...:: küçük şeyler ::....

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Çocukken hayattan tek beklentim misketlerimin arkadaşım Ahmetinkinden daha fazla

olmasıydı.Bir terlikle araba niyetine oynayıp mutlu olabiliyordum..Sıkıntı yok,para derdi iş

güç,aşk..Hiç biri yok... Çocukluğun kötü taraflarıda vardı ama...Mesela banyo günlerini hiç

sevmezdim...Banyo sobasının yanında bir leğende yıkardı annem..Su çok sıcak olurdu

ağlardım.Her anne su çok sıcak diyişimde ise kafama tası yerdim...Uçmayı çok

isterdim...Evin damından şemsiyeyle atlarken son anda babaannem farketmiş...Halen

birgün uçacağıma inanıyorum.Neden olmasın... Çocukluğum boyunca küçük Emrah

espirilerine maruz kaldım...Saklanbaç oynardık...Saklandığım yerde ses çıkardığım

zaman;-Emrah sesini gördüm çık sobe! diyen piskopat bir arkadaşım vardı...Birde

tavuğum vardı horoz niyetine aldığım...Biraz büyüyünce anlamışım horoz olmadığını.Daha

doğrusu yumurtlayana kadar anlamamıştım...İşin kötü yanı bahçede hiç horoz

yoktu...Yani aynı gün içinde iki kez vurulmuştum...Olayı büyütüp namus meselesi

yapmıştım..Kan dökülmesi lazımdı...Kestirip afiyetle yedik sonra...Her su birikintisini deniz

zannederdim atlardım yüzmek için...Gözlerimi kısıp baktığımda karizma olduğumu

sanardım...İlk aşkım Şirine idi...Sonra şeker kız Candy çıktı...Bir keresinde televizyonun

içini açarken yakalanmışım...Ferhat Şirin için dağları delmiş.Ben bir televizyon bozmuşum

çok mu?.Akşam ezanı okunduğu zaman annem çağırırdı.-Emrah gel oğlum akşam

oldu.Oyunu bölmek istemezdim.İki arada bir derede kalırdım hep...Hayali bir arkadaşım

vardı ismi Süleyman dı...Bana uçmasını öğretecekti..Tam öğrendim derken birde baktım

BÜYÜMÜŞÜM...

Önce süleyman terketti beni...Sonrasında ailem,arkadaşlarım,Şirine ve kurduğum

hayeller...Bende onlarla mı gitmeliydim?Yoksa yoluma devam mı etmeliydim...

Oyunu bölüpte eve gitmek istemeyen çocuklar gibi,iki arada bir derede kaldım...

Şimdi tek dayanağım Müzik ve eskiye dair resimler

Emrah Gül

kimine göre forum bana göre aile

önceden küçük şeylerle mutlu olan insanlar şimdi dünyaları versen tebessüm bile edemiyor acaba neden ?

Mutluluğun bi sınırı var mı?
Mutluluk iki türlüdür bence, anlık mutluluk örneğin sınavdan yüksek not aldığında düşük not alana kadar ki mutluluk, bir de uzun vadeli mutluluk var ki gerçek mutluluktur o, hayatında olumsuz şeyler olsa bile, o uzun vadeli mutluluğunu bozamaz, üzülürsün geçer. Allah herkese uzun vadeli mutluluk nasip etsin.

Geri