Kült-abLanız :D

Focus StyLe

FıRtına'
Reaction score
0
Herkesin bir güzin ablasi var sizin niye Kült - Ablaniz olmasin diyerek önemli bir konuya parmak atmis bulunmaktayim ....
Bana Abla , Kült veya kisaca GodunmuOturtangAbla diyebilirsiniz.:eek:ha

Amacim her türlü dertlerinize / sorulariniza / ödenecek meblaglarinizi nasil imha edebileceginize / Ailevi sürtüsmelerde en az siyrikla nasil tereyagi gibi yukari süzülebilme gibi altindan kalkmaya zorlandiginiz ProPlemlerde size destek olmak .
Hic bir ticari cikarim yoktur sadece ve sadece Kamu hizmeti amaciyla sizlere kendimi sunuyorum , iyiniyetimin altinda buzagi arayip cilkini cikarmayin yakarim :durdurun

Zirt pirt defterime gelip nameli nameli offff offfff canim sIkiliyor diye sizlayan, hatta kimi özel sorularina benden yanit bekleyen siz eksi forum magdurlarini göz önünde bulundurarak artik böyle bir konu acmak icin bicak harbiden kemige dayanmis bulunmaktadir :vur

Bir sürü konu var , gidin yazin cizin ne isiniz var benim defterimde kardesim ?
Simdi buraya tüm sorularinizi siralarsaniz ancak yanitlarim yoksa sansiniza küsün efem

Mesela demin bir canisIkkin üye gelmis paralamis kendini
" benimle ilginlensene biraz , canim cokkkkkk sIkiliyor " .
Birde trip yapiyorki sormayin gitsin :sigara:

Sevgili canisIkkin kardesim hatta kizim ;
Istersen sana özel kilo pirzola göndereyim ,
al eline boks eldivenleri kas gelistir biraz ne dersin ? f
Canin sIkiliyorsa ,
resim cek - resim boya , hadi beceremiyorsun al eline keceli kalem duvarlari boya - monitörü boya. Alalalaalala

Simdi benim canimi sIktin ben iyisimi sana kisa keseyim

Kendine iyi bak , biraz camdan bak oyalan.
Yagmur yagiyor seller akiyor arap kizi camdan bakiyoru seslendir olurmu canim kizim ?
Seni salya sümük banliyorum

Kült - Ablan

aLıntı :saskin​

saoL Fıятıηа √ apLa.

HH'in Güzin ablalığını yamak zor olmazmı? taklaşık olarak 690.000 üye :D

Kült-Apla sevdiğim kıza bana vermiyolar napcam benn :hhcool

Sevgilim bana sürekli trip atıyo Kült-Abla ne yapmalıyım :D

Sende ona trip at,karşılıklı tripleşin olsun bitsin :D

HH'in Güzin ablalığını yamak zor olmazmı? taklaşık olarak 690.000 üye :D

Konuyu ben yazmadım alıntı diye belirttim.
Ama ihtiyaç varsa güzin ablada oluruz:saskin

Kült-Apla sevdiğim kıza bana vermiyolar napcam benn :hhcool

Ne var bundan basit kaçır kızı bas nikahı olsun bitsin :sigara:

Kürt abla Ben 15 yasındayım bu zamana kadar bir kızla cıkmıslıyım yok utaniyorum söylemeye bir kzıı 4 senedir seviyorum kız angelina jole ben brad itt ama kız bana pas vermiyor hadi ordan gıcık deiyp duruyor ne yapamlıyım

GaRF!€LD;2952908' Alıntı:
Kürt abla Ben 15 yasındayım bu zamana kadar bir kızla cıkmıslıyım yok utaniyorum söylemeye bir kzıı 4 senedir seviyorum kız angelina jole ben brad itt ama kız bana pas vermiyor hadi ordan gıcık deiyp duruyor ne yapamlıyım

Kürt abla değil küLt abla o :sigara:

Hımm demek 4 senedir sewiyorsun..Şimdi Angelina we Brad ewli olduklarına göre gelecekte sizde eweleneceksiniz demektir , hiç canını sıkma sen biraz daha bekle olmazsa ben konusurum onunla :sigara:

O sana hadi ordan diyorsa sende lafın altında kalma '' sus be uyus keçi ''de :sigara:

Kült-Abla benim evde sagopa dinlememe çok karışıolar ne yapmalıyım :D

hımmm...
Netten sahte bir yazı çıkar, sagopa dinlemenin insan zihnini geliştirdiğine dair, bunu ewdekilere göster :sigara:

Bu arada Sagonn şarkı sözleri gerçekten çok güzel insanı psikolojikmen rahatlatıyor:saskin

iyide saNa kim yardımcı olucak senın kült ablan kim = ))

kelin melhemi olsa durumu budur heralde tam olarak :g

iyide saNa kim yardımcı olucak senın kült ablan kim = ))

kelin melhemi olsa durumu budur heralde tam olarak :g

Benim ablam da sen ol o zaman İspik bacımmm:durdurun

ђєάVєηśįś;2955086' Alıntı:
GodunmuOturtangAbla benim haksız kazanç yapıp devleti zarara uğratmam gerek naapmalıyım :)

Sahte bir şirket kur işverenleri yont,
Milletvekili ol vatandaşı hortumla,
yada sahte müteahit ol malzemeden cal ucuz yap pahalı sat :sigara:

sevgili kült-ablacığım;
ben ünv. iletişim 1. sınıf öğrencisiyim. finallere de çok az kaldı ve benim canım çok sıkılıyo ve hiç ders çalışmak istemiyor.

ben ışığınla aydınlat aplam...:(

Bu bir çok öğrencide görülen bir durum, sanırım bir öğrenci hastlığı :saskin
Mesela finallere çalışmak istemıyorsan çalışma, inat et içindeki sesi dinle.
O ses finallerde sana yardım edermi bilmem ama :D

Şakası bır yana, çalışma ortamın cok onemlı,ama okullu olmanın bılıncındeysen bıraz sık dısını fınallerden sonra tatile çık :sigara:

p.tesiden beri finallerim var kitapın sayfasını acmadım takılıom bak cok mutluyum böle herkes calısıyo geliyo kalıyo ben calısmadan kalıyom = )) en azından onların kıtap basında gecirdigi zamanı ben kendim icin harcıyorum .. inan insan mutlu oluyo :p

sınıftan bı kızı kafala sınawda arkasına otur işte tamam olayı bu ; )

ps: kült abla buna yoRum yazamadan edemedim :g

godunmu oturtang abla benim catlayacak gibi basim agriyo,
migren cagreside yok, n'edim?:vur:vur

(seni boyle bir sekilde gorecegimi 40yıl dusunsem aklimin ucundan gecirmezdim,:clap:clapiyisiin,devam et:durdurun:durdurun)

Geri