Kürdistan saçmalığının videosu Google'da

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Reaction score
0
Kürdistan saçmalığı videosu Google'da!

Kürdistan diye bir ülkenin olduğu ve Türkiye'nin güneydoğusunda gösterilen video Google'da yayınlanmaya başladı

Merkezi Bürüksel'de bulunan ve yasa dışı bölücü terör örgütü PKK'nın örgütünün kontrolünde bulunan Avrupa Kürt Dernekleri Federasyonu (Kon-Kurd) tarafından hazırlanan 'Kürdistan'ın tarihi' videosu, internet arama motoru Google'de yayınlamaya başlandı. Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nin Kürdistan haritasında gösterildiği görüntülerde, Kürdistan'ın Osmanlı döneminde 2'ye, Lozan antlaşması ile 4'e bölündüğü belirtiliyor.

Kürtçe seslendirme yapılarak hazırlanan video, genelde Türkiye'den görüntülere yer verirken, Diyarbakır, Hasankeyf, Nemrut dağı ve Tunceli'den fotoğraflar ile başlıyor, daha sonra sözde Kürdistan haritası ekrana geliyor. Haritada, Doğu ve Güneydoğu ile İç Anadolu'nun bir kısmı 'Kürdistan' diye gösteriliyor.

ben sinirlenince ekrana yumruk atmam diyosanız izleyin o lanet videoyu arkadaşlar

http://video.google.com/videoplay?docid=3354724298422355333&q=kurdistan+history

bernard' Alıntı:
Videonun olduğu sayfada "uygunsuz içerik olarak işaretle" (flag as inappropriate) seçeneğini ve ardından "etnik bölücü öğeler içeriyor" u işaretleyin. yeterince kişi işaretlerse videoyu yayından kaldırttırırız. herkese yayalım lütfen..

14.01.2007
kaynak:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=12035&cat=110&dt=2007/01/14

it ürür kervan yürür...

atatürk ermenilere karsi savasin size bagimsiz bi ülke verecem demis ...
salaheddin eyyubiyle yine cok gurur duydum ...

aq salakları böyle cahillik olmaz beya sanki böyle birseyi başarabilceklerini sanıyorlar aptallar

kürdistan yakın bir zamanda kurulcak. herseyleri hazır paraları bayrakları anayasaları. sadece tanınmayı bekliyorlar ki abd zaten tanicak we diğerleri de. hepsinin dayanağı wilson ilkeleri. çok üzücü ama durum bu.

rüyalarını dile getirmişler hepsi bu.

yani bu adamlar (adam demeye dilim varmıyor da neyse) kendi başlarına bir ülke yönetecek güçte karakterde oldukalarını mı sanıyorlar? öyle bir yer hadi yapmayı başardılar diyelim başlarında abd ve ermenistan olacak. yıllardan beri ermeniler bu gösterilen çevrelerin kendilerine ait olduğunu söylerken o köpeklere verirler mi oraları? sadece hayal, rüya alemindeler bunlar.

üstelik sadece Türkiye'den değil iran ve suriyeden de toprak alıyorlar kuklalar, vatan hainleri.

öyle arkası açık pick up arabalarla devlet kurulamayacağını birinin bunlara öğretmesi lazım

Ya bu islerde hep fransizlar bide almanlar var ya, bunlar ne istiyor bizden! dayak istiyorlar ya...

simdi o 7 milyon kurtler ulke kurmak isterlerse bide irak, iran ve suriye den de toprak sorma ya gidecekler nah size ulke lan

senaryonun tutmama ihtimali

bunların hayalıne kapılmayan kurt kardeslerımı tenzih ederim .ancak kendı putunu yapıp sonra ona tapan ve ona ınanan ırkcı PKK lıları gerçekci düsünmeye davet ediyorum.
ALPURUNGU adlı kurt beyinin mezar taşinda turkçe yazıyor kendılerı turklerın bır kolu olmalarına rağmen zaman içinde fars ve arap kültürünün etkısı ıle TURKCE den uzaklasıp macarlar ve bulgarlar gıbı kendılerıne yenı bır dıl olusturmuslardır MEDLER le hıc bır akrabalıkları olmamasına rağmen kokenlerını avrupadakı kurt yardakcılarının tavsıyesı ve etkısı ıle kendılerını medlerden geldığine bazı kurtleri mağlesef ınandırmıslardır .
bu gerceklerı bı kenara koysak bıle bınlerce yıldan berı beraber yasadığımız akraba olduğumuz kurt kardeslerımız en azından kulturel olarak turk sayılmazlarmı?

bunların hayalıne kapılmayan kurt kardeslerımı tenzih ederim .ancak kendı putunu yapıp sonra ona tapan ve ona ınanan ırkcı PKK lıları gerçekci düsünmeye davet ediyorum.
ALPURUNGU adlı kurt beyinin mezar taşinda turkçe yazıyor kendılerı turklerın bır kolu olmalarına rağmen zaman içinde fars ve arap kültürünün etkısı ıle TURKCE den uzaklasıp macarlar ve bulgarlar gıbı kendılerıne yenı bır dıl olusturmuslardır MEDLER le hıc bır akrabalıkları olmamasına rağmen kokenlerını avrupadakı kurt yardakcılarının tavsıyesı ve etkısı ıle kendılerını medlerden geldığine bazı kurtleri mağlesef ınandırmıslardır .
bu gerceklerı bı kenara koysak bıle bınlerce yıldan berı beraber yasadığımız akraba olduğumuz kurt kardeslerımız en azından kulturel olarak turk sayılmazlarmı?

Videonun olduğu sayfada "uygunsuz içerik olarak işaretle" (flag as inappropriate) seçeneğini ve ardından "etnik bölücü öğeler içeriyor" u işaretleyin. yeterince kişi işaretlerse videoyu yayından kaldırttırırız. herkese yayalım lütfen..

buyrun size pkk web sitelerinin listesi madem o kadar hack biliyosunuz yardımcı olun
ben beceremiyorum becerebilsem kendim hackleyeceğim...............................................................

toplam 285 site adresi var burda

böle işin aq çekemedikleri var ipnelerin geçen bi konferansa gittim ve çok katıldım.adam gezilerini anlatıyor.ve diyorki avrupa ülkelerinde bulgaristanda rusyada birçok Türkle karşılaşmış ve türklerin hepsinden aynı cevap gelmiş "Biz Burada Türklüğümüzü bildik,örf adetlerimizi koruduk ve yaşadığımız ülkenin kurallarına uyduk,çıkıp ormana elimize alıp silahı teröristlik yapmadık !"Çok iyi kürtler tanıdım çok şerefsiz kürtler gördüm .. Diyecek birşey yok bu iş hafif hafif boka sarmaya başladı Allah korusun ..

"Atasını Tanımayan, it peşinde gezer..."

bunlar kurdular kurdıstan devletini dogrudur,diyarbakırda bızım ve medyanın bılmedıgı operasyonlar oluyor bordo berelıler sınır otesı harekatlar düzenliyor her gun, gece gündüz savaşıyor bu ıtlerle ama bunları bole yapanda bızı arkamızdan vuranlar kurdıstana para ve sılah yardımı yapan şerefsızler ama bunlar devleti tam olarak kursalarda bızım ordu komutayı devralır ve devletın başına geçer emın olun savaşır bu harıta aynı kalır bence bunada az kaldı

H@YDUT' Alıntı:
bunlar kurdular kurdıstan devletini dogrudur,diyarbakırda bızım ve medyanın bılmedıgı operasyonlar oluyor bordo berelıler sınır otesı harekatlar düzenliyor her gun, gece gündüz savaşıyor bu ıtlerle ama bunları bole yapanda bızı arkamızdan vuranlar kurdıstana para ve sılah yardımı yapan şerefsızler ama bunlar devleti tam olarak kursalarda bızım ordu komutayı devralır ve devletın başına geçer emın olun savaşır bu harıta aynı kalır bence bunada az kaldı

Bilmiosak sen nerden biliyosun sıkma kafandan ? :vur

edit:konu uzmaasın neyse..

kafamdan sıktıgımı nerden bılıyorsun sen orda benım yakın tanıdıklarım var diyarbakırda olayların içinde onlar senın gıbı pc başında degıller keleşlerın arasında kendını koruyor . bu adamlardan zorla pkk ya alıyolar gençleri uyan sende

Geri