Kürtler Vadisi

Kimsenin bu ülkenin vatandaşı olup da bu ülkeyi sevmeme hakkı yoktur.
Eğer bu hakkı kendinde görüyorsa gebermeye mahkumdur.

kardeş biz TÜRK'ler üzerinde oynanan senaryo ve emelleri cok güzel derlemişşin ALLAH TÜRKLERİN YARDIMCISI OLSUN!! ama şunu herkez bilsin ve aklından cıkarmasın bizim gibi TÜRK'ler oldugu sürece hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaklar!

degazor35'e
bir an Türkiyede kürt olduğunu hayal et. ve birileri sana ya Türk olacaksın yada Türk olacaksın, ırkını, dilini unutacaksın diyor. ne hissedersin. işte doğudaki insanlar devletin geçmişteki bu politikası yüzünden o bahsettiğin insanların mitinglerini dolduruyor ve umut bağlıyor.
çözüm ne sence toplu katliam mı? senin yazdıklarına göre bu sonuç çıkıyor. ve ben senin Türk olmadığını düşünüyorum çünkü genellikle Türk kökenli olmayan ve kendini bu ülkede dışlanmamak için milliyetçi takınan biri olduğunu düşünüyorum

HaKLısın..
Son ResiMdeKi çocuK doKundu Bana ..:(

8zmico.jpg

Bir diğer cepheden Kürt ırkçılığı kendisini savunacak başka dostlar da buldu. Bunlardan biri de ülkücü Aslan Bulut'tur. PKK, Aslan Bulut'la temas kurması için Sarp Kuray'ı görevlendirdi. Kuray da ona saldırı emirlerini Apo'nun vermediğini ABD'nin çatışma isteyen PKK imajı yarattığını iletmiştir. Aslan Bulut da Apo'yla dolaylı olarak röportaj yapmanın zevkiyle barış isteyen Apo imajının propagandasını yapmıştır. Kürtler Vadisinin kontrgerilla ekibinin ülkücülerle bağlantısı da böylece aslan Bulut üzerinden kurulmuştur.

Dostum bu yaziyi hazirlayanlar boluculuk propagandasi yapiyor..

Arslan Bulut propaganda yapmamistir...

yazisinin icerigi aciktir ama ulkucu camiyaya tas atmak adina bu derlemede captirildigi ortadadir

Hem Kürt hem Türk olduğunu belirten Ali Kemal Özcan şöyle diyor:. “Son terör olaylarını Abdullah Öcalan başlatmadı. Öcalan, ‘’ABD çatışan PKK istiyor, barışan PKK istemiyor. ABD bizimle oynuyor’’ diyor. Öcalan, Barzani devleti için de ‘’Küçük İsrail’’ diyor…
Önceki akşam Cevizkabuğu programına telefonla katılan Prof. Dr. Mahir Kaynak, ABD’nin Türkiye’yi yeniden PKK ile çatışma ortamına sürüklemek istediğini söyledi.
Kaynak, 16 Temmuz 2005 tarihinde Star’da yayınlanan “Tuzağa düşmeyelim” başlıklı yazısında şöyle diyor: “Şu anda ülkemizde izlenen şiddet politikasının amacını anlamamış görünüyoruz. Terör sivil halkı hedef alır ve hayatını kaybedenlerin hiçbiri eylemi gerçekleştirenlerin hasmı veya hedefi değildir. Son zamanlarda ülkemizde gerçekleştirilen olayların çok iyi planlanmış, muhtemelen mahalli güçlerin hesaplarını ve boyutunu aşan eylemler olduğunu düşünüyorum..
Olayların hiçbirinin failinin tespit edilmemesine rağmen PKK’nın itham edilmesi, bize rahatlık sağlıyor ve adeta ‘’Biz bunların terörist olduğunu söylemiştik, bakın gene aynı şeyleri yapıyorlar’’ diyoruz. Kendini ayağından vurmak budur.”.
Şimdi sıkı durun! Abdullah Öcalan hakkında araştırmaları olan ve İngiltere’de yaşayan Dr. Ali Kemal Özcan ve Sarp Kuray, avukat Doğan Yıldırım aracılığı ile benden randevu istedi. Davet ettim, geldiler, görüştük. Belki de Abdullah Öcalan ile dolaylı röportaj yapmış oldum!. Hem Kürt hem Türk olduğunu belirten Ali Kemal Özcan şöyle diyor:. “Son terör olaylarını Abdullah Öcalan başlatmadı. Öcalan, ‘ABD çatışan PKK istiyor, barışan PKK istemiyor. ABD bizimle oynuyor’ diyor. Hatta ‘’ABD, PKK’yı Türkiye’ye karşı kullanacak’’ diyor.
Ancak, Öcalan’ın avukatları, bu sözleri kamuoyuna yansıtmıyor. Öcalan, Barzani devleti için ‘’Küçük İsrail’’ diyor, bunu da yansıtmıyorlar. Öcalan’ın bu politikası yüzünden ABD ve Avrupa Birliği, karşısına Leyla Zana ve öldürülen Hikmet Fidan gibi isimleri çıkarttı. ABD, Kürt kartını tamamen kendi eline almak için, PKK’nın Öcalan kontrolünde olmayan Nizamettin Taş grubunu kullanıyor! Samimi bir Türk Milliyetçisi olduğunuzu bildiğimiz için, Türkiye’nin aleyhine olan bu durumu kamuoyuna duyuracağınızı tahmin ederek size geldik.”.
İlk bakışta “Bu sözler, Öcalan’ı masum göstermek için söylenmiştir” denilebilir ama eski Özel Harekat Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin de son dönemde terör olaylarının yeniden artış gösterdiğini, olayların ABD tarafından desteklendiğini söylüyor! Şahin, “PKK, son dönemde çok miktarda patlayıcı madde kullanmaya başladı. Bu maddelerin ABD tarafından verildiğini tahmin ediyorum. Irak ordusundan ele geçirilen patlayıcılar, ABD’nin izni olmadan PKK tarafından nasıl kullanılabilir?’’ diyor..
Demek ki, Öcalan’ın inisiyatifi dışına çıkan PKK’lı bir grup ABD’den talimat alarak, Türkiye’de eylem yapıyor! Cevizoğlu’na da durumu telefonla anlattım.. “Bana ‘’ulusalcı aydınlara suikast yapılarak ortalık karıştırılmak istenebilir’’ bilgisini veren kişi de benzer tespitlerde bulunmuştu” dedi.. Genelkurmay, bu durumu doğru değerlendirirse, saldırıları durdurmak mümkündür. Çünkü, saldırıları yapan militanlar, talimatı Öcalan’dan aldıklarını zannetmektedir!. Öcalan ise Türkiye’nin elindedir!

degazor35'e
bir an Türkiyede kürt olduğunu hayal et. ve birileri sana ya Türk olacaksın yada Türk olacaksın, ırkını, dilini unutacaksın diyor. ne hissedersin. işte doğudaki insanlar devletin geçmişteki bu politikası yüzünden o bahsettiğin insanların mitinglerini dolduruyor ve umut bağlıyor.
çözüm ne sence toplu katliam mı? senin yazdıklarına göre bu sonuç çıkıyor. ve ben senin Türk olmadığını düşünüyorum çünkü genellikle Türk kökenli olmayan ve kendini bu ülkede dışlanmamak için milliyetçi takınan biri olduğunu düşünüyorum

Öncelikle kürtçe diye bir dil yoktur arkadaş bunu kafana iyice yerleştir.Ordaki kelimelerin 10 da 7 si farsçadan gelmektedir.İkinci olarak kürt diye bir ırk ilk defa duydum,seni tebrik ederim.Devletin politikası demişsin bu senin yaptığın Devlet düşmanlığından başka birşey değildir.Ben Karadenizli olduğum için söyleyeyim Karadenizden 2 tane boşbakan çıkmasına rağmen çok mu yatırım yapıldı???İnsanın kanında olması gerekir.
Bana göre çözüm bolu dağını kapatıp en başa köpek başı apoyu koyup arkasından gidenlerden zaten hayır gelmez.Arkadan verceksin doğalgazı.
Bunun adı toplu katliam değil hain temizliğidir.Hain olmayan kişi aponun arkasından gitmez o kişide benim ''kardeş''imdir zaten.
Bak bende böyle düşünüyorum bana da mı Türk değil diyeceksin gel istersen soy araştırması da yapalım kabulumdur.
Yanlış düşünüyorsun çok yanlış!!!

Geri