Kürsüden indirildi umreye gönderiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
basortulukiz4.jpg

Adana Köprü Yardımlaşma Grup Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım ve İkram Turizm, Adana'nın Kozan ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen törende, kompozisyon yarışmasındaki ödülünü almak için çıktığı kürsüden başörtülü olduğu gerekçesiyle indirilen İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tevhide Kütük ile beraberindeki bir yakınını Umre'ye gönderecek.

basortulukiz3.jpg

Köprü Yardımlaşma Grubu Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, yaptığı açıklamada, Tevhide Kütük'e moral ve motivasyon olsun diye böyle bir karar aldıklarını belirtti.

Tevhide Kütük'ün babası Arif Kütük ise eşi ile birlikte yıllar önce Hacca gittiğini, Tevhide'nin Umreye gitmek istediğini ama gönderemediklerini söyledi.

basortulukiz5.jpg

Umre ile ödüllendirilen Tevhide Kütük de böyle bir sürprizle karşılaşmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

İkram Turizm yetkilileri, Tevhide Kütük ve yanında gideceği yakınına dört yıldızlı otelde, ulaşım, konaklama, yemek ve rehberlik hizmeti vereceklerini bildirdi.

İHA

ben bunu anlayamıorum bu laiklık olayı avrupada cıktı ama musluman kadınlar orda boyle sorunlar yasamıor bız onlardan daha fazlamı laik iz acaba..
bence bu laik ligi yanlıs yorumlamaktan kaynaklanıo bu ulkede laikligi dinsizlıge cevırmeye calısıyorlar...

Şu devire baksana acının bile SPONSORU oluyor

Gelde Düzmece olduğunu düşünme.....

Herkes bir şekilde çıkarını kullanıyor. Firma yardım kuruluşu reklamanı yaptı. Gereken kişiler bu haberle bu olayla kurumlara saldırdı lanetledi...

Heralde reklamanı yapamayan burda bir tek bende KALDIM..... Arada bende Hackhele kendi reklamamımı yapayım...

22 yaşındayım.
Bekarım.
İyi bir işim var

EVLENMEK İSTİYORUM :)

Neyse fazla geyiğe kaçtı ama... Böyle manasız Sponsorlu reklamlar felan filanda Tevhide yeyi günlük geyik konusu yapıtırıyor....

İyi mi oldu bilemem artık

Şu devire baksana acının bile SPONSORU oluyor

Gelde Düzmece olduğunu düşünme.....

Herkes bir şekilde çıkarını kullanıyor. Firma yardım kuruluşu reklamanı yaptı. Gereken kişiler bu haberle bu olayla kurumlara saldırdı lanetledi...

Heralde reklamanı yapamayan burda bir tek bende KALDIM..... Arada bende Hackhele kendi reklamamımı yapayım...

22 yaşındayım.
Bekarım.
İyi bir işim var

EVLENMEK İSTİYORUM :)

Neyse fazla geyiğe kaçtı ama... Böyle manasız Sponsorlu reklamlar felan filanda Tevhide yeyi günlük geyik konusu yapıtırıyor....

İyi mi oldu bilemem artık

Bu Kızı İlticanın ve Şeriatçı Düşünenlerin Kollarına Biz Attık Lamici Yapmanın Anlamı Yok, Biraz da Kendimizi Yargılıyalım, Bunun Böyle Olacağı Ap Açıktı.

yeter be gündeme oturdu bi haftadır başka problem yok sanki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri