Kürt Devleti Kurulsunmu Anketi

kürt devleti ALMANYA da mı kurulacakmış??? .. o zaman kurulsun tabiki..
eğer bizi kastediyorlarsa halt etmişler .. bağımsız bir devlet bağımsız bir devletin iç işlerine karışmaya hakkı yok

kardesim sonuna kadar katılıyorum

Umfrage
Sollten die Kurden einen eigenen Staat bekommen?
Ja
Nein
abstimmen
Ergebnis
16%
Ja
84%
Nein
22552 abgegebene Stimmen

son durum bu iyice ezdik ankette ja'cıları

Bir Kürt olarak söylüyorum,kurulmasın,saçmalık.Şahsen benim ülkem zaten var T.C.,hepimizin ortak sorunları var,asıl o sorunlarımız halledelsin.Ülke mülke istemiyorum...İsteyen siktirsin gitsin.....

demek çabuk yayıLdı =)
son durum evet %11 hayır %89
çorbada bizim de tuzumuz oLsun

11 ja
89 nein var şu anda

arkadaşlar ankete siz de katılın görsün şu almanlar e*elerininkini

%11 Evet
%89 Hayir

Son durum bu sekil...

Anketi yapanda Almanya'nin en ciddi politik gazetelerinden die Welt :thumbdown:

Duyarli olan herkes bu ankete katilmali diye düsünüyorum...

ĦεĽŁψαĿҚэя;4702307' Alıntı:
kürt ve pkklılar (aynı şeyler bence) oylamıştır evetleri ondan %60 lara ulaşmıştır.

almanlar neyin oylamasını yapıyoki mal herifler sanki kendi ülkelerinde kurulcaklar. Ha evet derlerse kursunlar orda devletlerini kürdolar almanyanın içinde sorun yok. Benden(devletimden) uzak dursun mallar bana yeter

kardesim agzina eline klavyene saglik okuyunca ben mi yazdim lan böle bise noluyo dedim :durdurun sanki kendi elimden beynimden cikmis gibi hisettim

МiқαDo;4705452' Alıntı:
şerefsiz köpek sürüleri bunLar !!

" Türk ün Türk den başka dostu yoktur "

SONUNA KADAR KATILIYORUM KARDEŞ

iti ürür kervan yürür derler onlar istedikleri kadar oylama yapsınlar biz istemedikçe bu toprakların bir karışını dahi kimse alamaz....tayyip efendinin sattığı yerleride kurumlarıda alacağız bi gün

turkiyede 2. birulke olmucak turkiyeyi bolemicekler izin vermicez biz ulkucu gecnler. serefsizler avcunu ylasin

%10 evet %90 hayır olmuş
hevesleri daha kursaklarında kalmamış galiba anket hala duruyor

Buna onlar mı karar verecek Ja ymışbide - O zman Almanyayı tarayalım mı anketi kuralım bizde yada adam olsunlarmı anketi . Bizim topraklarımızın kararını o bebelermi vercek ? Adam olsunlar kendilerini bişi sanmasınlar , kürlerimi biz naaa veririz ..

kafanizi takdiginiz $eye bakin arkada$lar:001_rolleyes:,birileri habur zubur haber çikariyor sizde bo$ yere stres oluyorsunuz,nerede gorulmu$ odunlar'in devlet kurdugu,odun odundur vurursun TOkTOK diye ses yapar o kadar:durdurun

Geri