Focus StyLe
FıRtına'
Herkesin bir güzin ablasi var sizin niye Kült - Ablaniz olmasin diyerek önemli bir konuya parmak atmis bulunmaktayim ....
Bana Abla , Kült veya kisaca GodunmuOturtangAbla diyebilirsiniz.ha
Amacim her türlü dertlerinize / sorulariniza / ödenecek meblaglarinizi nasil imha edebileceginize / Ailevi sürtüsmelerde en az siyrikla nasil tereyagi gibi yukari süzülebilme gibi altindan kalkmaya zorlandiginiz ProPlemlerde size destek olmak .
Hic bir ticari cikarim yoktur sadece ve sadece Kamu hizmeti amaciyla sizlere kendimi sunuyorum , iyiniyetimin altinda buzagi arayip cilkini cikarmayin yakarim :durdurun
Zirt pirt defterime gelip nameli nameli offff offfff canim sIkiliyor diye sizlayan, hatta kimi özel sorularina benden yanit bekleyen siz eksi forum magdurlarini göz önünde bulundurarak artik böyle bir konu acmak icin bicak harbiden kemige dayanmis bulunmaktadir :vur
Bir sürü konu var , gidin yazin cizin ne isiniz var benim defterimde kardesim ?
Simdi buraya tüm sorularinizi siralarsaniz ancak yanitlarim yoksa sansiniza küsün efem
Mesela demin bir canisIkkin üye gelmis paralamis kendini
" benimle ilginlensene biraz , canim cokkkkkk sIkiliyor " .
Birde trip yapiyorki sormayin gitsin :sigara:
Sevgili canisIkkin kardesim hatta kizim ;
Istersen sana özel kilo pirzola göndereyim ,
al eline boks eldivenleri kas gelistir biraz ne dersin ? f
Canin sIkiliyorsa ,
resim cek - resim boya , hadi beceremiyorsun al eline keceli kalem duvarlari boya - monitörü boya. Alalalaalala
Simdi benim canimi sIktin ben iyisimi sana kisa keseyim
Kendine iyi bak , biraz camdan bak oyalan.
Yagmur yagiyor seller akiyor arap kizi camdan bakiyoru seslendir olurmu canim kizim ?
Seni salya sümük banliyorum
Kült - Ablan
Bana Abla , Kült veya kisaca GodunmuOturtangAbla diyebilirsiniz.ha
Amacim her türlü dertlerinize / sorulariniza / ödenecek meblaglarinizi nasil imha edebileceginize / Ailevi sürtüsmelerde en az siyrikla nasil tereyagi gibi yukari süzülebilme gibi altindan kalkmaya zorlandiginiz ProPlemlerde size destek olmak .
Hic bir ticari cikarim yoktur sadece ve sadece Kamu hizmeti amaciyla sizlere kendimi sunuyorum , iyiniyetimin altinda buzagi arayip cilkini cikarmayin yakarim :durdurun
Zirt pirt defterime gelip nameli nameli offff offfff canim sIkiliyor diye sizlayan, hatta kimi özel sorularina benden yanit bekleyen siz eksi forum magdurlarini göz önünde bulundurarak artik böyle bir konu acmak icin bicak harbiden kemige dayanmis bulunmaktadir :vur
Bir sürü konu var , gidin yazin cizin ne isiniz var benim defterimde kardesim ?
Simdi buraya tüm sorularinizi siralarsaniz ancak yanitlarim yoksa sansiniza küsün efem
Mesela demin bir canisIkkin üye gelmis paralamis kendini
" benimle ilginlensene biraz , canim cokkkkkk sIkiliyor " .
Birde trip yapiyorki sormayin gitsin :sigara:
Sevgili canisIkkin kardesim hatta kizim ;
Istersen sana özel kilo pirzola göndereyim ,
al eline boks eldivenleri kas gelistir biraz ne dersin ? f
Canin sIkiliyorsa ,
resim cek - resim boya , hadi beceremiyorsun al eline keceli kalem duvarlari boya - monitörü boya. Alalalaalala
Simdi benim canimi sIktin ben iyisimi sana kisa keseyim
Kendine iyi bak , biraz camdan bak oyalan.
Yagmur yagiyor seller akiyor arap kizi camdan bakiyoru seslendir olurmu canim kizim ?
Seni salya sümük banliyorum
Kült - Ablan
aLıntı :saskin