu da çözülecektirrr..Önemli olan Gerçekçi düşünebilmek ve Kardeşlikten hiçbir zman tavviz vermemektirr...Irak gibi olmayacağızz...ABD ordu ile işi yürütemezdi ya İçten çökertti devletii Ayrımcılıklarla (sünni-alevi-şii-kürt-türkmen-arap)
Gerçeklerin farkına varınn..Kürt-Türk-Laz-Çerkez-Alevi-Hatta Bir zmanlar Ermeniler bile kardeştirrr...Önemli olan dile dine tene kültüre değer vermek deil önemli olan İnsan hakları günü olan bu günlerde İNSANA İNSAN OLDUĞU İÇİN DEĞER VERMEKTİR...
SAYGILARLA HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE AÇIĞIMM VE TARTIŞABİLECEK KAPASİTEM VARR...

La devlet yarın öbürgün bunlarla barışsa ne yapacan. Bir çoğumuz jilet atarız artık kendimize hehe

DTP ırkçı bir partidir.
Bunların amacı türk kürt çatışması çıkarmaktır.ağızlarından barış demokrasi laflarının çıkması aldatmacadır.
türk kürt çatışması çıkarmadan amaçlarına ulaşamayacaklarını çok iyi bilirler.
onun için sık sık kışkırtma yaparlar.bunun için her kılığa girerler.herkese saldırırlar.
unutmayın,güneydoğuda binlerce kürt vatandaş elde silah PKK ya karşı mücadele ediyor.
amaçları halkın bir kesiminin masum kürt vatandaşlarımıza düşman olmasını sağlamaktır.
Mehmetçik PKK yı etkisiz hale getirdi.şimdi sıra DTP adındaki bu ırkçı partiyi
sonsuza kadar seçim sandığına gömmektir.
Hitler artıkları gömülmeli.

Bigünnn seninde kellen gidicek ...

Ulan şerefsiz, ulan cahil Güneydoğuda şehit olan binlerin içinde Kürtler yok mu sanıyorsun. Ben Şırnakta askerliğimi Kürt kardeşlerimle beraber yaptım. 12 Aynı karavanadan yemek yedik, arazide canımızı birbirimize emanet ettik de aklımıza en ufak bişey gelmedi. Senin savunduğun pkk yüzünden Güneydoğuda çocuklar eğitim hakkından, sağlık hakkından mahrum kaldı. Öğretmeni, doktoru, mühendisi kurşunladınız diye. Kendi vatandaşlarınızı, ufacık masum bebeleri kurşunladınız. pkk mı savunuyor Kürt halkının haklarını. Artık 5 yaşında çocuklar kanmıyor bu yalana. Onlar bile biliyor ki bu gün Kürt denilince insanların farklı bakmasının, farklı davranmasının sebebi bu şerefsiz, bu bayraksız, vatansızlardır.

bu siyasiler olmasaydı belki de işler bu kadar sarpasarmazdı. adamları sorun çözmeleri için meclise gönderiyorsun iyice arap saçına çeviriyorlar.

Geri