Kürt kanı diyor, TÜRK Milleti diyemiyor!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Kılıçdaroğlu’na hayır cephesinde olduğu için omuz veriyoruz lakin bırakın beni, çok keskin CHP’ilerin bile zihnini bulandırmaya devam ediyor!

Başbakan Erdoğan önceki akşam Kanaltürk TV’de şöyle bir söz ediyor:
“Bayrağımızın alında Türk’ün kanı da var, Kürt’ün kanı da var, Laz’ın kanı da var, Çerkez’in kanı da var, Boşnak’ın kanı da var, Arnavut’un kanı da var.”
Başbakan’ın bu beyanını Çinli, Japonyalı, Avustralyalı ya da Arjantinli bir akademisyen duysa muhtemelen şu sonuca varacaktır:
-Türklerin bayrağı ya da bağımsızlığı için pek çok ulus kan akıttı ve Türklere devlet kurdurdu.
Evet Tayyip Erdoğan sanki bin yıldır ortak idealler uğruna devletler kurup ölüme beraber koşan bir ulusu değil de Birleşmiş Milletler’i tasvir ediyor!
Şu tabloya bakar mısınız, bin yıldır adı Türk olan bir ulusa Başbakanlık yapıyor ama o hâlâ ona Türk Milleti demiyor!
Söylediklerinin bırakın insafla, sosyoloji bilimi ve tarihle de uyumu yok!
Erdoğan hem ümmetçi alışkanlıklarının tezahürlerini sergiliyor hem de kafasında var olan yeni idari planlamaya yani federatif yapıya kamuoyunu alıştırarak hazırlıyor.
Türklüğü ısrarla 36 etnik yapıdan biri olarak sunması, bu bakışını teyit ediyor!
Öyle olmasaydı, Türklük ya da Türk Milleti gibi bütün 73 milyonu kapsayan çatı veya üst kimliği neredeyse her konuşmasında alt kimlik olarak sunmazdı.
Osmanlı’yı ihya ile Sultan ya da Başkanlık düşlerini gören Tayyip Bey’in bu özlemlerinden ötürü böyle davranmasını anlarım da, Türk milliyetçiliğinin sembolü olmuş Muhsin Yazıcıoğlu’nun devamıyız diyenlerin bu çizgiye girmesini ve Erdoğan’ın ardına takılmasını hiç mi hiç anlayamıyorum.
Sadece Başbakan’ın bu bakışı bile on tane 12 Eylül’den hesap sormayla takas edilebilecekken (ki hesap sorma asla yok) bunun görmezden gelinmesi AKP ile BBP arasında var olan esrarengiz ilişkiyi kanıtlayan net bir belge değil midir?
Bunları hatırlatıp sorguladığım için BBP’li üst yönetim bize kızıyor ama BBP tabanından emin olunuz müthiş destekler alıyor ve parti yönetiminin AKP ile özdeşleşmesine duydukları öfkeye şahit oluyorum.
Tekrar ediyorum sadece bu boyut yani Başbakan’ın Türk milleti dememesi ve milletimizi etnik bir aşure gibi sunması bile bu referandumda hayır demeye bin kere yeter de artar bile!
Teşbihte hata olur mu bilmem ama referandumda AKP’nin peşine takılmak, bir hahamın ya da papazın ardına takılıp cennete gidilebileceğini düşünmek gibi bir şeydir.
Bakın bugün Başbakan Diyarbakır’da olacak, dikkat edin bir kere olsun hepimiz Türk milletinin unsurlarıyız diyebilecek mi?
Referandumda oylanacak olan maddelere şayet evet denilirse son bağımsız kale yargı da topyekun düşecek ve devletin tamamı AKP tarafından fethedilecektir.
Kendisini Türk Milleti’nin parçası gören herkesin bu referandumda tarihsel bir sorumluluğu vardır.

Kafam karıştı…
Kılıçdaroğlu Pamuk’u niçin aradı?
Kemal Kılıçdaroğlu kafa karıştırmaya devam ediyor.
Kemal Bey referandumda evet diyeceğini açıklayan Orhan Pamuk’u aramış.
Hürriyet’ten Şükrü Küçükşahin’in, “Ne konuştunuz” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Şunları konuştuk” diyememiş ve “Konuşma aramızda” karşılığı vermiş…
Dedim ya tam bir kafa karışıklığı…
Yahu “Türkler 1 milyon Ermeni’yi ve onbinlerce Kürdü katletti” diyebilen bir adamla ana muhalefet lideri; partisinin genel sekreteri, genel başkan yardımcısı ve kendini destekleyen bir gazeteciden bile saklayacak şekilde ne konuşur?
Kılıçdaroğlu niçin; Orhan Pamuk’a şunları şunları söyledim, diyemez ama daha önemlisi kendisinin bu Sezen Aksu’dan Orhan Pamuk’a kadar bu ülkenin en temel kutsallarına karşıt olanlara, sövenlere düşkünlüğü nedendir?
Kemal Bey Atatürk’ün koltuğunda oturuyor ama o Atatürk’ün emanetine sövenlere habire telefonlar açıyor…
Hayır bunun adı ikna ya da imaj çalışması olamaz zira Orhan Pamuk’un görevi ya da misyonu belli, o adama Nobel’in Türkiye’ye iftiralar yapsın ve içeriden bir cephe açsın diye verildiği ortada. Dolayısı ile böyle birini Atatürk’ün mirasçısı olan bir parti lideri özel olarak arayıp konuşmaz.
Kılıçdaroğlu’na hayır cephesinde olduğu için omuz veriyoruz lakin bırakın beni, çok keskin CHP’ilerin bile zihnini bulandırmaya devam ediyor!
Hep AKP’nin gizli bir gündemi veya ajandası var diyoruz ya, böyle devam ederse emin olun Kılıçdaroğlu için de aynı şey söylenmeye başlanacak!
Sahi Kemal Bey şehit aileleriyle neden fotoğraf vermez, gazileri niçin ziyaret etmez?
Tekrar ediyorum, Atatürk’ün partisinde salyangoz sattırmazlar adama, kendine gel Kemal Bey!

Kürt kanı diyor, Türk Milleti diyemiyor! - İlk Kurşun Gazetesi

safsatalara inanmayın o onu demiş bu bunu demiş aklın yolu bellidir çağdaş bir Türkiye için elimizden geleni yapmamız gerekiyor.

diğer etnik gruplarda tepki uyandıracak ve onların kültürel, insani haklarını kısıtlayacak bir milliyetçilik anlayışı ancak, bugün olduğu gibi, bölücü unsurların elini güçlendiren, karşı milliyetçilik akımını körükleyen bir siyasi anlayıştan öteye geçemez. bütün grupların eşit katkısıyla oluşturulmuş ve herkesin sahip çıkabileceği bir üst kimlik daha birleştirici ve hakça olur.

ancak bunu sağlayacak kimseler, etnik farklılıkları ön plana çıkararak bundan kendisine fayda sağlamayı hedefleyen kimseler olduğunda ortaya üniter yapıyı zedeleyeci sonuçlar çıkabilir. bu nedenle bu işi yapması gerekenler bundan önceki hükümetlerdi; sistemle, üniter yapıyla sorunu olmayanlar. onlar bu işleri beceremedikleri için bugün bu sorunlar dini ve etnisiteyi geçim kaynağı haline getirenlerin elinde oyuncak oldu.

Daha neler neler diyor,

aposunu çok seven ahmet ini özlüyor

şivanını özlüyor,

bu memleket için şehit olmuş bir tane MEHMETçik ismi geçmiyor :)

sonrada bu siyasi seçim değil,referandum diyor :)

adamlara babandan 3 dönümde toprak verip devlet kurduraydın

başınada maliyeci unakıtanı atayıp
sömürür dururdunuz :)

Bence Bu Gibi İnsanLarın Dağdaki BöLücüLerden Bir Farkı Yok.
Ben Kürt, Laz veya Arnavut OLsam Bu Yazıdan ALınırdım.
Benimde Dedem Orada Şehit OLmuş Ninem Oraya Cephane Taşımız Ama Başbakanın Bunu DiLLendirmesinden TürkLer Rahatsız OLuyor Sonucuna Varırım.
KatıLdığı Programda Adam 2 Saat Konuştu Siz "..." Seçip Laf CambazLığı Yapıyorsunuz.

“Bayrağımızın alında Türk’ün kanı da var, Kürt’ün kanı da var, Laz’ın kanı da var, Çerkez’in kanı da var, Boşnak’ın kanı da var, Arnavut’un kanı da var.”

MiLLiyetçiLikten IrkçıLığa Terfi EdenLer Bana Kızacak Ama Bu GüzeL Sözün ALtına İmzamı Atıyorum.

bu ülkede birlik beraberlik size niye bu kadar koyuyor anlamıyorum. siz bölücülerin hoşuna gitsede gitmese de bu ülkede yukarıda ismi zikredilen ve daha nice ırklar var. siz bunun varlığını ısrarla inkar ederseniz bu insanlar varlıklarını ispatlamak için başka yollara başvuracaklardır(30 yıldır yaşananlardan anlaşılacağı gibi). birine ısrarla sen yoksun dersen adam varlığını gözüne soka soka ispatlar. alt kimlik üst kimlik meselesine gelince, türkün kürde yada lazın çerkeze bir üstünlüğü söz konusu bile olamaz. TÜRKİYE CUMHURİYETİ topraklarında yaşıyorsak hepimiz ülkemizin birlik, beraberlik ve çıkarlarını kollamalıyız. türk ırkından olup vatanına ihanet eden yok mu? ben onlarca tane tanıyorum. diyeceğim şu ki etnik milliyetçilik faşistliktir ve inanın bu olayların buraya gelmesinde bunun payı çoktur. lütfen ateşe körüle gitmeyelim.

Hayır deyin GeNEL AFF'IN YOLU AÇILSIN!
KEmal Kılıçdaroğlu

İŞTE TAYYİP ERDOĞAN
Tek bayrak ve
Türk Milleti diyemedi!

Gördünüz işte yine bir kez olsun Türk Milleti demedi. Tersine Türklüğü yine alt kimlik olarak yani 36 ayrı etnik guruptan biri diye söz etti. Kimden söz ettiğimi anlamışsınızdır. Tayyip Erdoğan bildiğiniz gibi hep aynı.. Türklüğe karşı bir alerjisi mi var anlamış değilim! Türkiye’nin Başbakanı ama Türk milleti demiyor.. Dahası Diyarbakır’a Kürt bayrağı asacağım diyen Osman Baydemir’e de cevap vermiyor ve tek bayrak vurgusunu yapmıyor. Bunun yerine rol kesip Ahmet Kaya istismarını yapıyor ve Ahmet Arif’den mısralar döktürüyor. Önceki gün yazmıştım, Türk Milleti desin, PKK ve Öcalan’ı lanetlesin, oyum evet diye ama gördünüz ne PKK’ya ne Öcalan’a lanet var ve bu adam Türkiye’nin Başbakanı… İmdaaaaat!

Kaynak

ne kadar ucuz bir yazı,türk kanı deyince türk milettinden bahsettiğini anlamıyor sanki.Laf olsun torba dolsun

bu bayrağı oluşturan kan yüce türk kanıdır.

kürt kanı değildir, kürt kanı olan hiçbir bayrak yoktur.

tayip zaten mitinglerdede türk milleti demiyor, milletim diyor.

millet kendini tatmin etmek icin neler buluyor, çok komik :), ne kadar boş bir konu:)

Başbakan Erdoğan önceki akşam Kanaltürk TV’de şöyle bir söz ediyor:
Başbakan’ın bu beyanını Çinli, Japonyalı, Avustralyalı ya da Arjantinli bir akademisyen duysa muhtemelen şu sonuca varacaktır:
-Türklerin bayrağı ya da bağımsızlığı için pek çok ulus kan akıttı ve Türklere devlet kurdurdu.
Evet Tayyip Erdoğan sanki bin yıldır ortak idealler uğruna devletler kurup ölüme beraber koşan bir ulusu değil de Birleşmiş Milletler’i tasvir ediyor!
Şu tabloya bakar mısınız, bin yıldır adı Türk olan bir ulusa Başbakanlık yapıyor ama o hâlâ ona Türk Milleti demiyor!
Söylediklerinin bırakın insafla, sosyoloji bilimi ve tarihle de uyumu yok!
Erdoğan hem ümmetçi alışkanlıklarının tezahürlerini sergiliyor hem de kafasında var olan yeni idari planlamaya yani federatif yapıya kamuoyunu alıştırarak hazırlıyor.
Türklüğü ısrarla 36 etnik yapıdan biri olarak sunması, bu bakışını teyit ediyor!
Öyle olmasaydı, Türklük ya da Türk Milleti gibi bütün 73 milyonu kapsayan çatı veya üst kimliği neredeyse her konuşmasında alt kimlik olarak sunmazdı.
Osmanlı’yı ihya ile Sultan ya da Başkanlık düşlerini gören Tayyip Bey’in bu özlemlerinden ötürü böyle davranmasını anlarım da, Türk milliyetçiliğinin sembolü olmuş Muhsin Yazıcıoğlu’nun devamıyız diyenlerin bu çizgiye girmesini ve Erdoğan’ın ardına takılmasını hiç mi hiç anlayamıyorum.
Sadece Başbakan’ın bu bakışı bile on tane 12 Eylül’den hesap sormayla takas edilebilecekken (ki hesap sorma asla yok) bunun görmezden gelinmesi AKP ile BBP arasında var olan esrarengiz ilişkiyi kanıtlayan net bir belge değil midir?
Bunları hatırlatıp sorguladığım için BBP’li üst yönetim bize kızıyor ama BBP tabanından emin olunuz müthiş destekler alıyor ve parti yönetiminin AKP ile özdeşleşmesine duydukları öfkeye şahit oluyorum.
Tekrar ediyorum sadece bu boyut yani Başbakan’ın Türk milleti dememesi ve milletimizi etnik bir aşure gibi sunması bile bu referandumda hayır demeye bin kere yeter de artar bile!
Teşbihte hata olur mu bilmem ama referandumda AKP’nin peşine takılmak, bir hahamın ya da papazın ardına takılıp cennete gidilebileceğini düşünmek gibi bir şeydir.
Bakın bugün Başbakan Diyarbakır’da olacak, dikkat edin bir kere olsun hepimiz Türk milletinin unsurlarıyız diyebilecek mi?
Referandumda oylanacak olan maddelere şayet evet denilirse son bağımsız kale yargı da topyekun düşecek ve devletin tamamı AKP tarafından fethedilecektir.
Kendisini Türk Milleti’nin parçası gören herkesin bu referandumda tarihsel bir sorumluluğu vardır.

Kafam karıştı…
Kılıçdaroğlu Pamuk’u niçin aradı?
Kemal Kılıçdaroğlu kafa karıştırmaya devam ediyor.
Kemal Bey referandumda evet diyeceğini açıklayan Orhan Pamuk’u aramış.
Hürriyet’ten Şükrü Küçükşahin’in, “Ne konuştunuz” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Şunları konuştuk” diyememiş ve “Konuşma aramızda” karşılığı vermiş…
Dedim ya tam bir kafa karışıklığı…
Yahu “Türkler 1 milyon Ermeni’yi ve onbinlerce Kürdü katletti” diyebilen bir adamla ana muhalefet lideri; partisinin genel sekreteri, genel başkan yardımcısı ve kendini destekleyen bir gazeteciden bile saklayacak şekilde ne konuşur?
Kılıçdaroğlu niçin; Orhan Pamuk’a şunları şunları söyledim, diyemez ama daha önemlisi kendisinin bu Sezen Aksu’dan Orhan Pamuk’a kadar bu ülkenin en temel kutsallarına karşıt olanlara, sövenlere düşkünlüğü nedendir?
Kemal Bey Atatürk’ün koltuğunda oturuyor ama o Atatürk’ün emanetine sövenlere habire telefonlar açıyor…
Hayır bunun adı ikna ya da imaj çalışması olamaz zira Orhan Pamuk’un görevi ya da misyonu belli, o adama Nobel’in Türkiye’ye iftiralar yapsın ve içeriden bir cephe açsın diye verildiği ortada. Dolayısı ile böyle birini Atatürk’ün mirasçısı olan bir parti lideri özel olarak arayıp konuşmaz.
Hep AKP’nin gizli bir gündemi veya ajandası var diyoruz ya, böyle devam ederse emin olun Kılıçdaroğlu için de aynı şey söylenmeye başlanacak!
Sahi Kemal Bey şehit aileleriyle neden fotoğraf vermez, gazileri niçin ziyaret etmez?
Tekrar ediyorum, Atatürk’ün partisinde salyangoz sattırmazlar adama, kendine gel Kemal Bey!

Kürt kanı diyor, Türk Milleti diyemiyor! - İlk Kurşun Gazetesi

Yalanmı söylüyor ... Bu ülkede nin topraklarında lazın da kanı var kürdün de kanı var türk ünde kanı var çerkezinin de kanı var ... Sen nerden biliyorsun ki sadece türkler yaşamış bu topraklarda ? Osmanlı çok uluslu bir devlet deilmiydi ...
Sizin yaptığınız düpe düz ırkçılıktan başka bişi deildir ... Kendi kanının bile türk kanı olduğuna kanıt getiremezken ..
Safsatalıkta laf salatalığında üstünüze yok biliyormusunuz ...
Herşeyi en iyi şekildede biliyorsunuz ...
Tayyip in bu ülkeye yanlış yapacak en son adam olduğunuda biliyorsunuz ...
Katır inadınız , aydınsınız ya liberalsiniz ya yatışınız siyset kalkışınız siyaset ...
Hayatınız yalan ... Ama şöyle de bir gerçek var ki her hayırda bir şer her şer de bir hayır vardır ... Bu tip hadiseler ve sizin gibiler olmasaydı bu müslüman vatan evlatlarının uyanacağı yoktu .. Serçeye uçmayı öğreten atamaca hesabı

ßurak ӡ5;5138399' Alıntı:
bu bayrağı oluşturan kan yüce türk kanıdır.

kürt kanı değildir, kürt kanı olan hiçbir bayrak yoktur.

tayip zaten mitinglerdede türk milleti demiyor, milletim diyor.

Zaman olarak eski olabilir fakat bu bayrak bizim vatanımızın bayrağıdır. Çanakkale'de , Doğu Anadolu'da Kafkas Cephesinde , Kurtuluş Savaşında , Büyük Taarruzda , İnönü Zaferlerinde ve aklıma gelmeyen bütün savaşlarda milleti için bu topraklar için canını feda eden kişilerin kanları da var bu bayrakta. Türk'ü , Çerkezi Lazı Kürdü de savaşı sırt sırta savaşıp şehit oldular.

Fakat ABD'nin köpekliğini yapan dağda yiyecek bulamayıp bok yiyen itlerin tırnaklarının zerresi kadar bu vatana ve millete hayırları yoktur. Bu bayraktaki kanlarda boğulacaklar her biri teker teker...

Yalanmı söylüyor ... Bu ülkede nin topraklarında lazın da kanı var kürdün de kanı var türk ünde kanı var çerkezinin de kanı var ... Sen nerden biliyorsun ki sadece türkler yaşamış bu topraklarda ? Osmanlı çok uluslu bir devlet deilmiydi ...
Sizin yaptığınız düpe düz ırkçılıktan başka bişi deildir ... Kendi kanının bile türk kanı olduğuna kanıt getiremezken ..
Safsatalıkta laf salatalığında üstünüze yok biliyormusunuz ...
Herşeyi en iyi şekildede biliyorsunuz ...
Tayyip in bu ülkeye yanlış yapacak en son adam olduğunuda biliyorsunuz ...
Katır inadınız , aydınsınız ya liberalsiniz ya yatışınız siyset kalkışınız siyaset ...
Hayatınız yalan ... Ama şöyle de bir gerçek var ki her hayırda bir şer her şer de bir hayır vardır ... Bu tip hadiseler ve sizin gibiler olmasaydı bu müslüman vatan evlatlarının uyanacağı yoktu .. Serçeye uçmayı öğreten atamaca hesabı

Yav git tarih oku önce osmanlıda kaç tane rum laz gürcü kürt askeri vardı.. Söyliyim hiç...
varsada küçükken devşirilmiş olanlar yani Türküm diyebilenler.. Ne kadar ilginç değil mi Osmanlı yıkıldı ama politikamız hala Ne Mutlu Türküm Diyene! yani bizi ayakta tutan bu... Türk kimliğiyle yaşamak... Cemaatte istişarede öğretilen 3-5 yalan tarihle burda ahkam kesemezsiniz.. En son kurtuluş savaşında lazlar ile çerkezlerin yardımı olmasa belki kazanamazdık. Bakıyoruz ki adamlar hallerinden bu ülkede Türk kimliğinde yaşamaktan memnunlar. Kim memnun değil savaşmayan hatta isyanlarla Türkiyeyi zor durumda bırakan ve bizim hala kardeşimiz diye bahsettiğimiz kürtler... Asıl onları 36 kimliğe ayıran siz ırkçılık yapıyorsunuz.. Alt kimlik üst kimlik diye ayıran siz ırkçılık yapıyorsunuz..
Müslüman vatan evlatlarıymış.. Adam hayalindeki ülkeyi yaratmış bile.. vatan toprağına israile satarlar sesiniz çıkmaz.. Adam patrikhanesini açar sesiniz çıkmaz.. Hırant ölür hepsi ermeni olurlar sesiniz çıkmaz.. Yahudiden madalya alır sesiniz çıkmaz. Amerika israil tayyip üçü bir olur Bopu kurarlar sesiniz çıkmaz...

Ama HEPİMİZ TÜRKÜZ diyince karşı çıkıyorsunuz... Vatansız kalınca hiç bize gelmeyin bir tekmede ben atarım size.....

Bir yorumumda silinmiş neden olduğunu ya da şikayetide göremedim..İStediğiniz kadar silin tekrar yazacam...

Tayyip TÜRK değil ki zaten bunu ondan beklemek demek aslanın otçul olması gibi imkansız bişidir.. Hala uyuyanlarda dahil..

çindeki türkler için çin milleti diyemiyorsanız türkiye deki kürtler içinde türk milleti demenin bi anlamı. adamlar kendilerini ne olarak görüyolarsa odur.

Geri