Küme Düşecek 2 Takım Kim?

SpooKs `

єภ๔๏קlคz&#3667
Reaction score
0
4cf922cf0d367ef587c949d47e3718c2.jpg

Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "bir defalık af" isteyen "puan silme" önergesinin Genel Kurul'da reddedilmesinin ardından "Hayırlısı oldu. 8 takım düşmez; 1-2 takım düşer o kadar" yorumunda bulundu.

Ünal Aysal Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu sonrası gazetecilere şunları söyledi:

''Karar son derece faydalı oldu. Genel Kurul'da sağduyu hakimdi. 58. maddeye dokunulmaması talebimiz desteklendi. Çok kısa zamanda TFF, yetkilerini kullanarak kararını verir ve biz de bu sıkıntıdan kurtuluruz. TFF 3 Temmuz'dan bu yana itinayla çalıştı. TFF'de yaşanacak görev değişimi süreci baltalar.

KÜME DÜŞECEK İKİ TAKIM KİM?
Yayıncı kuruluşun aleyhine bir durum doğacağına da inanmıyorum. Süper Lig'de 18 takım var. Her sezon 3 takım düşüyor. Kim düşerse düşsün yerine başka takımlar gelecek. Geçen sezon Galatasaray da düşebilirdi. Yayıncı kuruluş her sezon 3 takımın düşeceğini biliyor ama kimin düşeceğini bilmiyor. 8 takımın düşeceğine inanmıyorum. 1-2 takım düşer o kadar! Kendimizi galip ya da mağlup olarak görmüyoruz. Yüzmeyi biliyoruz; havuzda da yüzüyoruz. Havuzdan çıkmayız."

Ekli dosyalar

• Küme Düşecek 2 Takım Kim.jpg
    Küme Düşecek 2 Takım Kim.jpg
    23.6 KB · Görüntüleme: 1,047
Bu ettiği sözler başına iş açacak
Ben bile bir Fenerbahçeli olarak şu anda bin bir türlü şeyler düşünüyorum
Cevabını versin bakalım kimmiş bu 1-2 takım ve neden bu 2 takım
Malum şu anda 8 takımın adı geçiyor.
Kendisi birilerinimi yönlendiriyor yoksa bizim bilmediğimiz kendi bildiği şeylermi var

Geri