kürt sorunu yok diyenlere.türk bayrağı yerlerde

cmtsysn

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
daha dün akşam dtp yanlısı kürt gençler türk bayrağını indirip paramparca ettiler. ben daha önce kürt sorunu hakkında bir konu actım.herkes bana kürt sorunu yoktur dedi. alın size boru gibi sorun.
eğer bu işi yapanlar halkın içindeki insanlar deilde provatör ise neden yakalanmıyolar. bebek katili aponun bayrağını acınca neden bu insanlar hemen oracıkta gözaltına alınmıyo.koca Türkiye şu provakatörleri yakalayamıyosa ne beklenir daha bu devletten diye merak ediyorm.

Ben gözaltına alınmasını bile düşünmüyorum . neden hemen üstlerine ateş açılmıyor? İlla ki ellerinde silahla askerimizi mi vurmaları gerekiyor. Adamlar istedikleri yerde soysuz köpeğin adını ağzına alıp yüceltmeye çalışıyorlar.

bu ülkede kürt sorunu vardır.kürt ler T.C ye hep sorun oldu,yük oldu,sırtımıza kambur oldu.

daha dün akşam dtp yanlısı kürt gençler türk bayrağını indirip paramparca ettiler. ben daha önce kürt sorunu hakkında bir konu actım.herkes bana kürt sorunu yoktur dedi. alın size boru gibi sorun.
eğer bu işi yapanlar halkın içindeki insanlar deilde provatör ise neden yakalanmıyolar. bebek katili aponun bayrağını acınca neden bu insanlar hemen oracıkta gözaltına alınmıyo.koca Türkiye şu provakatörleri yakalayamıyosa ne beklenir daha bu devletten diye merak ediyorm.

arkadaşım haber oku biraz o hayınler tutuklandı

Ben gözaltına alınmasını bile düşünmüyorum . neden hemen üstlerine ateş açılmıyor? İlla ki ellerinde silahla askerimizi mi vurmaları gerekiyor. Adamlar istedikleri yerde soysuz köpeğin adını ağzına alıp yüceltmeye çalışıyorlar.

sen onların yaptığını yapsan teröristten ne farkın kalır ?

Ya hala sorun var diyorsun.Birader sorun yok.Bu inasnların aklında sadece hayali Kürdistan varya .Kavra artık şunu birader:goz:

bu kişilerin kürdistan hayali kurması bile türkiye acısından bir sorundur.ama aşılamaz deildir.

sen onların yaptığını yapsan teröristten ne farkın kalır ?

bak ben trabzonda oturuyorm. burda birisi apo bayrağı acsında o zaman sen gör .onları canlı canlı ateşe bile atarım.vatanın itibarına leke düşürmemek için terörist desinler.varsın terörist desinler.ferman padişahınsa dağlar bizimdir.

kürt sorunu yok dienler saçmalıolar bence.kürt sorunu her geçen gün daha da büyüyor.bi kaç seneye kadar bunlar başımıza daha da büyük sorunlar aççak.gerekli müdahale yapılmazsa(şimdiki müdahale yetersiz ki hala azıtabiliolar) bi iki seneye ülke çok fena karışacak.yılanın başını küçükken ezmek lazım derim.zaten yıllardan beri kürt sorunu yoktur die örtpas eden yöneticiler tarafından biz bu hale geldik ya.düşünebilio musunuz apo yakalandıktan sonra bu sene bizim ırak'a operasyon düzenleyeceimiz karar çıkana kadar terör zirvesi yapılmamş.peki bu geçen arada adamlar ne yaptı yaralarını sardı daha da güçlendi!!!
eğer şimdiden SERT tepkiler vermezsek ileride çok daha kötü olacak!tekrar ediorum yılanın başını küçükken ezmek lazım!!!

COk guzeL bı konuya degınmıssın kardesım...Kurt sorunu deıl Pkk sorunudr ıste o.Cunkı tum PKK lılar kurt tur...

Kürt sorunu yoktur. Sorunlular var. Sorun eğitimsizlikte doğuya yapılmayan götürülmeyen yatırım ve hizmetlerdedir.Sorun işsiz ve aşsız insanların rahatlarının batıya göre geri kalmasında kaynaklanır. Buda ırk üzerinden kürt ideolojisiyle Türkiyeyi bölmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmektedir.

Kürt sorunu yoktur. Sorunlular var. Sorun eğitimsizlikte doğuya yapılmayan götürülmeyen yatırım ve hizmetlerdedir.Sorun işsiz ve aşsız insanların rahatlarının batıya göre geri kalmasında kaynaklanır. Buda ırk üzerinden kürt ideolojisiyle Türkiyeyi bölmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmektedir.

arkadaşım babam 81de askerliğini diyarbakırda yaptı.babamın anlattığı şu o zamanlar köylerde bile diyarbakırda lise var.bn izmirde yaşıorm ve şu anda bizim köyde ilkokul 3. sınıfa kadar okutuluor.3. sınıftan sonrası taşımalı eğitim kasabaya götürülüo.dediğim köy aliağanın bir köyü yani sanayide baya gelişmiş bi şehir.bilmem bazı şeyleri açıklığa kavuşturabildim mi?hem sana bişi diyim dewletin oraya götürdüğü hizmetleri beğenmediler şerefsizler zamanında ne kadar öğretmen bayrağa asıldı!yine bunlara rağmen ülke olarak bişeyler yapılmaya çalısılıor maliyetler ne kadar yüksek olursa olsn fabrikalar kuruluor.ama sonucun deişçeini sanmıorm

arkadaşım babam 81de askerliğini diyarbakırda yaptı.babamın anlattığı şu o zamanlar köylerde bile diyarbakırda lise var.bn izmirde yaşıorm ve şu anda bizim köyde ilkokul 3. sınıfa kadar okutuluor.3. sınıftan sonrası taşımalı eğitim kasabaya götürülüo.dediğim köy aliağanın bir köyü yani sanayide baya gelişmiş bi şehir.bilmem bazı şeyleri açıklığa kavuşturabildim mi?hem sana bişi diyim dewletin oraya götürdüğü hizmetleri beğenmediler şerefsizler zamanında ne kadar öğretmen bayrağa asıldı!yine bunlara rağmen ülke olarak bişeyler yapılmaya çalısılıor maliyetler ne kadar yüksek olursa olsn fabrikalar kuruluor.ama sonucun deişçeini sanmıorm

sorun yok diyenlere kapak olsun.

sorun yok diyenlerden biri de benim ki hala bunu sonuna dek savunurum.
dünkü sorun kürt sorunu değil HAİNLİĞİN ta kendisidir.

yakalamak bi kenara,anında taramaları lazımdı o kürtleri

bakın arkadasım dogma buyume turkıyelıyım ama sunu soyleyeyım kurt sorunu yok ermenı sorunu var oda sorun degıldır cıkarcı menfaatcı 1 kac onun bunun cocugunun cıkardıgı bır zırva

Heh böle tartisin :]
1 konudan 3 kisi ban oldumu şimdi?

tartışmaya çok açık bir konu ama gerek yok bence herkes neyin ne olduğunu biliyo

türkiyede kürt problemi yok terör problemi vardır gelin iç anadolunu köylerine doğudaki köylerden daha perişan halde burdaki insanlardamı dağa çıksınlar askere polise silah sıksınlar .bırakın demegoji yapmayı kürtlerin en rahat insan olarak yaşadığı ülke türkiye ama türklerin kaderinde var hangi milleti kardeş bildiyse sırtından hançerlendi akıllı olun oyuna gelmeyin olan size olur

Geri