Küpe ve Uzun Saç Erkek Adamı Bozarmı

Küpe ve Uzun Saç Erkek Adamı Bozarmı

• Evet Bozar

Kullanılan: 17 42.5%
  • Hayır Bozmaz

Kullanılan: 20 50.0%
  • Kararsızım...

Kullanılan: 3 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    40
Yakıştığını düşünüyorsa neden olmasın

böyle bişeyi konuşmak ne kadar saçma. kişisel tercihleri başkasının eleştirmesi ne kadar büyük acizlik =) Allah kimseyi bu kadar aciz bu kadar çaresiz bırakmasın =)

burda küpe takanlara laf eden onlara erkek değil diyen arkadaşları tek tek karşıma bekliyorum =) erkekliğin yürekte bittiğini bilemicek kadar erkek olmayanların yorumlarını okuduk. erkekliğin adamlığın ağır olmak sakin olmak kimsenin arkasından konuşmamak olduğunu bilmeyen insanların küpe takanlara ya da uzun saç bırakanlara laf etmesi gayet normal. Allah yaratırken birazda akıl verseymiş iyi olurmuş

Birkanım yazını okurken göz yaşLarımı tutamadım..

Hepimiz Lucianız !!

Ben maço(Çocuklar duymasındaki Haluk) gibi değilim, yani bozmaz aslında küpe olmasa daha iyi olur onun haricinde uzun saç adamı bozmaz..

Kişilerin tercihlerini eleştirmek erkek adama yakışmaz bak.Benim tarzım deil ama arkadaşın tarzına uygundur.Küpeli diye ayrı bir yaklaşım göstermem tabiki önce adamlığına kişiğine bakarım küpe olmuş saç olmuş olmamış fark etmez.Nasıl ki keten pantolon giyen adamın kot giymesi tarzı deilse buda öle bişi sınırları çizildikçe tabiki.Herşeyin aşırısı ben burdayım deyişi kesinlikle rahatsız edici bir durum olabilir.

Geri