Kültür - Sanat - Edebiyat :) Tavsiyeleriniz

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
Hackhellde iki yıl staj yapıp bir yıl da ara verdikten sonra kendi forum sitemi açmaya karar verdim :)

Kültür, Sanat ve Edebiyat ağırlıklı olacak bu sitede sizce hangi kategoriler ve hangi bölümler olmalı?

Örnek:

EDEBİYAT
Kitap
Şiir
Öykü
Tartışma
Edebiyat Bilgileri
Yazarlar- Şairler
Diğer

şeklinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

NOT: Bu konu kesinlikle reklam değildir :) Sitem henüz yapım aşamasındadır ve zaten ismi de belirtilmemiştir :)

Yazdığım bölümler benim kafamda olan şeyler zaten :) Onların dışında, edebiyattan başka hangi bölümler olmalı? O bölümlerde hangi kategoriler olmalı?

bence best seller bolumu , ünlü yazarların ya da şairlerin hayat hıkayeleri de olmalıdır

Yazdığım bölümler benim kafamda olan şeyler zaten :) Onların dışında, edebiyattan başka hangi bölümler olmalı? O bölümlerde hangi kategoriler olmalı?

Çok Pardon ,Kusura bakma..Bende Sadece Yoğunlaşacağın bir dal, yani hepsinden zaten biraz biraz var İnternette, Sadece bir kaç yöne daha fazla ağırlık verip , o Yönde İsim yapmak amacındasın diye algıladım,, Örneğin : Şiir dalında Tüm şiir ve Şairler Hakkında Herşey bulunabilecek bir site gibi , anladım :)) Tekrar Özür..

Çok Pardon ,Kusura bakma..Bende Sadece Yoğunlaşacağın bir dal, yani hepsinden zaten biraz biraz var İnternette, Sadece bir kaç yöne daha fazla ağırlık verip , o Yönde İsim yapmak amacındasın diye algıladım,, Örneğin : Şiir dalında Tüm şiir ve Şairler Hakkında Herşey bulunabilecek bir site gibi , anladım :)) Tekrar Özür..

aslında nispeten doğru algılamışsın :) yani sanal alemde yığınla genel içerikli forum var ben sadece kültür, sanat ve edebiyat üzerine yoğunlaşmak istiyorm. bu yüzden soruyorum zaten: Sizce bie kültür, sanat ve edebiyat platformunda neler olmalıdır? :)

kültür sanat olarak bakarsan çok geniş bir pencere açılacaktır önüne gizli özne. resim, müzik, tiyatro, sinema, dans (bale, modern dans vs.). aklıma şu an için gelenler bunlar ki daha da arttırılabilecek geniş bir alan bu; ama edebiyat olarak bakarsak senin yazdığın bölünlerin yanında tavsiye eserler diye bir bölüm de olabilir. edebiyat klasiklerinden, yeni çıkan eserlerden tavsilerede bulunulabilir. tabi bunun olabilmesi için (özellikle de yeni çıkan eserlerle ilgili) ciddi bir piyasa araştırmasının rutin halde yapılması gerekir sanırım.

siten hayırlı olsun umarım iyi yerlere gelir.

kültür sanat olarak bakarsan çok geniş bir pencere açılacaktır önüne gizli özne. resim, müzik, tiyatro, sinema, dans (bale, modern dans vs.). aklıma şu an için gelenler bunlar ki daha da arttırılabilecek geniş bir alan bu; ama edebiyat olarak bakarsak senin yazdığın bölünlerin yanında tavsiye eserler diye bir bölüm de olabilir. edebiyat klasiklerinden, yeni çıkan eserlerden tavsilerede bulunulabilir. tabi bunun olabilmesi için (özellikle de yeni çıkan eserlerle ilgili) ciddi bir piyasa araştırmasının rutin halde yapılması gerekir sanırım.

siten hayırlı olsun umarım iyi yerlere gelir.

resim, müzik, tiyatro, sinema vs. bunların hepsi aklımda
zaten bunlar üzerine yoğunlaşacağım için olabildiğince genişletmek istiyorum
tavsiye eserleri de kitap bölümüne yerleştirmeyi düşünüyorum
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

aylık edebiyat dergileri, ayın ençok satan kitapları yeni kitap tanıtımları kitap kapakları gibi unsurlar siteyi zengin gösterir...
hayırlı olsun

edebiyat konusunda makaleler çok önemli bir yer tutmaktadır bi düşün derim

edebiyat siteleri gercekden cok güzel isliyor bende tavsiye ediyorum

Türk ve dünya tarihi oLabıLır..

Nitekim dünya tarıhınınde oLması gerektıgı fıkrını şu nedenden doLayıda istemekteyım..Örneğin LiseLerde okuyan kardeşLerımızın tarıh kıtapLarında sadece 1.dünya savası yer aLmaktadır..Sebebini araştırdıgımızda osmanLı sadece 1.dünya savasına katıLdı 2.dünya savasına ne gerek üstadım cevabını aLırsın..Yakın tarıhını bıLmeyen ve yanı başında çıkan savaşLarın ana nedenLerını öğrenmeyıp ders aLmayan bı mıLLet ıLerıye dönük nasıL pLan yapar nasıL kendıne dersLer cıkarır ??

Unutmadan Türk ve Dünya Tarihi Haricinde Birde Uzay BiLimLeriyLe iLgiLi Bi BöLüm oLursa Bende Siteni Açtıgında GeLir eLimden GeLdigince Yardımcı oLmaya ÇaLışırım Her 2 BöLüm İçinde.. :)

HayırLı oLsun şimdiden..

Geri