kürtçe klavye hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertogul

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben bu kürtçe klavye haberini okuduktan sonra sunu anladımki... bu forumda kürt ile pkk ı ayırt edemiyen arkadaslarımız var. bu vatan için askerlik yapmıs bu vatanı seven bir kürt olarak o konuya yorum yapan herkesi kınıyorum.cok cahilce yazılmıs yorumlar. ırkcılığın en alası o yorumlarda. hackhell benim için bitmiştir.umarım en kısa zamanda bu cahilliğinizden uzaklasırsınız......

arkadaslar ben bu kürtçe klavye haberini okuduktan sonra sunu anladımki... bu forumda kürt ile pkk ı ayırt edemiyen arkadaslarımız var. bu vatan için askerlik yapmıs bu vatanı seven bir kürt olarak o konuya yorum yapan herkesi kınıyorum.cok cahilce yazılmıs yorumlar. ırkcılığın en alası o yorumlarda. hackhell benim için bitmiştir.umarım en kısa zamanda bu cahilliğinizden uzaklasırsınız......

Bu konuda haklisin. Kurt ile Terorist ayrimi yapilamiyor hala malesef. Zihniyet degismiyor.

Yapilan yorumlari hackhell'e mal etmen ise gereksiz yorumlar hackhell'in degil zihniyetini degistirmeyen insanlarin yorumlaridir.

Faşistlerin arasında geziniyormuşuz da haberimiz yokmuş... Hûn çend kûnaxe baden jî kurd hene. Her dem jî di hebin. Ew sebabi guti zimanek kurdî çinine be ewe çi zimane ez diaxivim! Endamaxe jî ez paqijdikem. Berxudan Jîyane

Anlayamadım ama neyse.Faşist demiyelimde eğitimsizlik cahillik diyelim.Elbet hizaya gelecekler.Sonuçta bana neler neler yanlış öğretilmiş yeni öğreniyorum öğrenmeyede devam ediyorum.
Bir kaç dakika önce "iki dil bir bavul" filmini izledim çok anlamlı belgesel tadında çocuklar amma hoşuma gitti he.

Doğuda da eğitisizlik var orda daha çok var.İşte yeni yeni anca bişiler oluyor.
Hepsi benim canım yani.Bu ezan bayrak vatan için beraber çarpıştık.Ölürüm de bırakmam.Dğnyayı başıma yıksalar sevdiklerimden vazgeçmem.

Klavyeye gelince nasıl Türkçe oluyorsa Kürtçede olsun.Ama tutulurmu bilmem.Çünkü bir iki kürtçe siteye rastladım apo resimleri vardı.Orayada girlimez.Bence türkçe klavye iyidir.
Karşı değilim olsun tabi.Sanki bişi kaybedicez.Tersine sevgi muhabbet ve kardeşliğimiz pekişir ben buna inanıyorum.

ben bi kürt değilim.. ama antepliyim.. :) sonuç olarak kürdü türkten ayıramam.. buna imanım yetmez buna dilim cinsim yetmez.. türk kürt die bişey yoktur.. hepimizin kanı aynı akar.. aramızı bölenler olabillir.. yanlız bütün kürt halkına mal edilemez..

ayrıyetten o dağdaki PKK lıları kürt sanıyorsakta yanılıyoruz.. bir kısmının ermeni olduğu kaçınılmaz bir gerçek..

Hiçbir Kürdü Sevmiyorum...Hepsi Pkk Sempatizanı.

senin nereli olduğun çok bellii.. gel bi antebede türkü kürdü ayırt et.. bak bakalım ayıranın ağzını yüzünü dağıtıomuyuz dağıtmıomuyuz.. ayrımcılık yapanlar bir PKK DIR.. sen ve senin gibiler..

Bak Allah(cc) nasıl çıkartıyo işte örnek.

Sağol hardy kardeş sende hoşgeldin.
Evet arkadaşlar yukarıda gördünüz yazıyı mahalesef böyle zihniyetler var.Ama İslam kazanacağı için endişeniz olmasın çünkü islam da ırk ayrımı yoktur.Pek yakında göreceksiniz.Arkadaşın dini nedir bilmem ama diğer dinlerdede höşgörü var bildiğim kadarıyla.
Hardicim sana bişi demiyorumm yanlış anlamıyosun değilmi zihniyetine diyorum.Şahsi değil yani.

Allah kendine kul seçerken ayrım yapmışmıdır?????????

senin nereli olduğun çok bellii.. gel bi antebede türkü kürdü ayırt et.. bak bakalım ayıranın ağzını yüzünü dağıtıomuyuz dağıtmıomuyuz.. ayrımcılık yapanlar bir PKK DIR.. sen ve senin gibiler..

Kardeş hiddetlenmeye gerek yok.Kazannanlar kim sen ona bak.Bizde ayrımcılık yapanların pkk onu doğuranlarında ergenekon onunda kontgerilla onlarında babası masonlar olduğunu biliyoruz...

http://www.hackhell.com/guncel/644715-dtpnin-gerekceli-karari-yayimlandi.html#post4844892

Bu linkteki yazdığım mesajı okumanızı tavsiye ederim. 2. Mesaj benimdir.

HARDY' Alıntı:

Kardeş sen böyle dersen ben de şunu derim.

"Bütün Türkler Metehan Soyundan Gelir. Fatih Ürek dahil." Anlaman gereken şu ki genelleme yapma lütfen. Ben de Kürt değilim. Ama adaletliyim. Türk milleti İşgalci değil, fetihci yani FATİH'tir.

o konuya yorum yapmıs herkesi nasıl kınarsın ya?
hiç kimse mi senın düsüncene paralel yazmamıs?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri